Keystone logo

1 Online Programi u Studije Nauke o energiji Energetika Inženjering obnovive energije 2024

Filteri

Filteri

  • Studije Nauke o energiji
  • Energetika
  • Inženjering obnovive energije
Polja studija
  • Studije Nauke o energiji (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Online Programi u Studije Nauke o energiji Energetika Inženjering obnovive energije

Osnovni cilj Inženjeringa obnovljive energije je da osmisli najsavremenije, efikasne načine za iskorišćavanje obnovljivih izvora energije, na kraju smanjujući zavisnost od fosilnih goriva.

Diplome inženjeringa obnovljive energije zarone u inženjerske, naučne i tehnološke teme vezane za sisteme obnovljive energije. Možete očekivati proučavanje različitih obnovljivih izvora energije, kao što su tehnologije solarne energije i sistema energije vetra, kao i skladištenje i distribuciju energije, mehaniku tečnosti i održivi razvoj. Kao deo vašeg kursa, takođe ćete steći uvid u energetsku politiku, propise i ekonomiju.

Maturanti mogu da pronađu mnoštvo mogućnosti za zapošljavanje u različitim industrijama i organizacijama. Od kompanija za obnovljivu energiju do istraživačkih institucija i pružalaca energetskih usluga, opcije su ogromne i raznovrsne.

Ako ste strastveni u pogledu pozitivnog uticaja na životnu sredinu i igranja uloge u izgradnji održive budućnosti, diploma inženjeringa obnovljive energije mogla bi da bude savršen izbor za vas.