Keystone logo
Сједињене Америчке Државе

Najbolji univerziteti za Online Programi u Сједињене Америчке Државе 2023

Broj institucija: 4028
  • Arlington County, Сједињене Америчке Државе

  Marimount je sveobuhvatan katolički univerzitet, vođen tradicijama verskog Svetog Srca Marijina, koji naglašava intelektualnu radoznalost, služenje drugima i globalnu perspektivu. Marimount obrazovanje je utemeljeno na liberalnim umetnostima, promoviše pripremu karijere i pruža mogućnosti za lični i profesionalni rast. Zajednica učenja usredsređena na učenika koja ceni raznolikost i fokusira se na obrazovanje cele osobe, Marimount vodi intelektualni, etički i duhovni razvoj svakog pojedinca.

  • Mequon, Сједињене Америчке Државе
  • Ann Arbor, Сједињене Америчке Државе

  Osnovan 1881, glavni kampus Univerziteta Concordia Visconsin nalazi se na 200 hektara prelepe obale jezera Michigan u Mekunu, Viskonsin. Univerzitet je dom za više od 7,000 dodiplomskih i diplomskih studenata iz celog sveta. Univerzitet nudi više od 90 dodiplomskih smera, 50+ diplomski/magistarski programi, i šest doktorata u fizikalnoj terapiji, radna terapija, apoteka, staračka praksa, obrazovanje, i nedavno pokrenuta doktorat poslovne administracije.

  • Boston, Сједињене Америчке Државе

  Više od 100 godina Simmons je na prvo mesto stavio potrebe naših učenika. Kroz obrazovanje koje kombinuje intelektualno vođstvo sa profesionalnom pripremom, pomažemo studentima da vode smislene živote i grade uspešne karijere za 21. vek.

  • Washington, Сједињене Америчке Државе

  James Clark School of Engineering na Univerzitetu u Merilendu služi kao katalizator za kvalitetno istraživanje, inovacije i učenje, isporučujući obećanje da će svi diplomci ostaviti spremni da utiču na velike izazove 21. veka. Smešten samo nekoliko milja od Vašingtona, DC, Clark škola je u centru sazvežđa visokotehnoloških kompanija i saveznih laboratorija, nudeći studentima i fakultetu pristup jedinstvenim mogućnostima profesionalnog napredovanja sa industrijom i vladinim partnerima.

  • Richmond, Сједињене Америчке Државе

  Bez obzira da li vaši ciljevi karijere uključuju angažovanje u neprofitnom, visokom obrazovanju, K-12 ili vladinim entitetima, akademski programi VCU School of Education podižu učenje na novi nivo. Kao 16. najbolja javna diplomirana škola i 10. najbolji onlajn majstor u obrazovanju zasnovan na američkim vestima i svetskom izveštaju (2023), radimo stvari drugačije.

  • New York, Сједињене Америчке Државе

  Univerzitet Pace je privatna ustanova sa kampusima koji se nalaze u Njujorku i okrugu Vestčester. Sa raznovrsnim studentskim telom i posvećenošću pružanju studentima sveobuhvatno obrazovanje, Pace Univerzitet nudi preko 100 programa u nizu disciplina, uključujući biznis, zakon, obrazovanje, zdravstvene nauke, i umetnost. Pored svoje akademske ponude, Univerzitet Pace takođe se može pohvaliti uspešnim životom u kampusu, sa brojnim klubovima, organizacijama i atletskim timovima. Sa fokusom na iskustveno učenje i pripremu učenika za uspešnu karijeru, Pace je posvećen pružanju svojim studentima neophodnim alatima i resursima za postizanje svojih ciljeva.

  • Port Angeles, Сједињене Америчке Државе

  Na Peninsula College, naše jedinstveno okruženje vas podstiče da istražite nove mogućnosti. Koledž je inovativan i usredsređen na studente sa odličnim fakultetom i malim časovima. Naši objekti za učenje imaju upečatljivu arhitekturu i učionice sa naprednom nastavnom tehnologijom i opremom. Nudimo međunarodna iskustva učenja i aktivno smo uključeni u našu lokalnu zajednicu. Štaviše, pružamo mnoge vannastavne mogućnosti: šampionske atletske timove, studentske klubove i aktivnosti i niz kulturnih i likovnih događaja tokom cele godine.

  • Cambridge, Сједињене Америчке Државе

  Preko 3000+ kurseva

  • Daytona Beach, Сједињене Америчке Државе

  Pitajte bilo kog od naših studenata zašto su izabrali Daitona State College, i oni će vam reći o našim najbolje rangiranim programima i diplomama, kvalitetnom fakultetu i osoblju kojima je stalo, obilnoj akademskoj podršci, glatkom prelasku na univerzitete, naših 12 izvanrednih diplomiranih programa, kao i zabavne aktivnosti na kampusu.

