Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Liberty University Online

Liberty University Online

Liberty University Online

Uvod

Пионирски образовање на даљину од 1985. године, Слобода Универзитет је сада нације највећа приватна, непрофитна мрежи универзитет. Као део највеће светске Цхристиан Университи, Слобода Университи Онлине нуди јединствен приступ мрежи образовању.

Више од 95.000 ученика широм света уживају исти квалитет образовања као стамбених студенте Либерти са додатну флексибилност мрежних класе. Нуди више од 245 учења на даљину дипломе потврде на докторском нивоу, Слобода Онлине је студентима обуку као Шампиони за Христа кроз онлајн образовање.

Одређени степен учења на даљину од Либерти Онлине је инвестиција која ће доживотног утицај. Настава на слободи је онлине Цхристиан универзитета уче на флексибилан виртуелном учионици, дизајниран да буде и ангажовање и изазован. Студенти који се одлуче онлине образовање имају приступ невероватан низ ресурса учења и могу да заврше своје растојања дипломе за учење на сопственом распореду.

Слобода је доследно рангирана међу првих 10 онлине универзитетима вези образовања базе због великог задржавања и стопе завршавања. Слобода је акредитован од стране Комисије за колеџа у Јужној Удружења колеџа и школа, највише акредитацију могуће.

Зашто Либерти Университи вези?

Више од 245 степени програми Амерички највећи, приватна, непрофитна универзитет Свих предмета из хришћанском свету Најниже цене школарине међу топ онлине универзитета

Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

Lokacije

  • Lynchburg

    1971 University Blvd., 24515, Lynchburg

Pitanja