Keystone logo
American University Online

American University Online

American University Online

Uvod

Na Američkom univerzitetu naši pametni, strastveni i angažovani studenti i fakulteti fokusiraju svoje znanje kako bi stvorili smislene promene. Naše snage u međunarodnim službama i javnim poslovima inspirišu naš osećaj društvene odgovornosti i posvećenost kulturnoj i intelektualnoj raznolikosti. Definisani smo našom globalnom perspektivom, praktičnim idealizmom i posvećenošću javnom servisu.

Američki univerzitet je privatni istraživački univerzitet usmeren na fakultete koji se nalazi u glavnom gradu nacije. To je ovlašćeno od strane Kongresa Sjedinjenih Američkih Država u 1893 za izgradnju javnog servisa, a sada je dom prestižnom fakultetu, gostujućim govornicima i gostujućim svetskim liderima koji su uticajni praktičari i istaknuti vođe misli.

Pridružite nam se u stvaranju novih mogućnosti za sebe dok pomažete u stvaranju boljeg sveta. Postanite deo mreže ambicioznih dostignuća, saosećajnih lidera i društveno svesnih građana na Američkom univerzitetu.

Američki univerzitet je priznat od strane Princeton Reviev, Best Colleges 2022, sa titulom College Gets High Marks i rangirao sledeće:

  • #79 Najbolja nacionalna škola - US Nevs& Vorld Report, Najbolji američki koledži 2022
  • #91 Najbolja škola vrednosti - Izveštaj o& svetu vesti iz SAD-a, najbolji američki koledži 2022

Online programi


Studentsko iskustvo na mreži

American University Online programi se isporučuju kroz format koji je zgodan, fleksibilan i prenosiv. Kao i na kampusu, studenti razgovaraju o svojim kursevima i aktuelnim problemima sa školskim kolegama, postavljaju pitanja instruktorima i okreću zadatke, ali sve se to radi putem e-pošte, diskusijskih ploča, trenutnih poruka i još mnogo toga.

Online kursevi na Američkom univerzitetu su rigorozni i izazovni kao i njihovi kolege na kampusu i predaju ih isti povezani članovi fakulteta, uticajni gostujući govornici i istaknuti predavači. Interakcija i komunikacija sa instruktorima i kolegama studentima su bitne komponente programa i akademski uspeh.

Studenti na mreži imaju pristup mnogim resursima podrške, uključujući novu orijentaciju učenika, službu za pomoć 24k7 za tehnička pitanja, koordinatora studentskih usluga, savetnike za finansijsku pomoć i još mnogo toga.

Lokacije

  • Washington

    4400 Massachusetts Avenue, 20016, Washington

    Pitanja