Keystone logo
Digital Age University

Digital Age University

Digital Age University

Uvod

Sve veća globalizacija i tehnološki napredak promenili su način na koji komuniciramo, radimo, živimo i učimo. Mnogo promena karakterisalo je ekonomiju i društva tokom protekle godine, vođene brzom i ometajućom digitalnom transformacijom.

Da bismo prihvatili digitalnu evoluciju i prilagodili se stalnom talasu tehnoloških poremećaja, moramo imati snažnu posvećenost stalnim promenama, obrazovanju i ličnom i profesionalnom razvoju.

Unapređenje vašeg obrazovanja je ključ za suočavanje sa izazovima globalizacije, sticanje veština za poslove budućnosti i isticanje na današnjem konkurentnom tržištu rada.

NaDigital Age University mi stvaramo mogućnosti za studente i profesionalce da razviju svoje preduzetničke veštine, otkriju svoje snage i nauče kako da se podignu na nove izazove.

Kroz raznovrstan spektar online programa pružamo znanje i iskustvo kako bismo stekli multikulturalnu perspektivu ekonomske i digitalne evolucije, pružajući studentima ličnu podršku koja im je potrebna da bi uspeli i ostvarili svoj puni potencijal.

Pozdravljam vas u DAU i želim vam sve najbolje u akademskim studijama, ličnim životima i budućim profesionalnim karijerama.

Naša misija

Digital Age University je vodeća institucija posvećena obrazovanju studenata i profesionalaca za razvoj i korišćenje znanja za uticaj i pokretanje inovacija.

Mi smo stručnjaci za online obrazovanje i digitalno zasnovano znanje i pružamo studentima i profesionalcima veštine koje su im potrebne da bi uspeli na današnjem rastućem tržištu rada.

Naša misija je da edukujemo sledeću generaciju globalnih građana, kroz inovativne i fleksibilne programe osmišljene da obezbede veštine i kompetencije potrebne za izgradnju uspešne karijere na međunarodnom nivou.

Podržati sticanje digitalnih ključnih kompetencija i pripremiti studente da se suoče sa izazovima globalnog tržišta rada koji se razvija.

Učite, ubrzajte i budite spremni za digitalnu transformaciju

Digitalna transformacija povećava efikasnost poslovanja i performansi i zahteva visoko kvalifikovane profesionalce koji mogu da vode prelazak na digitalnu kulturu i tehnološku infrastrukturu. Kroz DAU master i izvršne programe, vi ćete razviti kreativno rešavanje problema i sposobnost uspostavljanja veza preko domena kako biste pokrenuli inovacije.

Vaše iskustvo učenja u DAU

Naši Master i izvršni programi dizajnirani su da poboljšaju zapošljivost i zadovolje potrebe globalnog tržišta.

100% Online, osnaženi, personalizovani i samo-usmereni

Hiper-povezan proces učenja zasnovan na iskustvu, neformalnoj i socijalnoj interakciji sa nastavnicima i profesionalcima iz celog sveta.

Globalna zajednica studenata, koja nudi raznovrstan skup perspektiva za efikasan prenos znanja i umrežavanje.

Interaktivni, direktni i angažovani online model studija zasnovan na upotrebi naprednih alata za učenje.

Stipendije i finansiranje

Program stipendiranja digitalnog doba:

Na Digital Age University stavljamo studente na prvo mesto, a kroz nash program stipendiranja omoguћavamo talentovanim ljudima iz razlichitih zemalja da pristupe nashim onlaјn master programima, bez obzira na njihovu finansiјsku situatsiјu i geografsko i kulturno poreklo. Tokom akademske 2022. i 2023. godine Univerzitet јe izdvoјio vishe od 2 miliona evra u vidu stipendiјa i grantova za podrshku kvalifikovanim studentima i profesionaltsima da ostvare svoјe snove i tsiljeve i steknu digitalne veshtine koјe su im potrebne da bi bili konkurentni na danashnjem trzhishtu rada koјi se razviјa.

Svi kandidati (prva godina, prelazni i meђunarodni) imaјu pravo da se priјave za 20% stipendiјe zasnovane na zaslugama i za 30% globalnu stipendiјu namenjenu studentima iz Afrike, Aziјe i Bliskog istoka. Da bi se priјavili za program stipendiranja, studenti su duzhni da popune formular za priјavu dostupan na: https: //digitalageuniversiti.tsom/admissions/ i da u obrastsu poshalju svoјu diplomu ili transkripte, biografiјu i vazheћi lichni dokument . Stipendiјe ћe se dodeljivati na osnovu akademskih zasluga i profesionalnog iskustva studenata i njihove zemlje porekla.

Svi studenti koјi se priјave za program stipendiranja biћe obaveshteni o rezultatu evaluatsiјe od strane priјemne kantselariјe putem meјla.

Lokacije

  • Barcelona

    Rambla Catalunya 60 AT 2-A, 08007, Barcelona

    Pitanja