Keystone logo
IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

Uvod

Šta radimo drugačije

IU Međunarodni univerzitet primenjenih nauka pruža kvalitetne programe za Bachelor, Master, i MBA stepeni sa potpuno novim pristupom. Uspostavili smo kampuse za studente koji žele da završe studije na licu mesta, ali takođe nude naše kompletne programe na mreži za učenje na daljinu. Najnoviji razvoj u našoj priči: Studenti koji ispunjavaju uslove mogu kombinovati i studije na mreži i na kampusu i prebacivati se između njih dvoje. Na ovaj način omogućavamo studentima da se razvijaju na ličnom i profesionalnom nivou i pomažemo unapređenju karijere kroz fleksibilne studije orijentisane na budućnost.

Iskustva sa IU International iz IU u Vimeo.

Naša misija

Ono što nas pokreće je ono što vas pokreće: Mi dizajniramo naše programe i kurseve kako bi bili što fleksibilniji i inovativniji - bez žrtvovanja kvaliteta. Pružamo specijalističku stručnost i inovativne materijale za učenje, kao i fokusiranje na odlične studentske usluge i profesionalne savete. Naše programe karakteriše efikasan prenos znanja specifičnih za predmet i mekih veština kako bi se diplomirani studenti pripremili za međunarodni poslovni svet.

IU: Usmeren na zahteve globalnog tržišta

Studiranje na IU omogućava karijere u globalnom okruženju i pozdravljamo studente iz celog sveta. Pripremamo vas za vašu međunarodnu karijeru sa međunarodno relevantnim obrazovnim sadržajem i posvećujemo veliku pažnju pružanju međunarodne perspektive kako za opšte module upravljanja, tako i za sadržaj specifičan za predmet. Mi prenosimo naš međunarodni način razmišljanja u svemu što radimo da pripremimo sledeću generaciju profesionalaca za globalno poslovanje.

94% naših diplomiranih studenata nađe posao u prva tri meseca diplomiranja, a nakon dve godine u proseku 80% ima upravljačke odgovornosti. Ovi odlični rezultati zasnivaju se na činjenici da se, pored nastave stručne ekspertize, fokusiramo i na obuku socijalne i interkulturalne kompetencije. IU je ponosan na svoje diplomce i impresivne karijere koje su izgradili.

  • Akreditovani i priznati širom sveta: Podignite svoju karijeru evropskom diplomom
  • Pristupačne stepeni: Dobiti stipendiju do 75%
  • Fleksibilne opcije plaćanja: bez stresa i lako!

Dva stepena, dvostruka prednost

IU Međunarodni univerzitet primenjenih nauka (IU) udružio se sa Univerzitetom London South Bank kako bi vam pružio priliku da diplomu potvrde dve institucije. Kada odaberete ovu opciju, diplomirat ćete na IU sa nemačkom diplomom i britanskom diplomom, dajući vam veliki podsticaj u karijeri! Ova prilika dolazi bez dodatnih studijskih kurseva ili putovanja.

Бесплатни вебинар и питања и одговори

Vebinar: Uchite onlaјn sa IU 15:00 – 15:45 (TsEST)

Rangiranje

&Rangiranje akreditacije

Akreditovani.

IU Međunarodni univerzitet primenjenih nauka dobio je sistemsku akreditaciju od EKAR, FIBAA, Nemačkog saveta za akreditaciju, Nemačkog saveta nauka i humanističkih nauka i VES Kanade. To znači da njihovi kursevi, fakulteti i nastavni materijal odgovaraju rigoroznim standardima koji su za njih postavljeni i sada mogu akreditirati sopstvene programe.

Međunarodno obrazovanje/srednjoškolska diploma u KembridžuPathway.

IU je prvi onlajn univerzitetski partner diplome Cambridge InternationalaPathway. Radeći sa Cambridgeom, IU nudi studentima posebnu šansu da završe srednjoškolsku diplomu dok studiraju za diplomu. Pošto su potrebni za diplomu vašeg prvostupnika, ovi kursevi diplome srednje škole su besplatni. StudijaPathway je jedinstveni kurs od 12 meseci sa opterećenjem od 150 sati koje pohađate zajedno sa svojim prvostupnim kursevima. PathwayZavršava se ispitom koji se može ponovo polagati beskonačan broj puta.

Nagrađivani.

U trenutnoj CHE rang listi (2020-2022), IU je na vrhu oblasti poslovne administracije u kategorijama" Opšti uslovi studija,"" Kontakt sa predavačima, Ponuđeni"" studijski programi,"" Ispiti," "Studijska organizacija" i" praktična orijentacija," osvojivši ukupno šest od 25 kategorija i postizanje više rangiranja top kategorija od bilo koje od više od 300 institucija. IU je dobio ocenu sa 5 zvezdica za učenje na mreži i ocenu 99 od 100 u KS, Kuackuarelli Simonds, Stars Report, što ga čini prvim nemačkim univerzitetom koji je dobio takav rang. Takođe je dobio FIBAA Premium pečat za digitalnu izvrsnost i odlikovao se u 15 od 23 kriterijuma, uključujući kategorije kao što su buduća orijentacija, upravljanje znanjem, osiguranje kvaliteta nastave i zadržavanje rejtinga u narednih pet godina. Jedini je pružalac obuke koji je dobio nagradu za usluge DtGV-a 2022 od Nemačkog društva za potrošačke studije s obzirom na to da ima posvećeno akademsko osoblje i obučene studijske trenere koji osiguravaju da studenti budu podržani tokom studija.

Povezan.

IU je član Udruženja poslovnih diplomiranih studija, konzorcijuma za učenje na mreži, AASCB i UNESCO-ove globalne koalicije za obrazovanje. Ova članstva daju im veze sa drugim institucijama, kompanijama i nevladinim organizacijama, kao i vrhunskim studijskim programima i kursevima razvoja doživotnog učenja. Koristeći vrhunsku tehnologiju, IU pomaže studentima kojima je potrebno da nastave svoje obrazovanje i nastave doživotno učenje.

Lokacije

  • Bad Honnef, Немачка

Pitanja