Keystone logo
Global Humanistic University

Global Humanistic University

Global Humanistic University

Uvod

Odbor za licenciranje visokog obrazovanja (HELB), Ministarstvo prosvete, Vlada Angvila daje GHU AI licencu za rad u Angvili kao privatni univerzitet sa dodjelom moći prvostupnika, magistarskih i doktorskih studija u oblastima poslovne administracije, finansija i prava.

GHU AI je akreditovan od strane Nacionalne agencije za akreditaciju - AAC i Saveta za akreditaciju za& programe poslovnih škola - ACBSP iz SAD-a.

GHU je privatni provajder honorarnih online studijskih programa sa glavnim kancelarijama u Angvili. Naša vizija je da pružimo pristup inovativnom podučavanju i učenju zasnovanom na istraživanju svima koji mogu imati koristi. Naš cilj je da pozitivno uticamo na živote naših studenata i osoblja i da doprinesemo sektoru visokog obrazovanja na ostrvu Curacao, kao iu široj međunarodnoj zajednici.

GHU je posvećen principima jednakosti, mogućnosti i raznolikosti. Nastojimo da promovišemo širok pristup i uključenost nudeći mogućnosti učenja na daljinu na mreži i fleksibilne načine učenja, koji našim studentima pružaju priliku da poboljšaju svoje kvalifikacije dok rade i nastave da nastave karijeru. Institucija se pre svega smatra partnerom za posao. GHU nudi doktorske programe, kao i - kroz akademska partnerstva širom sveta - magistarske i prvostupničke programe. Nastavni jezik koji se koristi u programima je maternji jezik odgovarajućeg akademskog partnera. Za magistarske i prvostupničke programe, GHU sada aktivno traži dobro uspostavljene i ugledne partnere širom sveta.

Doktorski programi će takođe biti dostupni na maternjem jeziku većine studenata. U tu svrhu, GHU ima više od 120 savetnika i profesora u preko 40 zemalja koje govore kombinovano od 20 jezika.

GHU će biti počašćen da pozdravi akademske partnere, savetnike i studente širom sveta.

Za kratak video uvod u GHU, kliknite na sledeću vezu:

href=" https://youtu.be/ShwORRmTVP0

Vizija

Kao globalni univerzitet Global Humanistic University(GHU) koji se nalazi na Karibima, kući će hiljade studenata putem učenja na daljinu. Visoko obrazovanje ima veliki potencijal kao veza između univerziteta i društva putem učenja na daljinu. Cilj je transformaciona putovanja, osnaživanje naših učenika alatima, atributima i mogućnostima da svoj potencijal pretvore u uspeh.

Danas su studenti odrasli u svetu u kojem se informacije dele, a interakcija se dešava sa lakoćom preko interneta. Potencijal za razmenu informacija promenio je istraživanje i stvorio mogućnosti za nove načine saradnje koji se često nazivaju otvorena nauka ili otvoreno istraživanje. Takve prakse uključuju deljenje podataka i nacrta pre objavljivanja, otvorene sveske i otvoreni pristup publikacijama. Nove generacije studenata će sve više biti upoznane sa modelima kombinovanog učenja sa onlajn sadržajem. Ovo povećava nove mogućnosti za akademski dijalog i samo-vođeno učenje na mreži poboljšaće sposobnosti i nezavisnost maturanata. Studenti uživaju mobilnost između različitih sektora privrede kroz plasmane ili programe He sa kompanijama privatnog sektora.

Mi smo globalni univerzitet, i kao i naš dom, Villemstad/Curacao odražavaju njegovu raznolikost i dele svoj internacionalizam, od različitih kultura i zajednica našeg studenta do naših akademskih partnera na Karibima, Južnoj Americi i širom sveta.

Program se uči na vašem maternjem jeziku.

Izjave studenata

Lokacije

  • The Valley

    The Valley AI - 2640, Anguilla, 2640, The Valley

    Pitanja