Keystone logo
Daytona State College

Daytona State College

Daytona State College

Uvod

Pitajte bilo kog od naših studenata zašto su izabraliDaytona State College, a oni će vam reći o našim najbolje rangiranim programima i diplomama, kvalitetnom fakultetu i osoblju kojima je stalo, obilna akademska podrška, gladak prelazak na univerzitete, naših 12 izvanrednih diplomiranih programa, kao i zabavne aktivnosti na kampusu.

Kao student na jednom od najviših rangiranih i najbrže rastućih državnih koledža na Floridi, naći ćete bogato kolegijalno iskustvo koje je usredsređeno na vas. Istraživanja pokazuju da studenti koji se bave dinamičnim iskustvima na fakultetu imaju tendenciju da budu uspešniji, a vaše obrazovanje Daitona State će prevazilaziti vaše kurseve.

Kroz naše brojne studentske klubove i aktivnosti, možete razviti svoje talente i istražiti nove strasti stvarajući jedinstvene mogućnosti za prijateljstvo, učenje i liderstvo. Uronite u širok spektar kulturnih programa, uključujući umetničke eksponate, predstave i muzičke predstave. Jugoistočni muzej fotografije, smešten u kampusu, među američkim premijernim muzejima posvećenim u potpunosti fotografiji.

U centru kampusa otkrićete veličanstveni Studentski centar i njegove pogodnosti, mogućnosti studentskog života i usluge akademske podrške. Oblasti studija i podrške uključuju Biblioteku, Centar za pisanje, računarsku laboratoriju i Centar za akademsku podršku. Posle svega toga studira, odmorite se, opustite se i zabavite se u potpuno novoj sali za boravak u kampusu, teretani, zatvorenom bazenu i fitnes centru.

Pored naših visokokvalitetnih akademskih programa i zabavnih aktivnosti koje treba raditi na kampusu, takođe ćete biti blizu atrakcija Centralne Floride, prelepih plaža i državnih parkova sa kilometrima staza, samo da nabrojimo samo neke. Područje plaže Daitona je odlično mesto za boravak, sa izvanrednom klimom tokom cele godine, odličnom centralnom lokacijom i obiljem za videti i raditi.

U krajnjoj liniji, studenti biraju Dejtona State jer je to pametan izbor i nudi puno iskustvo na fakultetu!

Vizija

Daytona State College je glavni izvor za obrazovanje i obuku kako bi se olakšao individualni napredak i ekonomski razvoj u županijama Volusia i Flagler.

Izjava o misiji

Daytona State College, sveobuhvatni javni koledž, pruža pristup nizu fleksibilnih programa od obogaćivanja zajednice do diplomiranja, naglašavajući uspeh učenika, prihvatajući izvrsnost i raznolikost, kao i podsticanje inovacija za poboljšanje nastave i učenja.

Naše vrednosti

 • Zajednica. Daytona State CollegeZajednica obuhvata naše studente, fakultet, osoblje i javnost kojoj služimo. Naša zajednica je izgrađena na međusobnom poštovanju, efikasnoj i otvorenoj komunikaciji i građanskoj odgovornosti.
 • Integritet. Dejtona država teži najvišim etičkim standardima u svim oblastima rada, uključujući fer i dosledan tretman svih članova Dejtona State zajednice. Koledž u potpunosti podržava akademsku slobodu i pravo intelektualne potrage.
 • Izvrsnost. Da bi se postigla akademska izvrsnost, profesionalnost i kvalitet u svim programima i uslugama koje nudimo, Dejtona State koristi sistem kontinuiranog unapređenja zasnovan na proceni, odgovornosti i angažovanju sa čitavom zajednicom.
 • Raznolikost. Raznolikost ljudi, misli i izražavanja pruža energiju i vitalnost za proces učenja. Država Daitona slavi i originalnost i razlikovanje pojedinaca i kultura, istovremeno vrednujući zajedničke veze koje nas ujedinjuju kao globalnu zajednicu.
 • Inovacija. Inovacije i kreativnost su ključevi našeg rasta kao institucije, kao i rasta i uspeha naših učenika. Država Daitona ponosi se svojom sposobnošću da se prilagodi svetu koji se brzo menja, pronalazeći pozitivna i kreativna rešenja za izazove sa kojima se suočava.
 • Uspeh učenika. Nema važnije vrednosti od uspeha naših učenika. Naš glavni cilj je da studentima pružimo veštine, znanje i nagon za uspeh u učionici, na radnom mestu i u životu. Pored ovog uspeha, nadamo se da ćemo našim učenicima usaditi doživotnu ljubav prema učenju.

Strateški prioriteti

 • Osigurati akademsku izvrsnost. Ponudite kvalitetne obrazovne programe koji zadovoljavaju potrebe akademske i neakademske radne snage okruga Volusia i Flagler i šire.
 • Poboljšati uspeh učenika. Povećati razvoj učenika i akademsku podršku za poboljšanje učinka učenika, angažovanje i zadržavanje.
 • Izgradite partnerstva zajednice. Proširite i stvorite partnerstva sa poslovnim, društvenim i obrazovnim organizacijama koje poboljšavaju misiju i viziju koledža.
 • Naglasite institucionalnu efikasnost. Osigurati efikasno i efikasno korišćenje resursa koledža (fiskalnih, fizičkih, ljudskih i tehnoloških).

Lokacije

Lokacije
 • West International Speedway Boulevard,1200, 32114, Daytona Beach

Pitanja