Keystone logo
Kogod School of Business Online МС у аналитици
Kogod School of Business Online

МС у аналитици

Online USA

12 Months

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

01 Sep 2024

USD 2.000

Učenje na daljinu

Uvod

МС у аналитици је идеалан за професионалце који желе да примене увид у податке како би направили стварну разлику за своје организације. У програму ћете научити како да користите прикупљање података засновано на доказима, моделирање података и квантитативну анализу како бисте помогли предузећима да доносе одлуке на основу информација и стекну конкурентске предности.

Анализа података игра кључну улогу у решавању организационих изазова и доношењу ефикасних пословних одлука. МС у аналитици вам пружа скуп вештина које се захтевају које ће вам омогућити да закорачите у специјализованије улоге у својој каријери. Осим тога, то стручно знање у овој сложеној области може отворити уноснија врата у вашој каријери.

Зашто добити МС у аналитици у Когоду?

Бусинесс-Центриц

Програм је смештен у првој акредитованој пословној школи у ДЦ-у, и то показује. Наш наставни план и програм води студенте кроз цео животни циклус пословне аналитике обезбеђујући основе у области технологије, финансија, осигурања, комуналних услуга, производње, консалтинга, владе и пословне интелигенције.

Хандс-Он Леарнинг

МС у аналитици је дизајниран да премости јаз између теорије и праксе од првог дана. Током целог програма, стећи ћете команду програмских језика као што су Р, Питхон, СКЛ и Таблеау. Врхунац нашег програма је врхунско искуство, где ћете бити партнер са локалном организацијом на пројекту анализе.

Гостујући предавачи

Гостујући говорници су такође кључна компонента вашег образовања и укључују Леифа Улструпа, генералног директора и оснивача Примехоок Тецхнологи; Род Фонтецила, потпредседник и глобални водећи у напредној аналитици података за Унисис; и Ансху Синха, главни научник података за Зоцдоц.

Функционалне специјализације

Стекните дубинско знање у одређеној области и дипломирајте са скупом вештина које вас издвајају. Бирајте између маркетинга, биостатистике, ИТ консалтинга, форензичког рачуноводства, финансија или рачунарске статистике. Такође можете да радите са својим саветником како бисте креирали сопствену специјализацију.

Професионални сертификати

Добијте предност на овом конкурентном тржишту рада тако што ћете завршити један од наших професионалних дипломираних сертификата. Побољшајте своју диплому сертификатом из форензичког рачуноводства или било којом од наших осталих пет опција сертификата за дипломце.

Дедицатед Фацулти

Наш факултет су реномирани стручњаци у својој области и кључни играчи у профитном и непрофитном сектору, влади и глобалним организацијама. Као ментори, улажу се у професионални и академски успех наших ученика.

Дизајниран за професионалце заинтересоване за коришћење података за откривање критичних увида.

  • Није потребан ГРЕ или ГМАТ
  • 15-месечни завршетак
  • Аутоматски се узима у обзир за стипендије до 30.000 долара
  • ААЦСБ-Аццредитед

Prijem

O školi

Pitanja