Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online

LIBF Online

LIBF Online

Uvod

ЛИБФ је угледно име у британском образовању више од 140 година. Они пружају дипломске, магистарске и МБА курсеве за британске и међународне студенте са скраћеним радним временом и пуним радним временом. Као мања високошколска установа са факултетом професионалаца у индустрији, ЛИБФ је идеално позициониран да вам помогне на вашем каријерном путу – помогао је хиљадама студената широм света да учине управо то.

Њихови курсеви пружају вештине које су вам потребне за каријеру у пословању, менаџменту, науци о подацима и финансијама са јаким нагласком на практичним вештинама преузетим из студија случаја из стварног живота. Поред тога, ЛИБФ нуди ресурсе као што су подцаст канали који покривају најновије вести, савете о каријери и интервјуе са водећим личностима у свету финансија и пословања, као и бесплатне сесије вебинара.

Шта је учење на даљину?

Учење на даљину омогућава међународним студентима и студентима из Велике Британије да уче за диплому ЛИБФ 100% флексибилно и 100% онлајн. Студирање сопственим темпом омогућава студентима да комбинују студије са послом са пуним радним временом или другим обавезама.

Зашто студирати на ЛИБФ-у?

ЛИБФ има репутацију по одличној настави која задовољава практичне потребе. Када будете учили са њима, учићете од академика који су уживали у успешним каријерама – искусних лидера у индустрији који ће поделити своја искуства са вама како би обогатили ваше учење. А када се придружите ЛИБФ-у, придружите се глобалној заједници професионалаца и бивших студената који вам могу помоћи у било којој фази ваше каријере.

Каква је историја ЛИБФ-а?

Давне 1879. није било квалификација за банкарске раднике и врло мало могућности за напредовање. Уједињени потребом за професионалним признањем за своје вештине и искуство, мала група банкарских стручњака основала је први Институт банкара у Енглеској и Велсу који је касније постао ЛИБФ.

Данас ЛИБФ пружа студентима широм света све што им је потребно за флексибилно учење онлајн, било где, и једино је професионално тело на свету са овлашћењима за доделу диплома. Имају глобалну заједницу студената и бивших студената у преко 120 земаља.

Предности учења уз ЛИБФ

Потпуно флексибилно учење

Прилагодите учење свом животу, али учите на структурисан начин, користећи флексибилан приступ на мрежи уз пуну подршку ваших предавача и тутора. Учите са скраћеним или пуним радним временом – сопственим темпом, потпуно онлајн, било где.

Преко 140 година стручности

Надоградите своју стручност вештинама будућности. Да би вам помогао да успете и напредујете у каријери, ЛИБФ комбинује њихову дугу историју образовања у области финансија, пословања и банкарства са најсавременијом платформом за учење на мрежи.

Иновативно персонализовано учење

Учите под сопственим условима. Стекните вештине које су вам потребне да бисте достигли свој пуни потенцијал и остварили своје амбиције. Имаћете подршку, као и приступ напредним дигиталним алатима за учење и практичну експертизу из стварног живота.

Награђивање ваше амбиције

Онлине учење је приступачна, прилагођена опција која одговара вашем животном стилу. Накнаде за онлајн дипломе ЛИБФ-а су распоређене на дужину вашег одабраног програма, што вам олакшава управљање финансијама.

ЛИБФ онлајн курсеви

ЛИБФ нуди осам програма дипломирања на мрежи: четири диплома, три магистарска и МБА. Било да студирате са пуним или ванредним радним временом, можете имати користи од флексибилних опција плаћања и подијелити своје накнаде на одабрано трајање студија. Као међународни студент, можда имате право на попуст до 60% на ваше школарине.

Бацхелор курсеви

 • БСц (Хонс) Пословни менаџмент (укупни трошкови £10,403 или £1,734 годишње са скраћеним радним временом ИИ)
 • Дипломирао рачунарске науке (укупни трошкови 10.403 фунти или 1.734 фунти годишње на пола радног времена ИИ)
 • БСц (Хонс) Дата Сциенце (укупни трошкови £10,403 или £1,734 годишње са скраћеним радним временом ИИ)
 • БСц (Хонс) Међународни менаџмент (укупни трошкови £10,403 или £1,734 годишње са скраћеним радним временом ИИ)

Мастер и МБА курсеви

 • МСц вештачка интелигенција (кошта 2.681 фунти годишње на пола радног времена ИИ)
 • МСц Дата Сциенце (кошта £2,681 годишње са скраћеним радним временом ИИ)
 • МСц менаџмент (кошта 2.681 фунти годишње са скраћеним радним временом ИИ)
 • МБА (кошта £2,819 годишње са скраћеним радним временом ИИ)

* Цене укључују стипендију.

** Цене почињу од, за персонализовану понуду контактирајте институцију.

*** Додатни попусти су могући ако се плаћање врши годишње или у целости.

Трајање курсева

Студенти могу похађати ЛИБФ онлајн курсеве на пуно или скраћено радно време.

Док период студирања за диплому траје три године, постоје две флексибилне опције са скраћеним радним временом које трају четири или шест година. Слично томе, период редовног студирања за њихове магистарске и МБА дипломе је 12 месеци, али их можете полагати са скраћеним радним временом током 18 месеци или две године.

Prijem

Batshelor kursevi:

 • 2 predmeta na A-nivou ili ekvivalentnom. GTsSE matematika i engleski razred Ts (4) ili vishe
 • Engleski јezik: IELTS nivo 6 ili vishe, bez elementa ispod 5.5 (ili ekvivalentno)
 • Radno iskustvo se mozhe smatrati alternativom akademskim kvalifikatsiјama.

Master i MBA kursevi:

 • Nizha diploma druge klase (otsena Ts ili 50-59%) i vishe ili ekvivalentno – od priznate institutsiјe. Prekomorska kvalifikatsiјa ћe morati da bude verifikovana preko ETsTsTIS-a (UK ENITs)
 • Engleski јezik: IELTS nivo 6.5 ili vishe, bez elementa ispod 6.0 (ili ekvivalentno)
 • Radno iskustvo niјe uslov, ali se mozhe smatrati alternativom akademskim kvalifikatsiјama.

Zahtevi na engleskom јeziku

 • IELTS: Nivo 6 ili vishe
 • TOEFL: minimum 80 bodova
 • Triniti koledž ISE: ISE III na minimalnom prolazu. Imaјte na umu da Triniti Tsollege ISE akademski rezultati vazhe samo dve godine.
 • Duolingo test engleskog јezika: minimum 95 poena. Polozhite Duolingov onlaјn test iz engleskog. Potrebno јe samo 45 do 60 minuta, a rezultate ћete dobiti u roku od dva dana. Zatim mozhete poslati svoј sertifikat LIBF-u
 • Kembridž sertifikat: minimalna B otsena u tselini.

Stipendije i finansiranje

LIBF јe registrovani provaјder pri Kantselariјi za studente.

Meђunarodni studenti mogu dobiti do 60% smanjenja shkolarine. "

Lokacije

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Pitanja