Keystone logo

17 Online Osnovne studije Programi u Istorija 2024

Filteri

Filteri

  • BSc
  • BA
  • Osnovne studije
  • BBA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Istorija
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (17)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Online Osnovne studije Programi u Istorija

Школе које додељују школу након испуњавања програмских захтева, дипломирани степен је важан животни корак по образовном путу и ​​неопходан је прије почетка мастер програма. Студенти могу очекивати да већина програма траје четири године у зависности од области студирања и да ли се уписује пуно или скраћено радно време.

Шта је бацхелор у историји? Студенти студија историје стичу историјске догађаје како би их схватили и утврдили како они утичу на садашњост и будућност. Постоји неколико програма на располагању, као што су диплома из историје и географије или дипломирани уметник у историјским наукама, или још више хипер-фокусирани програми као што су бацхелор'с ин Хеллениц Цултуре или Бацхелор оф Артс у хришћанском министарству. Иако се одређени курсеви разликују, ученици могу очекивати да ће се неки фокусирати на захтеве културе, књижевности и филозофије.

Они који завршавају диплому из историје често раде на вештинама као што су организација, писање, јавно говоре и критичка анализа, а други су од виталног значаја за доношење одлука. Овај спектар стручности може дозволити степеницама да успију у мноштву каријере.

Трошак прибављања Бацхелора у историји није мали трошак; Међутим, цијена се веома разликује од институције до установе. Избор школе, специфични програм и земља утичу на цену тражења високог образовања.

Многи академски програми који се фокусирају на историју не дају директно на одређени пут каријере. Како се каже, научене вештине и способности омогућавају мноштво могућих избора у каријери. Они који имају диплому из историје могли би да одаберу да настави каријеру као наставници, историчари, географи, историчари уметности, јавни функционери, истраживачи, књижевници, библиотекари, кустоси, новинари или паралегалци. Ово на ни на који начин није исцрпна листа, а могућности за каријерно прављење су готово неограничене.

Постоји широк спектар школа које бирају од када један циљ стиче диплому у историји. Избор онлине курса студија је згодан и приступачан начин за стицање дипломе са већом флексибилношћу класе, без обзира на то где студенти у свијету. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.