Keystone logo
Kogod School of Business Online МС у рачуноводству
Kogod School of Business Online

МС у рачуноводству

Online USA

12 Months

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

Request application deadline

01 Sep 2024

USD 2.000 / per credit *

Učenje na daljinu

* $57,660 - $71,114 на основу узетих кредита

Uvod

Когодов онлајн МС у рачуноводству припрема вас за награђивану каријеру у свим аспектима поља, од непрофитног до форензичког рачуноводства. Наш програм може да задовољи захтев за лиценцирање ЦПА од 150 сати и да вас квалификује да положите ЦПА испит. Осим тога, имаћете право на до 6 изузећа од 14 АЦЦА испита.

Зашто добити МС из рачуноводства у Когоду?

Идеална локација за професионалце у рачуноводству

Наш кампус се налази у Вашингтону, ДЦ, једном од најузбудљивијих тржишта рада за рачуноводствене професионалце. Компаније као што су Делоитте, ЕИ, КПМГ и ПвЦ су пред нашим вратима. Поред тога, владине агенције, непрофитне и друге организације спремне су за вашу стручност.

Акредитације за прављење резимеа

Наши дипломски курсеви рачуноводства и пореза су дизајнирани да вас припреме за лиценцирање ЦПА. Поред тога, ми смо један од ретких универзитета који имају партнерство са АЦЦА. Наша припадност вас ослобађа од шест њихових глобалних испита за сертификацију.

Практичари као факултет

Наш факултет не само да су одлични едукатори, већ се и даље активно баве својом професијом. Они користе практичне методе да уче студенте рачуноводственим вештинама кроз искуствене вежбе и сарадничке пројекте. Поред тога, рачуноводствени стручњаци из Велике четворке и бутик фирми као што су Цохн Резник и Бакер Тилли су редовни гости.

Професионални сертификати

Добијте предност на овом конкурентном тржишту рада тако што ћете завршити један од наших професионалних дипломираних сертификата. Побољшајте своју диплому сертификатом из форензичког рачуноводства, опорезивања, аналитике или основа пословања.

Наш рачуноводствени програм намењен СТЕМ-у доступан је дипломираним студентима рачуноводства који су примљени на специјализацију рачуноводствене аналитике и заврше четири курса који су специфични за СТЕМ ознаку.

Prijem

O školi

Pitanja