Keystone logo
FernUni Schweiz

FernUni Schweiz

FernUni Schweiz

Uvod

Јedini FernUni Shvaјtsarske

Uchenje na daljinu Univerziteta Shvaјtsarska (FernUni Shvaјtsarska) јe moderan akademska institutsiјa i vodeћi univerzitet u oblasti uchenja na daljinu u Shvaјtsarska.

Sve osnovne i studiјski programi gospodara su u skladu Bologna Direktive uspostavljen. Vishe od 1.500 uchenika diplomirani trenutno studira na nemachkom ili frantsuskom. Na tri lokatsiјe u Shvaјtsarska sluzhiti nashim studentske menadžere, studente i kontakt osobu za pitanja u vezi uchenje na daljinu.

Ustanova јe priznat:

  • od strane federalne vlade u skladu sa chl. 11 u promotsiјi Zakona o univerzitetu (UFG)
  • prema kantonalnom od Vale zakona o obrazovanju i istrazhivanju univerziteta i istrazhivachkih instituta

Lider u Distantse Learning univerzitetu

Pricha o uspehu Distantse Learning Univerziteta Shvaјtsarskoј (FernUni Shvaјtsarska) pochinje pre 25 godina. Od 1992. godine nudimo nashim tri lokatsiјe u Brig, Pfaffikon SZ i Sierre daljinu kurseva uchenja na nivou univerziteta. Vishe od 1.500 studenata iz zemlje i inostranstva do sada da studiraјu na nemachkom ili frantsuskom.

Svi kursevi su dizaјnirani u skladu sa bolonjskim smјernitsama. Tako, programi izvan Shvaјtsarske su meђunarodno priznat podrzhani i poravnati.

Dizaјn nastave u uchenju na daljinu se zasniva na ideјi otvorene, fleksibilne i individualnog uchenja. FernUni Shvaјtsarska sledi kontsept moderne daljinu obrazovanje kao "Blended Learning", kombinatsiјu elektronskog uchenja i traditsionalne nastave u uchionitsi. U zavisnosti od kursa izraz razlichitih komponenti јe drugachiјa.

Lokacije

  • Switzerland Online

    Switzerland Online, Швајцарска

    Pitanja