Keystone logo
© Tufigno Photo Services
EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

Uvod

Evropski institut za menadžment predviđa izrazito drugačiju zajednicu za učenje i istraživanje na mreži 21. veka u kojoj profesionalci rade zajedno i uče kako da primene znanje kako bi pronašli kratkoročna i dugoročna rešenja za svoju organizaciju i generisali pozitivne promene u svom poslu i životu.

Učenje u EIM-u odnosi se na izgradnju profesionalnih kompetencija iz 21 veka koje učenici mogu odmah da se prijave na posao i u svom životu. Ovako nastojimo da vas kao profesionalca nateramo da rastete i podignete ruke u vazduh.

Ove kompetencije pokrivaju akademske i metodološke kompetencije zajedno sa unapređenjem socijalnih i ličnih kompetencija učenika potrebnih za konkurentnost na tržištu rada sada i u budućnosti.

Primjenjujemo personalizovane, usredsređene na učenike i visoko interaktivne didaktičke metode koje pruža međunarodni fakultetski tim sa profesorima i trenerima sa više od 10 godina profesionalnog iskustva. EIM koristi integrisane tehnologije i metodologije učenja na mreži kako bi kontinuirano poboljšavao iskustva učenja učenika.

100% interaktivno učenje na mreži

Predviđamo izrazito drugačiji pristup online učenju 21. veka.

Primenjujemo poznatu metodu učenja udžbenika Okbridge. Ova metoda se zasniva na interaktivnim tutorijalnim sesijama na kojima će studenti biti upoznati sa teorijom kombinovanim sa nedeljnim zadacima koji uključuju čitanje naučnih i stručnih članaka i pripremu pisanih zadataka u vidu akademskih radova, međunarodnih studija slučaja i, gde je to moguće, studije slučaja života sa međunarodnim kompanijama ili zasnovane na vašoj organizaciji.

Studenti će dobiti nedeljni feed napred od vršnjaka i predavača. Metoda učenja će dalje uključivati radionice i rasprave za razvoj strategije i prezentacije poslovnih lidera. Podrška uključuje redovne individualne trenerske sesije za dalji razvoj strateških i liderskih kompetencija studenata tokom MBA programa.

Materijali za nastavu, zadaci i ocenjivanja upravljaju se putem interneta putem EIM platformi za učenje, uključujući video konferencije za podršku tutorijalima i trenerskim sesijama. Razredima se upravlja i dostupna je putem EIM Smartsheet studentske informativne platforme.

Gde možete koristiti diplomu?

Naši programi institucija i diploma su u potpunosti akreditovani od strane Malte Dalje i visoko obrazovanje (MFHEA). Sa ovom akreditacijom, vaši diplomski programi mogu biti prepoznati u mnogim zemljama. Ovo vam omogućava da dalje studirate u različitim zemljama, a svoje veštine i kompetencije možete priznati na širem geografskom tržištu rada.

Da bi se omogućilo priznavanje u drugim zemljama, Malta učestvuje u takozvanim meta okvirima, koji omogućavaju upoređivanje nacionalnih kvalifikacija i prepoznavanje njihovog nivoa u različitim zemljama, vidi Referentni izveštaj MFHEA 2016.

Učešće Malte u kvalifikacionom okviru Evropskog prostora visokog obrazovanja podrazumeva da se vaša diploma može prepoznati i u zemljama članicama KSNUMKS-a Evropskog prostora visokog obrazovanja (EHEA), uključujući sve članice Evropske unije, Evropskog ekonomskog prostora plus osam zemalja članica evroazijskih zemalja članica EHEA.

Slično tome, učešće Malte u Transnacionalnom kvalifikacionom okviru čini da se vaš stepen može prepoznati u 31 državi članici Komonvelta u Africi, Aziji, Karibima, Evropi i pacifičkim regionima Države članice Komonvelta TKF.

186882_186845_Ticket.hs_file_upload-AACSB-logo-član-boja-RGB1.jpg

Istraživački institut EIM

Istraživači istraživačkog instituta EIM imaju veliko iskustvo u akademskim i primenjenim istraživanjima u temama vezanim za oblasti proučavanja Evropskog instituta za menadžment, uključujući istraživačke metode, menadžment, preduzetništvo, održivost, internacionalizaciju poslovanja, digitalnu transformaciju, fintech, mašinsko učenje, nauku o podacima, AI, poslovni modeli zasnovani na platformi itd. Neke od naših trenutnih istraživačkih tema su:

  • Brzina internacionalizacije inovativnih visokotehnoloških firmi
  • Studije slučaja uživo u visokom obrazovanju
  • Pravičnost dinamičkih strategija određivanja cena
  • Dizajn višestrukih studija slučaja kao metodologija istraživanja
  • Održiva mobilnost
  • Pametna mobilnost i integracija javnog prevoza u Latinskoj Americi

Naš tim iskusnih istraživača objavio je i predstavio nekoliko stotina akademskih članaka u recenziranim časopisima ili na akademskim konferencijama sa nekoliko hiljada citata. Većina njih su i članovi redakcija akademskih časopisa. Uvek se radujemo susretu motivisanih istraživača koji bi želeli da postanu deo našeg tima.

Pitanja