Keystone logo
Carey Theological College

Carey Theological College

Carey Theological College

Uvod

Carey Theological College

Kanadska onlajn evangelička bogoslovija

Carey Theological College pruža teološko obrazovanje kroz akreditovane programe u rasponu od diplome do doktorata; opremiti lokalnu crkvu mrežnim resursima, radionicama, seminarima, povlačenjima i konferencijama; i učenici Univerziteta Britanske Kolumbije kroz našu jedinstvenu hrišćansku zajednicu i program boravka.

UCarey Theological College, naš cilj je da ponudimo učeništvo za svaku sezonu života. Carei veruje da učeništvo treba da bude praktično ostvarivo, lično i dostupno svima. Priznajemo da svetu trebaju hrišćanski lideri koji utiču na naše globalne zajednice da učestvuju u onome što Bog već radi u svetu. Carei ispunjava ovu potrebu fokusirajući se na dve ključne oblasti:

Formiranje pastora: Svi kursevi diplomskog ministarstva Carei i akreditovani programi nude se na mreži kako bi naši studenti mogli da studiraju i razvijaju svoju veru gde god i kad god. Sa našim jedinstvenim finansijskim modelom, naši diplomci doživljavaju najviše standarde akademske izvrsnosti koji ih efikasno priprema za ministarstvo sa malo ili nimalo duga. Naša interaktivna platforma za učenje podstiče aktivno učenje i duboko angažovanje učenika i instruktora.

Discipliciranje studenata UBC: Careijeva rezidencija je siguran dom za studente koji žele ojačati svoju vjeru u našu hrišćansku zajednicu tokom studija na UBC. Naplaćujemo pristupačne cene za privatnu sobu sa kupatilom i obrocima plus naše jedinstveno iskustvo studentskog učeništva. Kapelan vodi ove učenike u proučavanju Biblije, mentorstvu, duhovnim povlačenjima i društvenim aktivnostima. Kako diplomiraju na UBC, postaju hrišćanski lideri u svojim izabranim profesijama.

CAREI AKADEMSKI PROGRAMI

CAREI nudi devet različitih diplomskih programa. Svaki program je dizajniran da postigne različite ciljeve, odgovara različitim interesima i napreduje svoje putovanje u veri.

Za više informacija o našim studijskim programima:

ZAŠTO IZABRATI CAREI?

Današnje hrišćansko ministarstvo zabeležilo je pad kvalifikovanih i sposobnih vođa. Ali Carei ne veruje da je Bog prestao da zove žene i muškarce u službu. Bogoslovija je često daleko od kuće, a potencijalni učenici bi morali da razmotre iskorjenjivanje svog života kako bi imali pristup školi koja nudi teološko obrazovanje. Povrh toga, postdiplomske studije mogu biti skupe. Studenti koji diplomiraju sa dugom često su ograničeni u tome gde i kako mogu služiti dok otplaćuju dug.

KAKO SE CAREI BAVI PROBLEMOM PRISTUPAČNOG TEOLOŠKOG OBRAZOVANJA?

MODULARNI PROGRAM Pathways
MODEL ONLINE UČENjA
Školarina& finansijska
pomoć

MODULARNI PROGRAM Pathways

Naši programi su izgrađeni na modularnom kreditnom modelu u kojem se jedan nivo može graditi na drugom, omogućavajući učenicima da svojim tempom napreduje ka višem stepenu. Ovaj model daje našim studentima fleksibilnost da slažu svoj izbor temeljnih kurseva, kurseva zahteva programa i izbornih predmeta da steknu diplomu ili da pripremiPathway na viši akademski stepen.

Svi Carei-ovi temeljni kursevi rade jednom godišnje, dok se naši zahtevi programa i izborni kursevi rotiraju svake 3-4 godine na osnovu dostupnosti instruktora. To znači da se možete registrovati za kurseve bilo kada tokom godine i vaš programPathway će i dalje biti na pravom putu. Generalno, pametno je planirati pohađanje potrebnih kurseva rano u programu kako bi se ostavila najveća fleksibilnost za izborne i specijalizacije dalje.

Za kompletan pregled našeg modularnog programaPathways kliknite ovde.

ONLINE MODEL UČENJA

Careijeva povezanost sa Univerzitetom Britanske Kolumbije omogućava nam da nastavimo inovacije u tehnologijama učenja i da osiguramo da studenti imaju pojednostavljen pristup različitim platformama kako bi poboljšali svoje iskustvo učenja.


ZOOM Zoom je alat za video/audio veb konferencije i saradnju koji omogućava sastanke i diskusije u realnom vremenu sa kolegama i nastavnicima. Umesto da budemo platforma isključivo za predavanja, koristimo Zoom da bismo olakšali iskustva učenja i rast zajednice.

POPULI Popoli je jedna od centralnih platformi koju ćete koristiti za registraciju, plaćanje, angažovanje zajednice, pa čak i kurseve. Populi mogu lako rukovati video zapisima, grupnim diskusijama, deljenjem datoteka i integracijama sa mnogim popularnim LTI-ovima (Operabilnost alata za učenje) koji su dostupni danas.
EBSCO
Da bi vam pomogao da dobijete pristup resursima za kurseve i istraživanja, Carei ima sve veću digitalnu biblioteku kroz našu EBSCO kolekciju. Verujemo da učenici ne bi trebalo da propuste svoje učenje jer ne mogu da priušte knjige ili imaju poteškoća u pronalaženju kopije; posvećeni smo stvaranju svih potrebnih resursa za časove što bliže 100% besplatnim za sve učenike u našim programima.

KURSEVI NA CAREI

Carei-ovi kursevi uglavnom uključuju ove segmente; Čitanje, diskusija na forumu, Zadaci& Online učionica.

ŠKOLARINA I FINANSIJSKI

Careijeva misija je da osnaži verne hrišćanske vođe za svaku generaciju, svaku kulturu i svaku zajednicu.

Da bismo postigli svoje misije, držimo svoje školarine konkurentnim kako bi teološko obrazovanje bilo što pristupačnije. Pored toga, Carei je takođe zadovoljan što može da ponudi razne resurse finansijske pomoći kako bi se smanjili troškovi povezani sa studijom. Molimo kontaktirajte nas ili posetite našu veb stranicu da biste saznali više o školarini i finansijskoj pomoći.

Statistika

 • Međunarodni studenti:

  95%

 • 0
 • Odnos učenika i fakulteta:

  12 do 1

Izjave studenata

Lokacije

 • Vancouver

  Iona Drive,5920, V6T 1J6, Vancouver

  Pitanja