Keystone logo

8 Online Osnovne studije Programi u Studije dizajna Vizuelni dizajn 2024

Filteri

Filteri

 • BSc
 • BA
 • Osnovne studije
 • BBA
 • Studije dizajna
 • Vizuelni dizajn
Polja studija
 • Studije dizajna (8)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Online Osnovne studije Programi u Studije dizajna Vizuelni dizajn

  Степен онлине бацхелор може бити завршен за три до четири године. Студенти су у стању да наставе програме у својим областима студија би стекли вештине и искуство потребне за напредак у каријери.

  Шта је онлине бацхелор је у визуелном дизајну? Ови програми имају за циљ да покрије развој и усавршавање практичних вештина дизајна кроз пројекте и студије теорије уметности. Студенти имају прилику да истраже уметничке активности као што су цртање, фотографије, скулптуре, сликарства, дигитално снимање и 3Д инсталације. Експериментисање са илустрацијом и истраживање нових медија са графичким дизајном су обично теме истакнути курса. Са специјализоване вођством учитеља и виртуелним разговора са вршњацима, ученици се подстичу да створе портфолио приказује различите рада у визуелним уметностима.

  Визуелни дизајн степени може да се примени у многим различитим областима каријере.Разумевање како применити теоретска истраживања на пројектима, учења како да се представе и тржишта дизајна, и практиковање естетски рјешавања проблема су неке драгоцене вештине које студенти могу да користе да стекну предност на конкурентном тржишту и осигурати већи плаћене послове.

  Трошкови степена онлине бацхелор може да варира са локацијом и трајања програма. Потенцијални студенти треба да допре до појединачних школа са питањима у вези са трошковима, захтевима и финансијску помоћ.

  Постоји много могућих визуелни дизајн каријере у широком спектру креативних и пословних индустрије. Компаније могу често се односи на дизајнера за креирање концепта производа, користећи компјутерски софтвер за развој и помоћ да се формира рекламне стратегије. Студенти се могу пријавити своје вештине дизајн у областима као што су производња дизајн, маркетинг, фотографија, илустрација, моде, управљање операцијама и образовања.

  Ученици обично имају могућност да зараде диплому у своје време потпуно мрежи.Да бисте сазнали више о покретању програма, потражите за програм испод и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем олова форми