Keystone logo
The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

Uvod

Naša filozofija

Filozofija The Nev England School of English je da pruži najbolje u obuci engleskog jezika i kulture: da pruži intelektualno izazovan program najvišeg kvaliteta u toplom i podržavajućem okruženju. Ukratko, naš cilj je pružiti izvanrednu priliku za učenje engleskog jezika.

ZaštoNESE?

Kompletno jezičko i kulturno uranjanje

UNESE, studenti uče više od jezika; oni uče američku kulturu, kao i. Naši učenici brzo uspevaju jer se intenzivna obuka engleskog jezika u kombinaciji sa potpunim kulturnim uranjanjem pokazala da maksimizira učenje jezika. UNESE, studenti pohađaju intenzivne časove tokom dana i imaju priliku da odu kući u američku porodičnu porodicu ili spavaonicu uveče. Ceo dan, svaki dan, naš intenzivni program izlaže studente američkom jeziku i kulturi, pružajući priliku za najbrže moguće učenje jezika.

Odlični nastavnici

Zbog svoje izuzetne reputacijeNESE privlači nastavnike koji drže i dodiplomske ili napredne diplome sa nekih od najboljih univerziteta u SAD, uključujući Harvard, Jejl i Columbia. Bez obzira na to gde su naši nastavnici stekli diplome,NESE nastavnici su dinamični profesionalci sa izuzetnim nastavnim iskustvom koji su izabrani da predajuNESE zbog visokog nivoa stručnosti i posvećenosti.

Male klase

Naša prosečna veličina klase je 12 učenika. Mali časovi osiguravaju živahne diskusije, često učešće učenika i intenzivnu interakciju učenik-nastavnik.

Intenzivni i poluintenzivni programi pet dana nedeljno

Studenti imaju izborNESE učešća u intenzivnom programu od 9:00-3:15 svakog dana ili uNESE poluintenzivnom programu od 9:00-12:00 svakog dana. Oba programa nude 10 nivoa obuke za jezik i kulturu, puni pristup svimNESE sadržajima i izbor ili spavaonice ili smeštaja u domaćinstvu.

Izborni i posleškolski kursevi

Pored intenzivne akademske nastave, učenici mogu da biraju izborne i posleškolske kurseve kako bi im pomogli da brže postignu svoje ciljeve. Izborni i posleškolski kursevi uključuju pripremu TOEFL®, poslovni engleski, pravni engleski jezik, izgovor i pripremu univerziteta. NESEnapredni studenti takođe mogu pohađati kurseve iz svoje oblasti od posebnog interesa na Harvard Ektension School i drugim koledžima. (Imajte na umu da se pet učenika mora registrovati kako bi seNESE održao kurs nakon škole.)

Zvanični transkripti i sertifikati

Na kraju svake sesije dobićeteNESE transkript koji pruža informacije o vašem poznavanju engleskog jezika i akademskim dostignućima u svakoj oblasti veština. Takođe ćete dobitiNESE sertifikat o prisustvu za učešće u našem programu, a po uspešnom završetkuNESE najnaprednijeg nivoa, dobićeteNESE diplomu. Pored toga, ako postignete akademsku izvrsnost, bićete prepoznati kao" počasni student". Zapis ovoga će se pojaviti na vašem zvaničnomNESE transkriptu.

Idealan grad, idealno univerzitetsko okruženje

NESE nalazi se pored Univerziteta Harvard u centru Harvard Skuare u Kembridžu. Harvard Skuare je žarište studentske aktivnosti i jedan od najzanimljivijih i najdinamičnijih studentskih centara u Sjedinjenim Državama. NESEje samo 100 metara od železničke i autobuske stanice i 10 minuta od centra grada Bostona. Takođe smo manje od dva sata udaljen od velikog skijanja, okeana jedrenja, i lepa, istorijski Cape Cod.

Fleksibilan raspored

Nudimo intenzivne 4-nedeljne sesije koje počinju u 12 različitih vremena tokom cele godine. To znači da možete započeti trening engleskog jezika u vreme koje najbolje odgovara vašem rasporedu.

Advance Smeštaj aranžmani

Tokom cele godine studenti mogu da odluče da žive u američkoj porodičnoj porodici ili u spavaonici. JerNESE čini sve stambene aranžmane pre nego što studenti napuste svoju zemlju, bez obzira da li studenti odluče da žive u domaćinstvu ili u domu, oni mogu ići direktno sa aerodroma u svoj novi dom. NESEne naplaćuje naknadu za pravljenje bilo kakvih stambenih aranžmana.

Program za profesionalce

Zbog fleksibilnostiNESE nastavnog plana i programa, profesionalci mogu odabrati časove koje žele da pohađaju. Ovo je idealno za profesionalce čiji rad im ne dozvoljava da prate naš intenzivni nastavni plan i program. Pored našeg redovnog intenzivnog programa, privatna instrukcija iNESE izborni kursevi su neke od opcijaNESE za profesionalce.

Program za studente

Naš intenzivni nastavni plan i program je posebno dizajniran da pomogne studentima da postignu svoje akademske ciljeve što je brže moguće. Pored intenzivne nastave, nudimo TOEFL® kurs za pripremu, Institucionalni TOEFL® ispit svakog meseca i kurs za pripremu univerziteta. Takođe nudimo opsežno obrazovno savetovanje i uslugu univerzitetskog plasmana, biblioteku univerzitetskih resursa koja pomaže studentima da planiraju buduće studije u Sjedinjenim Državama i prijem na univerzitete u oblasti bez uzimanja TOEFL®.

Besplatno savetovanje i usluge

Naš asortiman besplatnih usluga je opsežan: smeštaj stanovanja pre dolaska, univerzitetsko savetovanje i postavljanje, korišćenjeNESE računarskih objekata, neograničeno korišćenjeNESE e-pošte i Interneta,NESE transkripti i sertifikati, kao i savetovanje naših iskusnih predstavnika širom sveta.

Lokacije

  • Cambridge

    Harvard Square 36 John F. Kennedy Street

Pitanja