Keystone logo
Open University БА (почасти) друштвених наука (географија)
Open University

БА (почасти) друштвених наука (географија)

Online United Kingdom

3 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

05 Sep 2024

Oct 2024

GBP 21.816 *

Učenje na daljinu

* трошак по години са пуним радним временом; £3,168 - цена по години са скраћеним радним временом

Uvod

Ово је један од неколико специјалистичких праваца који су доступни у нашем степену БА (почасти) друштвених наука (Р23). Половина ваших студија биће у интердисциплинарним друштвеним наукама и социологији, дајући вам чврсту основу у знању и идејама које су кључне за друштвене науке. За другу половину, научићете како се кључни географски концепти могу применити на неке од најхитнијих изазова двадесет првог века, укључујући глобализацију, развој, климатске промене, миграције и урбанизацију. По завршетку дипломе, моћи ћете да примените географске и друштвене теорије на актуелне дебате, анализирате и процените различите врсте доказа, укључујући статистичке податке, и да обављате независан рад заснован на пројектима. Такође ћете стећи широк спектар преносивих вештина – отварајући могућности за запошљавање у приватним, јавним и добровољним организацијама.

Кључне карактеристике курса

 • Специјализујте се за људску географију у оквиру широког интердисциплинарног степена друштвених наука.
 • Истражите проблеме из стварног света као што су глобализација и климатске промене.
 • Побољшајте своју запошљивост вредним вештинама, укључујући анализу и процену доказа и преношење стручних идеја и информација различитој публици.
 • Стекните диплому директно релевантну за каријеру у планирању, локалној управи, управљању животном средином и настави.

Приступачност

Све наше квалификације чинимо што је могуће доступнијим и имамо свеобухватан спектар услуга за подршку свим нашим студентима. БА (почасти) друштвених наука користи различите материјале за учење и има следеће елементе:

 • проучавање мешавине штампаног и онлајн материјала – ресурси за учење на мрежи могу укључивати веб странице, аудио/видео медијске клипове и интерактивне активности као што су онлајн квизови
 • туторијали лицем у лице/дневне школе/радионице и/или онлајн туторијали
 • рад у групи са другим ученицима
 • проналажење спољног/трећег материјала на мрежи
 • континуирано и на крају модула оцјењивање у облику есеја, питања са кратким одговорима, ау неким случајевима и испит
 • коришћење повратних информација: континуирано оцењивање подразумева примање детаљних повратних информација о свом раду од свог наставника и коришћење ових повратних информација да побољшате свој учинак
 • ангажовање у учењу и оцењивању у оквиру унапред одређеног распореда или распореда – управљање временом ће бити потребно током студија, а Универзитет ће вам помоћи да развијете ове вештине током свог дипломирања.

Ishod programa

Nastavni plan i program

Prijem

Program Školarina

O školi

Pitanja