Keystone logo

6 Online Programi u Studije Tehnologije Automatizacija Inženjering automatizacije 2024

Filteri

Filteri

  • Studije Tehnologije
  • Automatizacija
  • Inženjering automatizacije
Polja studija
  • Studije Tehnologije (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Online Programi u Studije Tehnologije Automatizacija Inženjering automatizacije

Da li ste fascinirani idejom stvaranja mašina i sistema koji mogu da rade samostalno uz minimalnu ljudsku intervenciju? Inženjering automatizacije okuplja principe iz inženjeringa, informatike i informacionih tehnologija za razvoj inteligentnih sistema koji mogu sami da izvršavaju zadatke.

Svaki program možda ima malo drugačiji nastavni plan i program, ali postoje neki osnovni predmeti koje možete očekivati da istražite tokom diplome inženjeringa automatizacije. Verovatno ćete zaroniti u osnove mašinskog, električnog i elektronskog inženjeringa. Pored toga, dobićete priliku da proučavate uzbudljive teme kao što su kontrolni sistemi, robotika, pa čak i veštačka inteligencija.

Kao diplomac inženjeringa automatizacije, možete raditi na projektovanju i implementaciji automatizovanih sistema. Ako ste više zainteresovani za robotiku, mogli biste da nastavite karijeru inženjera robotike. Za one koji uživaju u programiranju, uloga PLC programera ili integratora sistema mogla bi da se savršeno uklopi.

Istražite programe inženjeringa automatizacije danas i započnite nagradnu karijeru na ovom polju koje se brzo razvija.