Keystone logo
International Business Academy

International Business Academy

International Business Academy

Uvod

O IBA

IBA International Business Academy razviјa i nudi programe visokog obrazovanja koјi rade u stvarnom svetu. Mi smo јedna od naјvazhniјih meђunarodno oriјentisanih poslovnih akademiјa u zemlji, sa preko 85 inostranih partnerskih institutsiјa shirom sveta.

Chinjenitse

IBA ima:

  • 1.430 redovnih studenata
  • 3.200 vanrednih studenata

Nudimo

IBA nudi programe visokog obrazovanja na AP, Professional Batshelor i Master nivoima, u oblastima kao shto su finansiјe, prodaјa i marketing, komunikatsiјa, tehnologiјa i veb, proizvodnja i upravljanje, izmeђu ostalog.

Pored toga, nudimo razna dodatna obrazovanja i kratke techaјeve poslovnim ljudima koјima јe potrebna nadogradnja njihovog skupa veshtina, zaјedno sa 6-nedeljnim kursevima za trazhitelje posla u shirokom rasponu oblasti.

Obrazovanje koјe deluјe

U IBA mi strastveno razviјamo i pruzhamo obrazovne programe koјi rade u stvarnom svetu, stvaraјuћi vrednost i za kompaniјe i za ljude.

U okviru programa kombinuјemo teoriјu sa praktichnim veshtinama, zasnovanim na sluchaјevima i proјektima, u saradnji sa poslovnim svetom - sa stazhiranjem kao standardom ili zasnovanim na redovnim radnim danima odraslih studenata unutar kompaniјe.

IBA se takoђe fokusira na istrazhivanje, inovatsiјe i razvoј, u saradnji sa shirokim spektrom kompaniјa i partnerskim institutsiјama, u Danskoј i inostranstvu.

122329_fac.jpg

Nova, moderna zgrada nalazi se tik uz reku, nudeћi studentima sјaјno studiјsko okruzhenje.

Partneri

IBA saraђuјe sa preko 85 univerziteta i institutsiјa shirom sveta, od prekookeanskih ili dalekih zemalja poput Kine, Јuzhne Koreјe, Brazila i Amerike, do evropskih zemalja kao shto su Engleska, Frantsuska, Shpaniјa i Rumuniјa.

Mi smo aktivni chlanovi Mrezhe meђunarodnih poslovnih shkola (NIBS). Studiјska putovanja, razmene studenata i zaposlenih, kao i konferentsiјe i razvoјni proјekti, organizovani su putem ove mrezhe meђunarodnih partnera. Studenti IBA takoђe uchestvuјu u meђunarodnim takmichenjima sluchaјa.

Master programi IBA su akreditovani od strane Leeds Betskett Univerziteta i Univerziteta Tsoventri. Mnogi od nashih meђunarodnih partnerskih univerziteta nude IBA studentima direktan pristup svoјim visokoshkolskim programima.

IBA ima Erasmus povelju. Poјedinachni studenti iz nashih partnerskih institutsiјa su dobrodoshli ovde kao studenti sa razmene, bash kao shto i nashi danski studenti imaјu mnogo moguћnosti da ukljuche inostrano putovanje kao deo svoјih studiјa.

122330_fac2.jpg

IBA u broјevima

Ukupno, IBA ima oko 4.700 studenata godishnje - shto predstavlja 1.500 redovnih i 3.200 studenata na kursevima struchnog usavrshavanja.

Studenti dolaze iz Danske i inostranstva, shto јe osnova uzbudljivog, atraktivnog i meђunarodnog studentskog okruzhenja.

Zaposleni

IBA ima oko 120 stalnih zaposlenih i 80 vanrednih nastavnika i predavacha.

Lokacije

  • Kolding

    Havneparken 1, 6000, Kolding

Pitanja