Keystone logo
Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Uvod

Јединствено позиционирани да напредујемо на нексусу пословања, владе и друштва, у Когоду, верујемо да је бизнис снага за значајне промене. Амерички универзитет је познат по својој снажној посвећености јавној служби, међудисциплинарном образовању, међународном ангажману и истраживању. Универзитетски кампус се налази у стамбеној зони у северозападном делу округа Колумбија, мање од једне миље од метро станице Тенлеитовн и у близини многих амбасада, владиних агенција, међународних агенција, невладиних организација, непрофитних организација и компанија. Пословна школа Когод (Когод) основана је 1955. године.

Током година, Когод је искористио снажну репутацију Америчког универзитета да пружи многе могућности студентима заинтересованим за везу приватног бизниса и јавних услуга, дајући приступ разним организацијама у близини. Године 1979. школа је добила име по бившем студенту Роберту П. Когоду, успешном инвеститору у области некретнина, у знак признања за његову великодушну подршку. Дејвид Марчик је био декан Когода од августа 2022.

Имамо приступ и могућности које не можете добити нигде другде. Когодова локација у Вашингтону, ДЦ, и везе широм света значе да ћете имати приступ личним и професионалним могућностима које нећете наћи нигде другде. А са нашим малим одељењима, моћи ћете да створите смислене односе са професорима и вршњацима који ће трајати цео живот. На 16. месту од стране УС Невс & Ворлд Репорт за најбоље онлајн постдипломске програме у 2021. и смештени у срцу Вашингтона, ДЦ, ми вам омогућавамо да остварите своје амбиције кроз ригорозне, али флексибилне програме који се предају онлајн.

Lokacije

  • District of Columbia

    Massachusetts Avenue Northwest, 4400, 20016, District of Columbia

Pitanja