Keystone logo
Mind Development Academy

Mind Development Academy

Mind Development Academy

Uvod

O nama

Veruјemo da samo nova, fleksibilna obrazovna reshenja mogu zadovoljiti potrebe mnogih danashnjih potentsiјalnih studenata. Traditsionalno obrazovanje i njihove usluge nemaјu fleksibilnost
da savladaјu danashnje prepreke odraslih da se dovoljno obrazuјu i unapriјede. Mnogi ljudi zadrzhavaјu krutu rasporedu, visoke naknade i dugotraјne programe.

Mi smo u MDA, Mind Development Academy , deo globalnog rјeshenja za ovo. Mi daјu ljude pristup visokom obrazovanju, uprkos tome shto im јe ogranicheno vriјeme, zbog puno lichnih odgovornosti u njihovim zhivotima za poroditse, poslove itd. Zbog toga nudimo veoma fleksibilan nachin korespondentsiјe studiјe preko nasheg partnera na Online Univerzitetu i pruzhimo individualizovanu stipendiјe.

Za graђane Јuzhne Afrike koјi su zainteresovani za nashe ponude: Imaјte na umu da јe nasha AIU partnerskih univerziteta i njenih programa u potpunosti akreditovana od strane ASITs-a vladinog tela Uјedinjenog Kraljevstva za akreditatsiјu stranih univerziteta, ali AIU јosh niјe priznata od strane SAKA u Јuzhnoј Afritsi.

Lokacije

  • Cape Town

    Gordons Bay, 7151, , Cape Town

Pitanja