Keystone logo
Kogod School of Business Online МС из међународних односа и пословања
Kogod School of Business Online

МС из међународних односа и пословања

Online USA

12 Months

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

01 Apr 2025

USD 2.000

Učenje na daljinu

Uvod

Наставни план и програм МС из међународних односа и пословања заснован на вештинама је дизајниран да промовише напредно разумевање како глобална економија, окружење политике и пословна стратегија функционишу заједно.

Зашто добити МС из међународних односа и пословања у Когоду?

Глобално искуство урањања

Студенти стичу глобалну изложеност током лично уроњеног искуства у међународном пословном центру. Урањање омогућава студентима да буду сведоци глобалног пословања у акцији и науче о мултинационалним корпорацијама. Теме уроњења и посете сајту се разликују у зависности од локације. Током урањања ученици:

  • Сарађујте са колегама из разреда на групним пројектима.
  • Посетите предузећа и организације.
  • Истражите културу града домаћина.

Везе у Натион'с Полици Хуб-у

  • Студенти МС у међународним односима и бизнису имају користи од флексибилности онлајн програма, а да и даље могу да искористе предности локације америчког универзитета у Вашингтону, ДЦ—дом за неке од најистакнутијих светских међународних организација.
  • Након дипломирања, студенти се придружују широкој алумни мрежи из Когод школе за бизнис и школе за међународне услуге. Наш посвећени тим услуга за каријеру помаже у повезивању студената са локалним и глобалним организацијама, као и са бившим студентима који раде у врхунским организацијама широм света.
  • Дизајниран у партнерству између најбоље рангиране Школе за међународне услуге и Когод школе за пословање са акредитацијом ААЦСБ-а, МС у међународним односима и пословним програмима садржи наставни план и програм који се фокусира на пресек пословања, спољне политике и међународних послова.

Prijem

Objekti

O školi

Pitanja