Keystone logo
EU Business School

EU Business School

EU Business School

Uvod

EU Business School

Osnovana 1973,EU Business School (EU) je međunarodna, profesionalno akreditovana, visoko rangirana poslovna škola sa kampusima u Barseloni, Ženevi i Minhenu. Pružamo male, dinamične časove na engleskom jeziku, sa najboljim i severnoameričkim i evropskim akademskim nastavnim planovima i programima. Naš pragmatičan pristup poslovnom obrazovanju priprema studente za karijeru u današnjem brzo razvijajućem i globalizovanom poslovnom svetu.

EU između ostalog nudi fondacije, prvostupničke, magistarske, MBA i doktorske programe, kako na kampusu, tako i na mreži sa poslovnom administracijom, komunikacijom, upravljanjem turizmom, međunarodnim odnosima, upravljanjem sportom, digitalnim medijima, međunarodnim poslovanjem, marketingom, finansijama, preduzećima i upravljanjem ljudskim resursima.

Kroz našu globalnu mrežu akademskih partnera, studenti mogu zaraditi državne diplome na kampusima EU sa Univerzitetom Roehampton u Londonu, Univerzitetom Derbija u Velikoj Britaniji i Universidad Catolica de Murcia (UCAM) u Španiji. Partnerstva sa Univerzitetom Pace u Njujorku, Kalifornijskim univerzitetom u Riversideu, Fisher Collegeom u Bostonu i Univerzitetom Shinavatra u Bangkoku nude studentima priliku da zarade drugu kvalifikaciju dok studiraju u različitim i obogaćujućim okruženjima. Programi EU grupe su akreditovani od strane Saveta za akreditaciju poslovnih škola i programa (ACBSP) i Međunarodne skupštine za kolegijalno poslovno obrazovanje (IACBE), priznata od strane Saveta za akreditaciju visokog obrazovanja (CHEA). Takođe imamo međunarodnu akreditaciju kvaliteta (IKA) koju dodeljuje Centralna i Istočna evropska asocijacija za razvoj menadžmenta (CEEMAN). Grupa EU je takođe akreditovana od strane EduKua, prve švajcarske oznake kvaliteta usmerene ka daljem obrazovanju odraslih.

Kampusi EU nalaze se na mediteranskoj obali, među švajcarskim Alpima i u ekonomskoj prestonici Nemačke, nudeći studentima priliku da žive u četiri različita i obogaćujuća okruženja. Studenti mogu da se prebace između kampusa i istražuju raznolikost Barselone, Ženeve i Minhena. Ovo pruža odličan izgovor za učenje jezika i upoznavanje različitih ljudi dok doživljavate nove poslovne orijentisane mogućnosti. Pored toga, studenti mogu da učestvuju u razmeni sa našim partnerskim institucijama u SAD, Kini, Velikoj Britaniji, Španiji, Tajlandu, Maleziji, Tajvanu, Meksiku, Brazilu, Kazahstanu, Kanadi i Rusiji, između ostalog.

Karakteristike kampusa

  Prijem

  Protses priјema na EU Business School јe јasan i јednostavan. Kandidati moraјu da ispune posebne akademske uslove i uslove engleskog јezika da bi bili kvalifikovani za priјem u izabrani program.

  Buduћi studenti se protsenjuјu na osnovu јachine njihovih aplikatsiјa u tselini. Razmatraјu se kvaliteti i sposobnosti uchenika: liderski potentsiјal, akademska postignuћa, uchinak na standardizovanim testovima, vannastavne aktivnosti i lichna iskustva. Odeljenje za priјemne usluge EU ћe pomagati svim kandidatima tokom tselog protsesa priјave.

  Stipendije i finansiranje

  Dostupno јe nekoliko optsiјa za stipendiјe. Za vishe informatsiјa pogledaјte veb stranitsu instituta.

  Rangiranje

  1. Zauzeo #1 mesto u razrednoј i fakultetskoј raznolikosti prema KS Top MBA 2021
  2. MBA program zauzima 3. mesto u Shpaniјi prema chasopisu Forbes
  3. Dobitnik chetiri zvezditse za izvrsnost u poslovnom obrazovanju od strane KS Stars
  4. EU MBA na mrezhi јe na 20. mestu u svetu po KS Top MBA
  5. Ameritsa Etsonomia јe MBA EU priznala kao 23. mesto u svetu
  6. 42. na KS evropskoј MBA rang listi 2021
  7. Na petom mestu u KS MBA vodichu Povratak na investitsioni izveshtaј za podizanje plata u Evropi
  8. Magazin Tsapital proglasio ga јe za shestu naјbolju poslovnu shkolu za studentkinje
  9. Rangiran u prvih 100 shirom sveta za spetsiјalizatsiјu u kariјeri (MBA iz preduzetnishtva)
  10. Rangiran u prvih 100 shirom sveta za spetsiјalizatsiјu u kariјeri (MBA u marketingu)
  11. Rangiran meђu 140 naјboljih u KS globalnoј MBA rang listi 2021
  12. MBA na mrezhi MBA u EU јe sedam godina zaredom na vrhu globalne globalne rang liste chasopisa TsEO Magazine
  13. Magazin TsEO svrstao ga јe u Top Tier za globalne i evropske MBA programe
  14. Izvrshni MBA EU rangiran јe na prvom mestu u globalnoј rang listi Eketsutive MBA za chasopis TsEO
  15. Rangirani Premier DBA program od strane TsEO Magazina
  16. Uvrshten kao 20 naјboljih poslovnih shkola chasopisa Tshina Etsonomits Reviev
  17. Startupi iz EU svrstali su јe meђu 30 naјboljih visokoshkolskih ustanova za preduzetnishtvo u Evropi

  Uslovi za prijem u program

  Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

  Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

  Lokacije

  • Barcelona

   EU Business School c/ Diagonal 648 Bis, 08017 Barcelona, 08021, Barcelona

  • Geneva

   Rue Kléberg 6, 1201, Geneva

  • Munich

   EU Business School Theresienhöhe 28, 80339, Munich

  • Switzerland Online

   Switzerland Online, Швајцарска

   Pitanja