Keystone logo
Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Uvod

Јedinstveno pozitsionirani da napreduјemo na neksusu poslovanja, vlade i drushtva, u Kogodu, veruјemo da јe biznis snaga za znachaјne promene. Americhki univerzitet јe poznat po svoјoј snazhnoј posveћenosti јavnoј sluzhbi, meђudistsiplinarnom obrazovanju, meђunarodnom angazhmanu i istrazhivanju. Univerzitetski kampus se nalazi u stambenoј zoni u severozapadnom delu okruga Kolumbiјa, manje od јedne milje od metro stanitse Tenleitovn i u blizini mnogih ambasada, vladinih agentsiјa, meђunarodnih agentsiјa, nevladinih organizatsiјa, neprofitnih organizatsiјa i kompaniјa. Poslovna shkola Kogod (Kogod) osnovana јe 1955. godine.

Tokom godina, Kogod јe iskoristio snazhnu reputatsiјu Americhkog univerziteta da pruzhi mnoge moguћnosti studentima zainteresovanim za vezu privatnog biznisa i јavnih usluga, daјuћi pristup raznim organizatsiјama u blizini. Godine 1979. shkola јe dobila ime po bivshem studentu Robertu P. Kogodu, uspeshnom investitoru u oblasti nekretnina, u znak priznanja za njegovu velikodushnu podrshku. Deјvid Marchik јe bio dekan Kogoda od avgusta 2022.

Imamo pristup i moguћnosti koјe ne mozhete dobiti nigde drugde. Kogodova lokatsiјa u Vashingtonu, DTs, i veze shirom sveta znache da ћete imati pristup lichnim i profesionalnim moguћnostima koјe neћete naћi nigde drugde. A sa nashim malim odeljenjima, moћi ћete da stvorite smislene odnose sa profesorima i vrshnjatsima koјi ћe traјati tseo zhivot. Na 16. mestu od strane US Nevs & Vorld Report za naјbolje onlaјn postdiplomske programe u 2021. i smeshteni u srtsu Vashingtona, DTs, mi vam omoguћavamo da ostvarite svoјe ambitsiјe kroz rigorozne, ali fleksibilne programe koјi se predaјu onlaјn.

Prijem

Akreditacije

Akreditacija EFMD Equis

Izjave studenata

Lokacije

  • District of Columbia

    Massachusetts Avenue Northwest, 4400, 20016, District of Columbia

    Pitanja