Keystone logo
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

Uvod

Zašto odabrati IU Online?

Na IU International Universiti of Applied Sciences, Najveći Nemački univerzitet, naći ćete širok spektar onlajn studijskih programa, za Bachelor, Master ili MBA studente. Sa više od decenije iskustva na mreži, IU nudi jedinstveni mrežni kampus i sisteme podrške, zajedno sa odličnim nastavnim osobljem, koji svi rade zajedno kako bi vam ponudili visokokvalitetno iskustvo učenja - uz maksimalnu fleksibilnost, potpuno na mreži.

Izjava o misiji IU Online

Naša misija? Vaš uspeh. Naši studijski programi su izgrađeni tako da odgovaraju vašem rasporedu i interesima, sa širokim spektrom specijalizacija koje vam omogućavaju da razvijete veštine koje odgovaraju vašim ciljevima. Naše nastavno osoblje i materijali za učenje su najvišeg kvaliteta, sa fokusom na opremanje svih alata koji su vam potrebni za uspešnu karijeru u međunarodnom poslovnom svetu. Nudimo mrežu podrške koja nudi bilo kakvu pomoć koja vam je potrebna, na svakom koraku. I sve to radimo tako da možete izgraditi karijeru koja vam najviše odgovara.

Izgradite svoju međunarodnu karijeru sa IU diplomom

Pridružite se preko 60,000 studenata iz preko 110 zemalja i studiraju u zaista globalnom i međunarodno orijentiranom okruženju. Sa međunarodno priznatom diplomom iz IU, napravićete prvi korak ka razvoju uspešne međunarodne karijere i steći sve alate i znanja koja će vam pomoći da postanete vodeći globalni profesionalac u oblasti po vašem izboru.

94% naših diplomaca zemljište posao u roku od tri meseca od diplomiranja iz IU; za dve godine, 80% naših diplomaca se promoviše u menadžerske uloge. Ovi brojevi vam govore da vam u IU dajemo ne samo teoretsko znanje koje vam je potrebno, već i međuljudske veštine koje će vam pomoći da se istaknete. Uspeh naših alumnija je uspeh IU.

Ključne činjenice

 • Počnite da učite kad god želite: nema potrebe da čekate da započne semestar.
 • Studija 100% na mreži, gde god da se nalazite.
 • Položite ispite kad god ste spremni. 24/7, 365 dana u godini, sa bilo kog mesta na svetu.
 • Studiranje na mreži ne znači studiranje samo: vaši kolege studenti, nastavnici, profesori i studentski savetnici dostupni su u bilo kom trenutku, za sva pitanja ili savete koji su vam potrebni.
 • Sa preko 10 godina iskustva na mreži, programi na IU dizajnirani su tako da odgovaraju vašim potrebama i pomažu vam da uspete.
 • Pridružite se preko 100,000+ studenata u preko 153 zemalja i studiraju u zaista međunarodnom okruženju.
 • Izgradite svoju međunarodnu mrežu od prvog koraka i pozicionirajte se za uspeh na globalnom nivou.
 • U IU, naš cilj je da vam pružimo alate koji su vam potrebni za izgradnju uspešne karijere. Zato 94% naših diplomiranih studenata nađe posao u roku od 3 meseca od diplomiranja.
 • Naši stepeni su priznati i akreditovani na globalnom nivou, dajući vam veće šanse za uspeh na međunarodnom tržištu rada.
 • Nudimo fleksibilne opcije plaćanja, tako da odgovaraju svakom učeniku. Studije možete platiti svakog meseca ili godišnje.
 • Zaradite diplomu u profesiji u potražnji i razvijte sve veštine koje su vam potrebne kako biste osigurali svoju profesionalnu budućnost.

Povećajte svoju karijeru, zaradite dvostruki stepen

Sa dvostrukom stepom IU i LSBU (London South Bank Universiti) dobijate jedinstvenu priliku - da diplomirate sa nemačkim i britanskim diplomiranjem, bez dodatnih akademskih zahteva. Studijski programi na IU i na LSBU su koordinirani i stoga ekvivalentni jedni drugima.

158151_lsbu-small.jpg

Započnite studije na IU, prijavite se za britanski sertifikat* i automatski ćete dobiti diplomu iz LSBU nakon diplomiranja ako su svi vaši zahtevi studija uspešno ispunjeni.

Pošaljite obrazac za prijavu, stupite u kontakt sa našim studentskim savetodavnim timom i primite britanski sertifikat o diplomiranju nakon što uspešno završite IU.

