Keystone logo
Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Uvod

Univerzitet Concordia, Sveti Pavle pozdravlja raznoliko studentsko telo i omogućava studentima da rastu akademski, duhovno i interlično. Osećaj zajednice na Univerzitetu Concordia, Sveti Pavle - bilo u kampusu ili na mreži - čini da se studenti osećaju kao deo porodice Concordia kada se upišu u jedan od naših programa. Ohrabrujemo studente da istražuju svoje interese, da se angažuju sa profesorima i vršnjacima i ostvare svoje ciljeve kroz akademski uspeh.

Online programi sa Univerziteta Concordia, Sveti Pavle podržavaju i energični, što vam omogućava da postignete svoje ciljeve u fleksibilnom digitalnom okruženju. Naši sveobuhvatni programi fokusirani su na pružanje dragocenog iskustva i naprednog znanja u industriji koje se usklađuje sa Concordijinom tradicijom akademske izvrsnosti. Naša online zajednica podstiče studente da istražuju svoje interese, sarađuju sa profesorima i vršnjacima i postignu svoje ciljeve kroz akademski uspeh i rast.

Univerzitet Concordia, Sveti Pavle je akreditovan od strane Komisije za visoko obrazovanje i član je Severne centralne asocijacije. Univerzitet Concordia, Sveti Pavle je akreditovan od 1967. godine, sa reakreditacijom datom 2018. godine.

Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

Lokacije

  • Saint Paul

    Concordia Avenue,1282, 55104, Saint Paul

    Pitanja