Keystone logo
Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Uvod

Интернет дипломе Либанонског америчког универзитета

Унапредите своју каријеру са онлајн дипломом са Либано-америчког универзитета (ЛАУ). Наши иновативни програми пружају образовање које вам је потребно да бисте били успешни у каријери коју сте изабрали и отварају врата неограниченим могућностима.
Са посвећеношћу стварању глобално разнолике и културно богате заједнице учења која пружа доступно искуство високог образовања без обзира на локацију ученика или социо-економско порекло, ЛАУ је место где можете да достигнете свој потенцијал. Као 100% онлајн студент, можете искусити академску изврсност и модеран наставни план и програм са разноликом глобалном перспективом.
Либано-амерички универзитет функционише у складу са повељом Управног одбора Универзитета државе Њујорк и акредитован је од стране Комисије за високо образовање Нове Енглеске (НЕЦХЕ). Њихови 100% онлајн програми су добили одобрење од стране Одељења за образовање државе Њујорк, што значи да наставни план и програм предмета испуњава академске критеријуме других универзитета у САД.

Истражите наше програме

Убрзани мрежни програми усредсређени на каријеру

МБА из глобалне пословне администрације на мрежи

Припремите се за успех као ефикасан, етички пословни лидер у каријери широм света. Онлине МБА комбинује савремене приступе подучавању, јединствена искуства учења и различите изборне опције за пружање иновативног, најсавременијег пословног образовања. Већина студената заврши диплому за две године, али је доступна опција убрзаног студирања где можете удвостручити курсеве и дипломирати за 12-14 месеци.
Онлине МБА из пословне аналитике
Премостите јаз између аналитике и пословне администрације да бисте се припремили за тражене улоге пословне аналитике. Онлине МБА из пословне аналитике пружа вам неопходне техничке вештине и знање да унапредите своју каријеру и стекнете виталне стратешке вештине, вештине решавања проблема и доношења одлука у данашњем свету. Није потребно претходно искуство у аналитици. Доступна је опција убрзаног учења где можете удвостручити курсеве и дипломирати за само 12-14 месеци.

Онлине МБА у менаџменту здравствене заштите

Онлине МБА степен менаџмента у здравству истражује статистику, податке и предузетништво у области здравствене заштите која се стално мења. Поред тога, степен пружа различите изборне опције на мрежи које вам омогућавају да истражите одабрану област студија док стекнете изузетне вештине управљања које можете одмах применити у својој каријери. Завршите своју диплому за две године и постаните глобални лидер у менаџменту здравствене заштите.
Онлине МС примењена вештачка интелигенција
Стекните стручност која вам је потребна да примените, процените и допринесете развоју АИ техника. Програм се може завршити за само две године и за пријем није потребно претходно искуство у технологији вештачке интелигенције. Као студент, учићете онлајн од факултета са правим АИ технолошким искуством у виртуелној учионици дизајнираној да одговара вашем распореду.

Онлајн МС у рачунарству

Развијте најсавременије вештине које су вам потребне да бисте успели у брзо растућој области технологије на Блиском истоку и шире. Стећи ћете напредно разумевање тема као што су анализа података, вештачка интелигенција и машинско учење и применити оно што научите у низу глобалних контекста.
Онлине МС Интернатионал Цонструцтион Манагемент
Развијте напредно знање управљања грађевинском индустријом које вам је потребно да бисте успели на растућем глобалном грађевинском тржишту. За разлику од других програма управљања грађевинарством, овај степен је међународно фокусиран. Ми смо на јединственој географској и културној позицији да понудимо свеобухватан програм који се фокусира на ширење глобалног грађевинског тржишта.

Онлине сертификат о сајбер безбедности

Овај сертификат је дизајниран да обезбеди побољшану обуку за ИТ професионалце, комбинујући основне концепте и принципе са излагањем новим технологијама и решењима. Стећи ћете практично разумевање кључних питања која се односе на основну криптографију, безбедност мреже и компјутерску форензику.

Онлине сертификат о вештачкој интелигенцији и науци о подацима

Стекните специјализовано знање из области вештачке интелигенције и науке о подацима за само шест месеци. Девет кредита зарађених кроз програм сертификата могу се применити на универзитетски онлајн програм МС из рачунарских наука. Истражићете дубински наставни план и програм који предају искусни и разноврсни факултети и умрежите се са студентима на мастер програму.

Брзе чињенице

 • Изједначен са бр. 1 универзитетом у Либану на ТХЕ Ворлд Университи Ранкингс за 2024
 • #1 за међународну перспективу у Либану на ТХЕ Ворлд Университи Ранкингс за 2023
 • #22 у арапском свету на ранг листи КС универзитета у арапском региону за 2023
 • Број 2 за запошљивост дипломаца у Либану на КС ранг листи о запошљивости дипломаца 2022.
 • 100% онлине степени
 • 46.000 бивших студената широм света

Зашто Либанонски амерички универзитет?

Оснажујемо наше студенте да пронађу свој пут до успеха залагањем за академску изврсност. Наши истакнути факултети и разнолика студентска популација стварају конкурентну и брижну заједницу која се простире широм света.

 • Глобално разнолика заједницаПосвећени смо стварању разнолике и културно богате заједнице која пружа доступно образовање за све.
 • Савремени курикулумКроз савремене методе поучавања и искуства у учењу заснована на индустрији, дипломираћете са знањем и вештинама потребним за напредовање у каријери.
 • Уважени факултетНаш факултет се истиче у настави, истраживању и друштвеном раду, доносећи драгоцену стручну експертизу и релевантно искуство онлајн учионици и пружајући подршку један на један.
 • Припрема каријереПодстичемо вас да пронађете своју страст и прихватите ЛАУ-ов предузетнички дух. Дипломци ЛАУ-а су врло запошљиви, са 82% дипломаца који запосле посао у року од годину дана од завршетка студија.Сазнајте више о нама
 • Флексибилно учење на мрежиПридружите се нашој академској заједници која подржава, повежите се са својим наставницима и умрежите се са студентима из целог света. Наши онлајн програми пружају исти академски квалитет као и понуде на кампусу, флексибилношћу потребном за успех.

Будите у срцу свега.

Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

Lokacije

 • Lebanon

  Lebanon, Либан

  • New York

   New York, Сједињене Америчке Државе

   Pitanja