Keystone logo
European Business University

European Business University

European Business University

Uvod

O EBU

183456_milestone.png

Misiјa

European Business University u Luksemburgu posveћen јe postizanju i odrzhavanju traditsiјe akademske izvrsnosti osiguravaјuћi da јe to na chelu evolutsiјe inovatsiјa. EBU ћe tezhiti da postane merilo vrhunskog obrazovanja o kvalitetu tsrpeћi talente aktivno podrzhanog tima meђunarodno priznatog osoblja i profesora zhena i mushkaratsa iz transkulturnog porekla.

Da bi podrzhao svoјu misiјu, EBU:

  • Dјelovat ћe kao intelektualni resurs i platforma za globalnu zaјednitsu;
  • Da li ћe u svakom trenutku odrzhavati etichke standarde;
  • Vill chini obrazovanje dostupnim, pravichnim i pristupachnim globalnoј zaјednitsi;
  • Vill zadovoljava potrebe globalne zaјednitse kroz razlichite programe;
  • Osiguraћe transkulturalno okruzhenje.

124413_124291_csm_slide_chateau_f8b09521011.jpg

Chlanak o mrezhnom obrazovanju

European Business University u Luksemburgu evoluirao јe iz tehnologiјe omoguћenog uchenja - Afrika, Aziјa i Amerika (TEL-A) osnovana radi pruzhanja uravnotezhniјeg i pravedniјeg obrazovnog sistema. Oba entiteta su formirana i imaјu sјedishte u Velikom voјvodstvu Luksemburg.

European Business University u Luksemburgu (EBU) јe vlada Luksemburga registrovana kao Asbl. (registratsiјa neprofitnog udruzhenja) br. F12020. Domaћuјuћi vishestruka partnerstva i spetsiјalizovane online kurseve, EBU vas poziva da nam omoguћite da pomognemo u ispunjavanju vashih tsiljeva za lichno i profesionalno napredovanje. Nash liderski tim posveћen јe ispunjenju univerzitetske obrazovne misiјe odrzhavanja traditsiјe akademske izvrsnosti obezbeђivanjem obrazovanja svetske klase koјi pruzha u potpunosti podrzhani tim meђunarodno priznatih fakulteta koјi su struchnjatsi za predmete.

EBU јe posveћen ideјi razviјanja inovatsiјa. To јe ovaј duh koјi se mozhe naћi u svakom aspektu nasheg mrezhnog programa i njegovih aktivnosti: od nasheg angazhovanog entuziјastichnog i visoko motivisanog osoblja i pomoћnog osoblja do nashe globalne mrezhe studenata i univerzitetskih partnera. S tim u vezi, sve izdate EBU akademske potvrde mogu se verifikovati putem bloka Ethereum. Detalji o tome kako se mogu potvrditi ove potvrde dostupni su od nasheg administrativnog tima.

EBU se ovim redosledom pridrzhava Trostruke donje liniјe; Ljudi, planeta, profit. Takoђe se trudimo da podrzhimo tsiljeve UN-ovog odrzhivog razvoјa.

Uchite i rasti uz EBU Online sa bilo koјeg mesta na svetu, gde god da se nalazite u kariјeri.

Tim Gouv / Unsplash

Three businesswomen

Lokacije

  • Luxembourg City

    Château de Wiltz L-9516 Wiltz G.D. of Luxembourg, , Luxembourg City

Pitanja