Keystone logo
Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Uvod

Online Diplome libanskog Američkog univerziteta

Unapredite karijeru sa onlajn diplomom libanskog Američkog univerziteta. Naši inovativni programi pružaju edukaciju koja vam je potrebna da biste se isticali u odabranoj progresiji i otvorili vrata bezgraničnim mogućnostima.

Sa posvećenošću stvaranju globalno raznovrsne i kulturno bogate zajednice za učenje koja pruža pristupačno iskustvo u visokom obrazovanju bez obzira na lokaciju učenika ili socioekonomsku pozadinu, LAU je mesto gde možete dostići svoj potencijal. Kao student Libanskog američkog univerziteta, možete iskusiti akademsku izvrsnost i moderan nastavni program sa globalnom perspektivom.

Libanski američki univerzitet posluje po povelji Borda regenta Univerziteta države Njujork, a akredituje ga Komisija za visoko obrazovanje Nove Engleske (NECHE). Njihovi onlajn programi od 100 odsto dobili su odobrenje odbora od Njujorškog državnog sekretarijata za obrazovanje, što znači da nastavni program kursa zadovoljava akademske kriterijume drugih američkih univerziteta.

Istražite naše programe

Ubrzani, programi na mreži fokusirani na karijeru

Online Global MBA (Master of Business Administration)

Online Global MBA na Libanskom američkom univerzitetu nudi radnim profesionalcima i skorašnjim diplomcima fleksibilnost da završe naprednu diplomu dok ispune radne i životne zahteve. Završićete svoj MBA program online sa vršnjacima iz celog sveta i diplomirati spremni za zahteve i izazove savremenog poslovnog liderstva.

Online MBA u poslovnoj analitici

Rangiran #1 u Libanu za biznis i menadžment1, Libanski američki univerzitet vam pomaže da premostite jaz između analitike i poslovne administracije kako biste se pripremili za uloge poslovne analitike na zahtev. Online MBA u Business Analytics-u vas oprema neophodnim tehničkim veštinama i znanjima kako biste napredovali u karijeri i stekli vitalne strateške, rešavačke i veštine donošenja odluka u današnjem svetu. Nije potrebno prethodno analitičko iskustvo.

Primenjena veštačka inteligencija na mreži MS

Master studije primenjene veštačke inteligencije na mreži pruža stručnost koja vam je potrebna za primenu, procenu i doprinos razvoju AI tehnike. Program može biti završen za samo dve godine i za prijem nije potrebno prethodno AI tech iskustvo. Kao student, naučićete online od fakulteta sa pravim AI tech iskustvom u virtuelnoj učionici dizajniranoj da se uklopi u vaš lični raspored.

Ms na mreži u računarskim naukama

Fleksibilni Online MS u Računarskim naukama isporučuje najsavremenije skupove veština koje su vam potrebne da biste uspeli u brzorastućem tehnološkom polju na Bliskom istoku i šire. Steći ćete napredno razumevanje tema kao što su analitika podataka, veštačka inteligencija i mašinsko učenje i primeniti ono što naučite u nizu globalnih konteksta.

Online MS International Construction Management

Razvijte napredna znanja o upravljanju građevinskom industrijom koja su vam potrebna da biste uspeli na rastućem globalnom tržištu građevinarstva. Za razliku od drugih programa upravljanja građevinarstvom, ova diploma je međunarodno fokusirana. Jedinstveno smo pozicionirani geografski i kulturno da ponudimo sveobuhvatan program koji se fokusira na širenje globalnog građevinskog tržišta.

Online sertifikat o sajber bezbednosti

Ovaj sertifikat je osmišljen tako da obezbedi unapređenu obuku za IT stručnjake, kombinujući osnovne koncepte i principe sa izloženošću novim tehnologijama i rešenjima. Steći ćete praktično razumevanje ključnih pitanja vezanih za osnovnu kriptografiju, bezbednost mreže i računarsku forenziku.

Sertifikat o onlajn veštačkoj inteligenciji i nauci o podacima

Steknite specijalizovano znanje iz veštačke inteligencije i nauke o podacima za samo šest meseci. Devet kredita zarađenih kroz program sertifikata može se primeniti na univerzitetski onlajn MS u programu Računarske nauke. Istražićete detaljni nastavni plan i program koji uče iskusni i raznovrsni fakulteti i mreža sa studentima na master programu.

Brze chinjenitse

  • #2 u Libanu1
  • 100% online diplome
  • 46 000 studenata širom sveta

Zašto libanski Američki univerzitet?

Osnažujemo naše studente da pronađu svoj put do uspeha kroz posvećenost akademskoj izvrsnosti. Naš ugledni fakultet i raznovrsna studentska populacija stvaraju konkurentnu i brižnu zajednicu koja se prostire na planeti.

Globalno raznovrsna zajednica

Posvećeni smo stvaranju raznovrsne i kulturno bogate zajednice koja pruža pristupačno obrazovanje za sve.

Moderan nastavni plan i program

Kroz savremene metode nastave i iskustva učenja informisana u industriji, diplomiraćete sa znanjima i veštinama koje su vam potrebne da biste napredovali u karijeri.

Uvaženi fakultet

Naš fakultet je odličan u nastavi, istraživanju i društveno korisnom radu, donoseći vrednu stručnost industrije i relevantno iskustvo u onlajn učionicu i pružajući podršku jedan na jedan.

Priprema za karijeru

Ohrabrujemo vas da pronađete svoju strast i prigrlite lauov preduzetnički duh. Diplomci LAU-a su veoma zaposleni, a 82 odsto diplomaca pronalazi zaposlenje u roku od godinu dana od završetka studija.

Saznajte više o nama

Fleksibilno onlajn učenje

Pridružite se našoj podršci akademskoj zajednici, povežite se sa svojim instruktorima i umrežite se sa studentima iz celog sveta. Naši online programi pružaju isti akademski kvalitet kao i on-campus ponude sa fleksibilnošću koja vam je potrebna za uspeh.

Budi u srcu svega

Izvori

1 World University Rankings 2023. Times Higher Education. href="https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2023/world-ranking

Lokacije

Lokacije
  • Lebanon, Либан

  • New York, Сједињене Америчке Државе

Pitanja