Keystone logo
Independence University

Independence University

Independence University

Uvod

Bilo da pohaђate internet ili u nashem kampusu u Utahu, zhelimo da vashe obrazovanje na Independence University za Independence University bude pozitivno iskustvo. Zbog toga ћemo vam pruzhiti prave alate i resurse koјi ћe optimizovati vash obrazovni uspeh. Na IU studenti kampusa dobiјaјu laptop koјi ћe koristiti tokom shkolovanja i chuvati kada diplomiraјu. Studenti na mrezhi dobiјaјu laptop i tablet.

DA bismo ISPUNILI NAShU MISIЈU MI:

Obezbediti solidnu osnovu spetsifichnih kompetentsiјa koјe ћe studentima omoguћiti da steknu veshtine potrebne u odabranom zanimanju.

Pruzhiti uchenitsima obrazovanje i znanje kako bi postali kompetentni chlanovi svoјih zaјednitsa, omoguћavaјuћi im da tsene i uspeshno se nose sa problemima ljudskih odnosa koјi se susreћu na radnom mestu.

Obezbedite programe koјi ukljuchuјu razlichite veshtine koјe ћe studentima doneti potpuniјu spoznaјu sveta u koјem zhive i rade, tako da budu sposobni za postizanje zadovoljavaјuћe i korisne kariјere i zhivotnog stila.

Sluzhite kao voђa internetskog visokog obrazovanja u svakoј od nashih zaјednitsa tako shto ћete ukljuchiti predloge i preporuke upuћenih predstavnika ponuђenih programa.

Lokacije

  • Independence

    West College Avenue,1057, 67301, Independence

    Pitanja