&Rangiranje akreditacija

IU Međunarodni univerzitet primenjenih nauka priznaje Savet nauka kao privatni univerzitet, a svi studijski programi i stepeni koje trenutno nudimo su akreditovani od strane FIBBA ili Saveta za akreditaciju. Pored toga, nagrađeni smo nekoliko pečata razlikovanja i izvrsnosti, a nekoliko spoljnih tela za rangiranje ocenjeno je kao odličan provajder usluga. Spisak naših rangiranja i nagrada možete videti ovde.

Бесплатни вебинар и питања и одговори

Vebinar: Uchite onlaјn sa IU 18:00 – 19:00 (TsEST)

Stipendije i finansiranje

Uštedite i do 50 odsto i nabavite besplatan iPad – Zato što zaslužujete karijeru iz snova!

Upišite se na akreditovani onlajn studijski program i uštedite do 50 odsto na školarini. Sa našim potpuno onlajn studijskim kampusom i alatima za digitalno učenje, nudimo najukusnije obrazovanje koje je pristupačno svima.

Kuponski kod: MOTIVACIJA

 • Možete početi bilo kada 2022
 • Adresa u EU je potrebna da bi se primio iPad
 • Ovaj popust je dostupan samo za model onlajn studija. Za informacije o myStudies popustima, molimo vas da budete u kontaktu sa našim Studijskim savetodavnim timom

Rangiranje

Akreditacije, rangiranja i članstva

Akreditovani.

IU Međunarodni univerzitet primenjenih nauka dobio je sistemsku akreditaciju od EKAR, FIBAA, Nemačkog saveta za akreditaciju, Nemačkog saveta nauka i humanističkih nauka i VES Kanade. To znači da njihovi kursevi, fakulteti i nastavni materijal odgovaraju rigoroznim standardima koji su za njih postavljeni i sada mogu akreditirati sopstvene programe.

Međunarodno obrazovanje/srednjoškolska diploma u KembridžuPathway.

IU je prvi onlajn univerzitetski partner diplome Cambridge InternationalaPathway. Radeći sa Cambridgeom, IU nudi studentima posebnu šansu da završe srednjoškolsku diplomu dok studiraju za diplomu. Pošto su potrebni za diplomu vašeg prvostupnika, ovi kursevi diplome srednje škole su besplatni. StudijaPathway je jedinstveni kurs od 12 meseci sa opterećenjem od 150 sati koje pohađate zajedno sa svojim prvostupnim kursevima. PathwayZavršava se ispitom koji se može ponovo polagati beskonačan broj puta.

Nagrađivani.

U trenutnoj CHE rang listi (2020-2022), IU je na vrhu oblasti poslovne administracije u kategorijama" Opšti uslovi studija,"" Kontakt sa predavačima, Ponuđeni"" studijski programi,"" Ispiti," "Studijska organizacija" i" praktična orijentacija," osvojivši ukupno šest od 25 kategorija i postizanje više rangiranja top kategorija od bilo koje od više od 300 institucija. IU je dobio ocenu sa 5 zvezdica za učenje na mreži i ocenu 99 od 100 u KS, Kuackuarelli Simonds, Stars Report, što ga čini prvim nemačkim univerzitetom koji je dobio takav rang. Takođe je dobio FIBAA Premium pečat za digitalnu izvrsnost i odlikovao se u 15 od 23 kriterijuma, uključujući kategorije kao što su buduća orijentacija, upravljanje znanjem, osiguranje kvaliteta nastave i zadržavanje rejtinga u narednih pet godina. Jedini je pružalac obuke koji je dobio nagradu za usluge DtGV-a 2022 od Nemačkog društva za potrošačke studije s obzirom na to da ima posvećeno akademsko osoblje i obučene studijske trenere koji osiguravaju da studenti budu podržani tokom studija.

Povezan.

IU je član Udruženja poslovnih diplomiranih studija, konzorcijuma za učenje na mreži, AASCB i UNESCO-ove globalne koalicije za obrazovanje. Ova članstva daju im veze sa drugim institucijama, kompanijama i nevladinim organizacijama, kao i vrhunskim studijskim programima i kursevima razvoja doživotnog učenja. Koristeći vrhunsku tehnologiju, IU pomaže studentima kojima je potrebno da nastave svoje obrazovanje i nastave doživotno učenje.

Lokacije

Lokacije
 • Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

Pitanja