Keystone logo
Kogod School of Business Online МС у менаџменту одрживости
Kogod School of Business Online

МС у менаџменту одрживости

Online USA

12 Months

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

Request application deadline

01 Sep 2024

USD 2.000 / per credit

Učenje na daljinu

Uvod

Глобална одрживост представља низ критичних проблема укључујући климатске промене, еколошку правду, очување ресурса и одрживи развој. Да би одговориле на ове изазове, компаније и организације траже талентоване професионалце обучене за управљање одрживошћу. Смештен на раскрсници пословања и одрживости, Когод привлачи студенте из САД и иностранства који остварују каријеру у јавном, приватном, непрофитном и невладином сектору.

Зашто Когод?

Пословна школа посвећена одрживости

Наш програм је један од ретких те врсте који се налази у пословној школи. Ми подучавамо механику одрживог пословања и оснажујемо студенте да максимизирају свој утицај на терену кроз разне најсавременије курсеве и могућности искуственог учења. У Когоду, ми практикујемо оно што проповедамо - ми смо први универзитет са неутралним угљеником у земљи и зелени смо кампус са сертификатом ААСХЕ. Сам кампус је арборетум.

Искуствено у природи

Когодов МС у програму управљања одрживошћу наглашава искуствено учење. Предузимамо живе пројекте са заинтересованим странама за одрживост у САД и иностранству, укључујући међународни завршни програм у Скандинавији. Кроз ове пројекте студенти примењују алате и методологије стечене током студија на критичне проблеме одрживости.

Доступне су три песме за каријеру

Сложено питање захтева мултидисциплинарни приступ. Зато наш наставни план и програм укључује теме као што су науке о животној средини и друштвене науке, јавна политика и међународни односи. За додатну стручност, можете да бирате између једне од три наше каријере – посао, окружење и политика.

Набавите професионалне сертификате

Добијте предност на овом конкурентном тржишту рада тако што ћете испунити један од наших шест професионалних дипломираних сертификата.

СТЕМ програми оспособљавају студенте са технолошком експертизом и лидерским вештинама од виталног значаја за америчку економију. Ова ознака такође омогућава међународним студентима да се пријаве за 24-месечно продужење своје факултативне практичне обуке.

Prijem

O školi

Pitanja