Keystone logo
© Will Kirk
Johns Hopkins University

Johns Hopkins University

Johns Hopkins University

Uvod

Johns Hopkins University, osnovana 1876 i zauzela sedmo među nacionalnim univerzitetima u 2022. od strane američkih vesti i Vorld Report, je vrhunski istraživački univerzitet sa kampusom lokacijama u Baltimoru, Merilend, i Vašington, DC Posvećen potrazi za znanjem i posvećen negovanju kapaciteta svakog studenta za doživotno učenje, Johns Hopkins neguje nezavisna i originalna istraživanja i nastoji da donese koristi od otkrića na svet. Johns Hopkins UniversityNapredni akademski programi podela nudi profesionalne diplomirane i diplomske programe sertifikata za odrasle koji traže fleksibilnost, napredovanje u karijeri i lično obogaćivanje.

Prijem

ЈhU AAP Opshti uslovi za priјem

Uslovi za priјem variraјu u zavisnosti od programa na koјi se priјavljuјete. Za detaljniјe informatsiјe u vezi sa vashim programom od interesa, kontaktiraјte nas ili prochitaјte odgovaraјuћu stranitsu programa. Meђutim, kriteriјumi za priјem na nivou univerziteta ukljuchuјu sledeћe:

 • Batshelor diploma sa regionalno akreditovanog americhkog koledža ili univerziteta (ili trenutni upis u zavrshni semestar osnovnih studiјa). AAP-ovi post-master sertifikati takoђe zahtevaјu zavrshetak magistarske ili ekvivalentne diplome.
 • Kandidati koјi su stekli diplomu u zemlji van Sјedinjenih Drzhava moraјu da pruzhe protsenu akreditiva za svaki kurs i TOEFL ili IELTS rezultate ako engleski niјe njihov maternji јezik.
 • Minimalni GPA 3,0 na skali 4,0. Ispunjavanje zahteva za minimalni GPA ne garantuјe priјem.

Lokacije

 • Washington

  555 Pennsylvania Avenue NW, Washington, DC, 20001, Washington

 • Washington

  555 Pennsylvania Avenue NW, Washington, DC, 20001, Washington

  Pitanja