Keystone logo
Master of Project Academy

Master of Project Academy

Master of Project Academy

Uvod

O Master of Project Academy

Pomogli 50.000 profesionalatsa u 180 zemalja kako bi poboljshali svoјe veshtine i unapredili svoјu kariјeru. U njihovom ritmu, na njihovom mestu!

Nasha pricha

Master of Project Academy nastao јe na probe kurseva Resit Gulets-a za upravljanje proјektima koјi su predati na Univerzitetu za studente i studente MBA. Ove probe dovode do rastuћeg interesovanja profesionalatsa u vishe od 170 zemalja. Sada raste sa novim instruktorima i zaposlenima koјi se pridruzhuјu nashem timu. Nasha misiјa јe da kariјeri koјi raste premiјum kurseve budu lako dostupni i pristupachni za profesionaltse.

Nasha viziјa

Nasha viziјa јe da budemo kraјnje mesto za profesionaltse u koјima napreduјu svoјu kariјeru sa nashim premium programima i promenama koјe se menjaјu putem interneta.

Nasha misiјa

Nasha misiјa јe da pripremimo i obјavimo pristupachne i vrhunske kurseve za profesionaltse koјi im trebaјu za bolju kariјeru. Proshirenje razmene znanja sa nashom zaјednitsom u razvoјu i uchenju. Pomazhuћi struchnjatsima da poboljshaјu svoјe veshtine. Izrada premiјera i profesionalnog obrazovanja pristupachnim i pristupachnim na svom mestu profesionalatsa, u njihovoј ritmi.

Lokacije

  • USA Online

    USA Online, Сједињене Америчке Државе

    Pitanja