  • Chicago, Сједињене Америчке Државе

  Univerzitet u Čikagu Booth School of Business je druga najstarija poslovna škola u Sjedinjenim Državama i prva koja je predavala rukovodioce. Kao intelektualna destinacija, Chicago Booth privlači naučnike i studente iz celog sveta u svoje kampuse u Čikagu, Londonu i Hong Kongu. Programi izvršnog obrazovanja u Chicagu Booth-a pružaju svetske klase lično, uživo na mreži i online obrazovanje za globalne lidere u svim temama, uključujući finansije, liderstvo, strategiju, inovacije i upravljanje. Programe predaju poznati MBA fakultet i stručnjaci industrije Booth, i uključuju istraživanje Nobelove nagrade u školi. Boothovi programi daju transformativna iskustva za lidere i njihove organizacije. U Booth-u ćete naučiti ne šta da mislite, već kako da razmišljate - pojavit ćete se sa trajnim okvirima i načinom razmišljanja koji će vam pomoći da napredujete u celini svoje karijere. Završavanjem programa Ekecutive Education pridružit ćete se mreži Booth Ekecutive Education, koja predstavlja preko 27.000 rukovodilaca u 130 zemalja.

  • Columbus, Сједињене Америчке Државе

  Program LLM na Ohajo State Moritz College of Lav je namenjen stranim diplomaca prava i advokata za unapređenje pravnog obrazovanja i karijere u jednom od najboljih javnih pravnih fakulteta u SAD Moritz College of Lav je rangiran #1 u Ohaju i najbolji 30. pravni fakultet u SAD. Pravni fakultet je takođe visoko rangiran u „specijalitet“ programa od strane SAD Nevs& Vorld Report Alternative: Rešavanje sporova- #1; Krivično pravo- #12; Ugovori/Privredno pravo- #27; Ustavni zakon - #21.

  • Washington, Сједињене Америчке Државе

  Američki univerzitet koristi moć i svrhu stipendije, učenja i zajednice da utiču na naš svet koji se menja. Od održivosti do socijalne pravde do nauka, fakultet AU, studenti, osoblje i alumni su changemakers. Osnovan 1893, Američki univerzitet je istaknuti, privatna institucija koja se nalazi u glavnom gradu države Vašingtonu, DC. Sa konkurentnim jakim interdisciplinarnim fokusom, akademskim programima vođenim politikama i uticajnim studentskim aktivistima i alumnima, AU nudi više od 135 magistarskih programa iz sedam škola. Univerzitet dovoljno mali da vam omogući da se osećate viđenim i dovoljno velikim da privučete istorijske ličnosti u kampus da biste angažovali našu zajednicu na važna pitanja. Američki univerzitet je poznat po pripremi generacije naučnika koji idu na da postanu nacionalni i međunarodni javni lideri i promene agenata širom naše globalne zajednice.

  • Mesa, Сједињене Америчке Државе

  Koji su vaši budući snovi i ciljevi? Bez obzira da li ste zainteresovani za učenje engleskog jezika, sticanje saradnika ili prelazak na četvorogodišnji univerzitet, naš #1 prioritet vam pomaže da uspete! Prepoznat kao jedan od najboljih 150 koledža u zajednici u Sjedinjenim Državama, Mesa Communiti College je dobrodošla, globalna zajednica koja privlači studente iz skoro 60 zemalja širom sveta!

  • Orlando, Сједињене Америчке Државе

  Univerzitet u Centralnoj Floridi (UCF) College of Business vodi zadužen u sledeću generaciju poslovanja i obrazovanja. Osnovan 1968. godine, UCF College of Business nudi diplome na osnovnom, magistarskom, doktorskom i izvršnom nivou, od kojih su svi akreditovani od strane Udruženja za Advance Collegiate Schools of Business International (AACSB) i Južna asocijacija koledža i škola (SACS).

  • Utica, Сједињене Америчке Државе
  • Albany, Сједињене Америчке Државе

  Politehnički institut Državnog univerziteta u Njujorku (SUNI Poli) nudi vrhunske, pristupačne akademske programe koji su u potpunosti na mreži. Proširujući katalog programa na mreži SUNI Poli dizajniran je sa fleksibilnošću na umu, tako da studenti mogu pohađati nastavu gde god i kad god ima smisla za njihov raspored. Nudimo mnoge mrežne programe velike potražnje, uključujući MBA, računovodstvo, kibernetičku sigurnost, analizu podataka, zdravstvenu informatiku, tehnologiju informacionog dizajna i još mnogo toga. Poznat po svojoj inovativnoj pripremi karijere, SUNI Poli kontinuirano visoko rangira u regionalnim univerzitetima North kategorijama US Nevs& Vorld Report godišnjem rang listi. Ne samo da studenti SUNI Poli imaju pristup obrazovanju svetske klase, kursevi su im dostupni i po pristupačnoj ceni, uključujući i diskontovanu vandržavnu stopu za mnoge studente koji su upisani u naše online programe.