Хрватска

Broj institucija: 20
  • Osijek

  Faculty of Economics in Osijek marks the fifty-second anniversary of successful work and the eight year of implementation of completely new educational programmes adapted in accordance with the Bologna Agreement. This Faculty has played an important role in training scientists and experts in this part of Croatia.

  • Rijeka

  The tradition of Higher Education in Rijeka dates back as far as 1627, whereas the first milestone of the systematic education of engineering personnel in this area is laid by the displacement of the Navy Academy from Trieste to Rijeka in 1854.

  • Rijeka

  Економско-пословни факултет у Ријеци основан је средином 1961. године. Са првим предавањима почевши од 1. новембра 1961. године, Факултет је образовао економске стручњаке посебно за унапређење привредног развоја Хрватског приморја и Истре. 2001. године факултет се сели на нову адресу И. Филиповића 4, Ријека.

  • Split

  Факултет економије, пословања и туризма у Сплиту с поносом представља другу Међународну љетну школу на тему „Регионални развој и политика – нова концептуализација и провјера стварности“ која се одржава од 10. до 14. јуна 2019. у прекрасном Сплиту, Хрватска.

  • Split
  • Zagreb

  Избор универзитета за похађање једна је од најважнијих одлука које доносимо и школа је стога одговорна да осигура да сви њени студенти стекну потребно знање, изграде вештине и на најбољи начин се припреме за пословно тржиште 21. века. века. Мисија Универзитетског колеџа Аспира је стварање трансформативног образовног искуства применом најбољих светских пракси и сарадњом са лидерима у индустрији.

  • Zagreb

  Универзитет у Загребу (1669) је најстарији и највећи универзитет у југоисточној Европи. Као свеобухватни јавни Централноевропски универзитет, Свеучилиште у Загребу нуди образовање и истраживање у свим знанственим областима (умјетност, биомедицина, биотехнологија, инжењерство, хуманистичке, природне и друштвене знаности) и широк спектар курсева на свим нивоима студија, од преддипломских то постградуате. Са 29 факултета, 3 умјетничке академије и Свеучилишним центром за хрватске студије водећа је образовна институција у земљи, мјесто гдје више од 7900 наставника и 72480 ученика развија знања и вјештине.

  • Rijeka

  Математички одјел у Ријеци основан је 1960. године као одјел Факултета одгојних знаности (од 1998. Филозофског факултета), који је 1973. требао постати један од четири оснивачка факултета Свеучилишта у Ријеци.

  • Zagreb
  • Split

  ???????? ??????????? ? ?????????? ???????? ???????? ?? ??? ??????????? ? ???????. ??????????? ?? ? ???? ??????? ? ??????? ???? ?????? ???????, ?????? ???, ??????? ? ????????????? ?????????? ?? ????????? ???????????, ?????? ? ?????? ???????.

  • Geneva
  • Zagreb

  ССБМ је глобална, иновативна и јединствена школа са ученицима из целог света. Наши програми су осмишљени са преко 30 индустријских партнера. Гарантујемо швајцарски квалитет образовања и изврсност. ССБМ Женева је акредитован АЦБСП и ЕдуКуа сертификован. Наша ВИЗИЈА је да будемо јединствена, иновативна и међународна школа за пословање и менаџмент која нуди врхунска истраживања, праксу и образовање. Посвећени смо континуираном пружању образовне изврсности и наше стручности у пословном образовању кроз нашу иновативну најсавременију технологију и наше искуство високог квалитета у учењу. Подстичемо разноликост и глобалну повезаност између наших студената, факултета и пословних партнера.

  • Rijeka

  Медицински факултет Универзитета у Ријеци је јавна образовна и научна установа чија је мисија образовање студената медицине, денталне медицине и санитарног инжењерства, са циљем стицања знања и вештина неопходних за спречавање болести, одржавање и побољшати здравље, као и здравствену заштиту и рехабилитацију пацијената. Образовни процес је уско повезан са научним истраживањима у научној области биомедицине и здравства, али и у интердисциплинарним научним областима, чији се резултати и налази нужно интегришу у образовни процес, у сврху животног и одрживог развоја друштва живимо у.

  • Zagreb

  Факултет електротехнике и рачунарства Свеучилишта у Загребу (хрватска акроним: ФЕР) је водећа високошколска и истраживачка установа у Републици Хрватској у подручју електротехнике, рачунарства и информацијско-комуникацијских технологија.