Keystone logo

Najbolji univerziteti za Online Programi u Сједињене Америчке Државе 2023

Broj institucija: 4013
  • Chicago

  Иллиноис Тецх је рангиран као бр. 1 у Илиноису међу приватним колеџима по поврату улагања (после помоћи, ПаиСцале) и 44. рангирана школа са најбољом вредношћу у Сједињеним Државама (УС Невс & Ворлд Репорт). Дипломци Технолошког факултета у Илиноису постижу стопу запослења од 92,8% у року од шест месеци од дипломирања (класа 2021.). Његови бивши студенти су проналазач мобилног телефона, пионир технологије бар кодова и главни научник за Амазон Алека, између осталих лидера.

  • Royalton

  Образовати студенте у разноликој заједници која подстиче лични раст и која им омогућава да стекну изванредне професионалне вештине и високе етичке вредности са којима могу да служе као правници и стручњаци за животну средину и други професионалци у све технолошким и међузависнијим глобалним друштвом.

  • Athens

  Када је у питању ваше образовање, флексибилност је важна. Зато у ОХИО-у можете одабрати искључиво онлајн програм. Бирајте између великог броја сертификата или програма придружених диплома, убрзаних диплома или мастер програма да бисте завршили диплому преко ОХИО Онлине™

  • Boston

  Да ли волите филмове? Друштвени медији? Вести? Причање прича? Промена мишљења — а можда и историја? Бостонски универзитетски колеџ за комуникације (ЦОМ) је за вас.

  • University Heights

  ЈЦУ вам пружа формативни пут напред да постанете инспирисани вођа са знањем, карактером и срцем да служите већем добру. ДОЖИВОТНО.

  • Squirrel Hill North

  Одељење за модерне језике Универзитета Карнеги Мелон има награђиване наставнике и међународно признате истраживаче. Наше истраживање и настава промовише учење језика, продубљује културно разумевање кроз књижевне и културолошке студије и истиче учење унапређено најсавременијом технологијом. Нудимо низ додипломских и постдипломских програма на осам језика (арапски, кинески, француски, немачки, италијански, јапански, руски и шпански) у областима као што су студије књижевности и културе, примењена лингвистика и усвајање другог језика (СЛА), импресивно технологије, и превод и локализација.

  • Buffalo

  Доследно рангиран међу водећим институцијама на североистоку, Цанисиус је колеџ магистарског нивоа и један од 27 језуитских колеџа и универзитета у земљи. Основан 1870. године, Цанисиус нуди додипломске, постдипломске и предпрофесионалне програме који се разликују по блиској сарадњи студената и факултета и менторству. Припремамо студенте за животе интелектуалног истраживања, служења и лидерства кроз основни наставни план и програм заснован на либералним уметностима и широком спектру искустава учења.

  • Livonia

  Schoolcraft College је колеџ у заједници који се налази у Ливонији, Мичиген, делу градског подручја Детроита. Поздрављамо студенте из преко 42 различите земље широм света. Нудимо образовање светске класе заједно са приступачним трошковима школарине, малим бројем часова, ентузијастичним професорима и индивидуализованом подршком. Schoolcraft College нуди преко 60 програма за придружене дипломе, без обзира да ли ваша интересовања обухватају бизнис, здравствену заштиту, инжењеринг или било шта између, овде ћете наћи свој прикладан. Студенти могу стећи диплому сарадника и започети каријеру или се пребацити на четворогодишњи колеџ или универзитет да би завршили диплому. Наша партнерства са многим приватним и јавним институцијама у Мичигену омогућавају лак процес трансфера.

  • Coral Gables

  Девет деценија од свог оснивања 1929. године, University of Miami Patti and Allan Herbert Business School спремни су да одговоре на позив на револуционарно размишљање и принципијелно лидерство док настојимо да редефинишемо пословно образовање за 21. век. Док се друштва широм света боре са огромним економским, технолошким и еколошким променама и изазовима, верујемо да принципијелни лидери морају да примењују концепте одрживог раста, правичног развоја и етичке пословне праксе како би свет учинили бољим и просперитетнијим местом.

  • Lewiston

  Lewis-Clark State College позива студенте да УЧИНЕ ВИШЕ кроз образовно искуство које наглашава практично учење, мале величине разреда, изврсност факултета, интеракцију између студената и факултета и успех након дипломирања. Основан 1893. године и смештен у Левистону, Ајдахо, топли и пријатељски кампус ЛЦ Стате пружа јединствено и безбедно окружење за учење, окружено лепотом ЛЦ долине.

  • Portland

  University of Western States (УВС) нуди интегрисано здравствено образовање светске класе и пружа приступ здрављу и добробити заснован на доказима. Наши дипломци пружају висококвалитетну здравствену заштиту засновану на науци, вештини и знању професионалаца, као и преференцијама и искуствима пацијента или клијента.

  • Madison
  • Teaneck
  • Vancouver
  • + 2 više

  Највећи приватни универзитет у Њу Џерсију, ФДУ је непрофитна, несекташка институција са више кампуса. Основан 1942. године, ФДУ је постигао четворогодишњи статус 1948. и одобрење као универзитет 1956. Универзитет нуди преко 100 додипломских и постдипломских програма, укључујући докторске програме из фармације, медицинске сестре, клиничке психологије и школске психологије; и ААЦСБ-акредитована пословна школа. Програми дипломирања се нуде у два кампуса у Њу Џерсију и на две локације ФДУ ван САД: Врокстон колеџу, у Оксфордширу у Енглеској, и кампусу Ванкувера, у Британској Колумбији, Канада.

  • Boston

  University of Massachusetts Boston је национално признат као модел изврсности за градске јавне универзитете. Сликовит кампус на обали, са лаким приступом центру Бостона, налази се поред библиотеке Џона Ф. Кенедија и председничког музеја, Музеја Комонвелта и Државног архива Масачусетса и Института Едварда М. Кенедија Сената Сједињених Држава.

  • Fairfax

  Јавни, свеобухватни, истраживачки универзитет основан од стране Комонвелта Вирџиније у региону главног града, ми смо иновативна и инклузивна академска заједница посвећена стварању праведнијег, слободнијег и просперитетнијег света.

  • Stephenville
  • Crowley
  • Midlothian
  • + 2 više

  Са својим главним кампусом у Стивенвилу, сат времена југозападно од Форт Ворта, Tarleton State University нуди вредност дипломе Текас А&М универзитетског система са сопственим брендом личне пажње, индивидуалних могућности, историје, традиције и заједнице.