Keystone logo
EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

Uvod

Povežite se sa svojom budućnošću

EDHEC nudi inovativne online kurseve i diplomske programe koji zadovoljavaju najviše akademske standarde i privlače globalno praćenje mislioca i dostignuća.

Pionir u online obrazovanju, EDHEC Business School ima za cilj da ojača svoju inovativnu ponudu za obuku ubrzavajući svoj digitalni razvoj i proširujući obim i uticaj svoje nastave na globalnu publiku.

136496_pexels-photo-1560932.jpeg

EDHEC: oblikovanje Online obrazovanja

Sa ambicijom da poboljša svoj digitalni razvoj, EDHEC Business School kreirala je EDHEC Online, 100% digitalnu platformu na mreži. Sa željom da zadovolji potražnju za fleksibilnošću profesionalaca i budućih menadžera, EDHEC Online je uglavnom namenjen aktivnim profesionalcima koji žele da steknu nove veštine kako bi poboljšali svoju profesionalnu karijeru kroz diplomski trening na visokom nivou, dostupnu bilo gde i bilo kada.

Kompletan asortiman onlajn kurseva

Od specijalizovane diplome do izvršnih i MBA kurseva, EDHEC Online se zasniva na novom načinu učenja, nudeći diplome i sertifikacione kurseve u menadžmentu o svim pitanjima vezanim za nove poslovne izazove. Programe obuke pružaju profesori EDHEC Business School i stručnjaci kompanije koji donose svoju stručnost i znanje.

Platforma izvrsnosti

EDHEC Business School je suosnivač međunarodne Future of Management Education (FOME) u saradnji sa Imperial College London i 5 drugih prestižnih poslovnih škola i univerziteta svetske klase. Cilj ovog saveza je revolucija diploma učenja na daljinu kombinovanjem tehnološkog i pedagoškog znanja.

Pored toga, nekoliko partnerstava ili sporazuma sa ključnim igračima u svetu EdTech obogaćuju iskustvo učenja koje nudi EDHEC Online.

Stvaranjem EDHEC Online, EDHEC Business School pozicionira se na čelu sutrašnjeg multi-kampusa modela. Na taj način nudimo našim studentima više mogućnosti za diplome kurseve na visokom nivou akademske i tehnološke izvrsnosti da uspe u svetu koji se brzo menja.
Benoit ARNAUD, pridruženi dekan, direktor EDHEC Online

Jedan cilj: obogatiti iskustvo učenja

EDHEC Online omogućava EDHEC Business School da obezbedi pristup svom izvanrednom sadržaju što većem broju učenika, vođeni značajnim digitalnim inovacijama. EDHEC Online je razvio sistem „lokalnog e-učenja“, zasnovan na 4 stuba i fokusiran na studenta:

  • Namenska podrška profesora EDHEC kroz KSNUMKS individualne i grupne trenerske sesije mesečno,
  • Privilegovane interakcije sa EDHEC profesorima i akademskim mentorima tokom nedeljnih sastanaka u virtuelnim učionicama i na Online kampusu,
  • Nove tehnologije za učenje po meri (video snimci, kvizovi, mobilno učenje, online evaluacije itd.)
  • Inovativna iskustva učenja bilo lično ili na daljinu (team building, seminari, poslovne igre itd.)

136493_pexels-photo-2422293.jpeg

EDHEC Business School: obuka sutrašnjih lidera

Jedna ambicija: napraviti uticaj

Od svog osnivanja 1906. godine od strane preduzetnika, EDHEC Business School porasla je na najviše međunarodne standarde zahvaljujući svom inovativnom i jedinstvenom pedagoškom pristupu.

Na osnovu kulture „Izgradnja ljudi za izgradnju biznisa“ i „Učenje radeći“, njegova pedagogija je posvećena ponovnom pronalasku obrazovnog iskustva oko učenika nudeći im širok portfelj obuke na visokom nivou. Od diplome Bachelor (International BBA) do doktorata iz finansija i svih magistarskih kurseva u početnom i kontinuiranom obrazovanju, EDHEC obučava lidere sutrašnjice da shvate složenost poslovnog sveta i da imaju pozitivan uticaj na poslovni svet i društvo u celini.

EDHEC svuda: 5 međunarodnih kampusa i 1 na mreži

Kroz svojih pet kampusa: Lille, Nica, London, London, Pariz, Singapur i njegov internetski kampus, EDHEC je jedna od dvadeset najboljih poslovnih škola u Evropi. Nacionalno i međunarodno poznato, EDHEC ima solidnu reputaciju za izvrsnost u istraživanju i inovacijama. EDHEC funkcioniše kao istinska laboratorija ideja i donosi inovativna rešenja koja su visoko cenjena i prihvaćena od strane kompanija.

Naš poziv je da ispuni zahteve učenja naših učenika i partnera, kako na nacionalnom tako i na međunarodnom nivou. Kroz inovativne i interdisciplinarne programe obuke, posvećenost i stručnost naših govornika i snažnu mrežu, cilj nam je da doprinesemo ličnom i profesionalnom rastu naših učenika.
Emmanuel METAIS, Dean EDHEC Business School

Rangiranje: međunarodno priznanje

Za samo nekoliko godina, izuzetna dinamika rasta pokrenula je EDHEC Business School prema najvišim međunarodnim standardima, sa akademskom stručnošću i svetski poznatim centrima izvrsnosti.

Akreditacije

Akreditacija EFMD EquisAkreditacija AMBAAkreditacija AACSB

Lokacije

Lokacije
  • Lille, Француска

Pitanja