Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 88 Online DBA Programi u Studije Poslovanja 2023

88 Online DBA Programi u Studije Poslovanja 2023

Pregled

ДБА (доктор пословне администрације) је диплома за студенте пословне администрације. Типично, професионалци који су већ неколико година запослени у послу, уписују се у овај програм како би повећали своју базу знања. Студенти обично проводе оригинално истраживање у менаџменту или сродном подручју и напишу дисертацију.

Шта је ДБА у пословним студијама? Овај степен помаже студентима да развију своје теоријско и практично знање о принципима који чине добро управљање пословањем. Школе могу дозволити субспецијализацију на теме као што су етика и различитост на радном месту. Типична обука може укључивати финансије за менаџере, пословну интелигенцију и информационе системе, глобалне пословне иницијативе и статистике.

Студенти у програму ДБА у пословним студијама могу добити јаке лидерске вештине. Они могу постати вешти у критичком размишљању и решавању проблема. Способност размишљања изван кутије и проналажење иновативних решења може бити од помоћи за било какву каријеру или животно искуство.

Трошкови зарађивања ДБА у пословним студијама ће се веома разликовати од школе до школе. Фактори као што је потребан број кредита, локација школе и школарина и накнаде ће утицати на цену. Студенти могу контактирати школу како би добили процјену трошкова.

ДБА у пословним студијама генерално води ка каријери у корпоративном менаџменту. Могућности укључују менаџмент аналитичар, потпредсједник операција, директор развоја пословања и директор производње. У академији могу бити запослења као професори, универзитетски администратор, провост или директор пријема. Студенти такође могу изабрати да започну сопствени бизнис и постану директор своје компаније.

Студенти могу пронаћи квалитетне универзитете широм света који нуде ДБА у пословним студијама. За стручњаке који раде, могу бити и викендови, летњи курсеви и онлине курсеви. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • DBA
  • Studije Poslovanja
Polja studija
  • Studije Poslovanja (88)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije