Keystone logo
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Uvod

Ми смо више од посла. Наши бројеви то доказују.

Више од 100 година Гиес Цоллеге оф Бусинесс намерно осмишљава своје иновативне програме, врхунски наставни план и програм и могућности искуственог учења како би оснажио и припремио студенте да велике идеје претворе у смислене акције. Ово се дешава када студенти имају приступ иновативним иницијативама наставног плана и програма, врхунским талентима факултета, најсавременијим ресурсима, снажној репутацији код послодаваца и изузетним могућностима умрежавања.

Данас Гиес-факултет припрема више од 6.000 будућих пословних лидера из целог света како би своју сврху применио у пракси и обезбедио трансформативно лидерство у глобалној економији.

О нашем имену

Године 2018, алумни Ларри и Бетх Гиес дали су име и невероватно подржавајући поклон од 150 милиона долара колеџу - као што смо званично постали Гиес Цоллеге оф Бусинесс. Ова невероватна прилика побољшава нашу основну мисију пружања образовног искуства које надилази пословање.

Као оснивач, председник и извршни директор компаније Мадисон Индустриес, Ларри пита нешто посебно од својих запослених, колега и себе. Лично учећи колико је моћно повезивати оно што ради сваки дан са већом сврхом, Ларри сада тражи од других да "пронађу вашу зашто".

Деан Јеффреи Р. Бровн вјерује да је наше "зашто" на Цоллеге све снажније јер се неколико диференцијатора обликује из Ларријевог великодушног дара. Прво, додатно проширујемо наставни план и програм посвећен проналажењу и истраживању иновација у пословању. Друго, сада можемо пружити још већи приступ пословном образовању које се мења. Треће, запошљавамо више факултета и инсталирамо ресурсе потребне за надахнуће нове генерације пословних лидера.

Дипломски програми у Гиесу

Без обзира на ваш пут у каријери, Гиес Бусинесс има наставни план и програм који вам даје праву комбинацију учења у учионици, практичног и лидерског учења како бисте испунили своје специфичне циљеве у каријери и били конкурентнији на тржишту рада. Имамо свеобухватан пакет мастер програма који се испоручују на начин који одговара вашим потребама.

Сви наши програми - од рачуноводства, до менаџмента и финансија - нуде вам могућности да истражите различите пословне функције, научите критичне вештине решавања проблема и стекнете лидерско искуство у стварном свету. Дипломираћете спремни да додате вредност од првог дана у каријери коју ћете изградити.

Lokacije

  • Champaign

    515 East Gregory Drive, IL 61820, Champaign

Pitanja