Keystone logo
London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

Uvod

Dobrodošli u novo doba nastave u Londonu

Mi smo provajder online obrazovanja sa sedištem u Velikoj Britaniji, dostupan širom sveta na 3 različita jezika.


ŠTA?

London School Of Design And Marketing - LSDM - je specijalizovana škola u dizajnu i marketingu koja ima za cilj da promeni nastavnu paradigmu sa inovativnim i kreativnim obrazovanjem, 100% online i dostupnim na engleskom, španskom i portugalskom jeziku. Nudimo iskustvo učenja sa praktičnim rezultatima kroz sistematsku orijentaciju, kombinujući stručne karakteristike učenika sa naprednim dizajnom tehničkih veština. Posvećeni smo pružanju ekskluzivnih online kurseva, akreditovanih od strane Univerziteta za kreativne umetnosti, sticanjem novih znanja prilagođenih izazovima sve zahtevnijeg tržišta rada.


London School Of Design And Marketing

Gde strast postaje profesija

KAKO?

Iskustvo e-učenja LSDM-a karakteriše visokokvalitetni akademski sadržaj koji su razvili nastavnici doktorata, zajedno sa drugim resursima, kao što su video snimci, infografika, naučni članci, digitalne biblioteke, između ostalog. Svaki student se nadgleda na nedeljnoj osnovi kroz tutor centar sastavljen od tima specijalizovanih tutora koji obezbeđuju asimilaciju sadržaja promovišući interaktivnost, interesovanje i radoznalost. Svaki LSDM kurs je isključivo online i fleksibilan; stoga studenti mogu pohađati nastavu bilo gde u bilo kom trenutku.


Napomena: LSDM - deoLondon School Of Design And Marketing je Talent - Individualnost kroz obrazovanje, međunarodne mreže škola sa preko 20 godina iskustva u oblasti nastave. Ima univerzum vaspitača i zaposlenih koji su spremni da pomognu i razviju talenat u školama visokog obrazovanja u Evropi i Latinskoj Americi.


KO?

Kursevi LSDM-a razvijeni su za studente, profesionalce i preduzetnike koji žele da steknu znanja i tehničke veštine u kreativnim umetnostima dizajna ili marketinga, uzimajući u obzir najnovije tehnologije i inovacije u vezi sa e-učenjem. Svaki kurs je dostupan na engleskom, španskom i portugalskom.

MISIJA

London School Of Design And Marketing svoju kreativnost i tehničku tačnost povezuje sa radnim iskustvom, donoseći vam praktične i dinamične 100% onlajn kurseve iz dizajna i marketinga, koji zadovoljavaju trenutne zahteve tržišta rada. Kursevi koje predaje LSDM sastoje se od visoko specijalizovanog sadržaja kroz korišćenje naprednih programa učenja i evaluacije.


VIZIJA

Vodeća škola na evropskom nivou, što se tiče onlajn nastave, u oblastima dizajna i marketinga.


Vrednosti

Verujemo da su kreativnost, inovativnost i razvoj tehničkih veština poticajni pokretači uspešne karijere. U LSDM-u pripremamo studente za najzahtevnije izazove na tržištu rada, kombinujući ne samo stečeno znanje već i strast prema onome što rade.


AKREDITACIJA UCA

Univerzitet za kreativne umetnosti (UCA) akredituje LSDM kurseve: Bachelor in Marketing - (BA Hons), Bachelor in Design - (BA Hons), Master u marketingu (MA) i Master u dizajnu (MA).

UCA ima oko 160 godina istorije i smatra se specijalističkim univerzitetom broj 1 za kreativne industrije u Velikoj Britaniji prema Kompletnom univerzitetskom vodiču 2018.

Trenutno se nalazi i u Top 40 univerzitetske rang liste u Ujedinjenom Kraljevstvu i na 11. mestu u modernoj univerzitetskoj rang listi, koja obuhvata 70 institucija. Među diplomcima ovog Univerziteta su dobitnici Oskara, proglašeni širom sveta filmski stvaraoci, zabavljači i modni dizajneri.

Izjave studenata

Lokacije

  • London

    9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

Pitanja