Keystone logo
© BIMM University
Department of Mathematics University of York - Online Programs

Department of Mathematics University of York - Online Programs

Department of Mathematics University of York - Online Programs

Uvod

Zasnovana na printsipima izvrsnosti, јednakosti i moguћnosti za sve, Universiti of Iork otvoren u 1963 sa samo 230 uchenika. Od tada smo postali јedan od vodeћih svetskih univerziteta, rezbarenje napolje reputatsiјu kao akademske giganta gde јasan fokus na izvrsnosti јe obezbedio natsionalni i meђunarodno priznanje uz vishe uspostavljenih institutsiјa.

akademska izvrsnost

chlan elitnog Russell grupe univerziteta, Mi smo dinamichna, istrazhivachki intenzivno univerzitet posveћena razvoјu otkriћa spashavaјu zhivote i novih tehnologiјa kako bi se pozabavio nekim od naјhitniјih globalne izazove.

Sada ima vishe od 30 akademskih odeljenja i istrazhivachki tsentri i studentsko telo se proshirila na gotovo 16.000.

Kampus i grad

Nalazi na peshachkoј udaljenosti od tsentra grada Iork, nasha sigurne i atraktivne heslington kampus јe dom za nashe devet fakultetima i veћina nashih odeljenja. Imamo i nekoliko odeljenja koјe se nalaze u tsentru grada u istoriјskom Kinga Manor.

U poslednjih nekoliko godina, nasha £ 750m kampus proshirenje јe video otvaranje sedam novih obјekata, podizanju nashih kapatsiteta za broј uchenika i pruzhanje vishe obјekata svetske klase za 21. vek. Odrzhivost ima kljuchnu ulogu u ovom ambitsioznom razvoјu.

Lokacije

  • York

    Heslington United Kingdom, YO10 5DD, York

Pitanja