Keystone logo

Najbolji univerziteti za Online Programi u Мексико 2023

Broj institucija: 259
  • Monterrey
  • Aguascalientes
  • Chihuahua
  • + 22 više

  Tecnológico de Monterrey је основан 1943. захваљујући визији Дон Еугениа Гарзе Сада и групе предузетника који су основали непрофитно удружење под називом Енсенанза е Инвестигацион Супериор, АЦ Tecnológico de Monterrey је приватна, непрофитна, независна институција са политичких и верских опредељења.

  • Campeche

  Универсидад Интернационал Ибероамерицана ( UNINI México ) је замишљена као институција високог образовања за додипломске и постдипломске дипломе чији циљеви и водећи принципи гарантују једнаке могућности студирања за све људе.

  • Jumeirah
  • Guadalajara
  • London

  Професионална, акредитована филмска школа независног духа, Раинданце предаје почетнике и искусне филмске ствараоце од 1992. Наш етос је фокусиран на независност, а наши курсеви су дизајнирани да развијате своје вештине на свој начин, у свом стилу.

  • Mexico City

  На Universidad Ítaca смо пионири у пружању образовања на даљину широм Мексика. Наш универзитет вам нуди да дипломирате на мрежи или лично, као и магистрирате, како бисте искористили своје професионалне вештине и брзо расли на радном месту.

  • Tlaquepaque

  ИТЕСО је језуитски универзитет у Гвадалахари. Основан 1957, припада мрежи од преко 228 језуитских универзитета широм света. Сви дијеле 450-годишњу традицију исусовачког образовања, традицију која је историјски била у средишту свјетске мисли, позната по образовању лидера у свим областима науке и умјетности.

  • Mexico City

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City
  • Monterrey
  • Guadalajara
  • + 2 više

  EGADE Business School у Тецнологицо де Монтерреи изградила је глобално признату репутацију водеће латиноамеричке институције пословног образовања, посвећену оснаживању свеприсутних лидера који стварају заједничку вредност и трансформишу друштво.

  • Mexico City

  Међународна школа хотелског менаџмента и туризма Вател призната је установа широм свијета, која припрема студенте за стјецање знања и вјештина потребних за одговорно обављање руководећих позиција у угоститељским објектима, попут хотела, ресторана, агенција. путовања, услужне агенције, болнице, рекреативни центри, итд. Вателов академски план нуди званичну двоструку диплому (Мексико-Француска) која отвара могућност директног придруживања професионалном свету.

  • Naucalpan de Juárez

  Свесни потребе да припремимо боље људе и стручњаке за успешније суочавање са изазовима „нове нормалности“, на UVM смо одлучили да лансирамо наш нови образовни модел Цертеза.

  • México

  Ми смо Универзитет посвећен преношењу приступа усмерених на области пословања и хуманог развоја који пружају изузетно успешне стратегије. Чврсто смо уверени да је функција припреме да од појединца направи особу знања и вредности које сарађују са нашим друштвом на позитивном нивоу искуства. Предлажемо учење као алат који захтијева преданост која резултира великим постигнућима и задовољствима, наглашавамо одабир наших стручњака који, по уласку, већ имају богати профил у тој области, што им омогућава да допринесу искуству својим другарима из разреда и професорима у разреду. , јер се знање примењује са ентузијазмом, истинитошћу, поштењем и ажурирањем. Наш универзитет омогућава развој и раст наших дипломаца и нашег наставног особља, као и удобне објекте у којима је употреба приоритет.

  • Puebla City

  Политехнички универзитет у Пуебли посвећен је испуњавању и сталном побољшању ефикасности свог система управљања квалитетом, кроз успостављање, преиспитивање и периодично оцењивање циљева квалитета, који имају за циљ јачање образовних услуга које пружа Универзитет, како би у потпуности обучио компетентне стручњаке који задовољавају потребе производног и друштвеног сектора.

  • Mexico City

  На Технолошком универзитету у Мексику уверени смо да свако има право на квалитетно образовање. Стога, да бисте студирали своју средњу школу, додипломске или дипломске студије, нудимо вам приступачну школарину, академске стипендије и банку за посао. Наш циљ је да постанете професионално припремљени како бисте побољшали квалитет живота.

  • Cortazar

  Ми смо универзитет светске класе који функционише кроз свеобухватан систем управљања квалитетом који: Интегрално обучава људе, кроз различите образовне програме препознате по њиховом квалитету и релевантности, засноване на моделу Политехничких универзитета. Има високо квалификовано особље. Промовише културу истраживања, технолошки развој и иновације, са одрживим приступом и са међународном пројекцијом.

  • México

  Универсидад Мицхоацана де Сан Ницолас де Хидалго је јавна и секуларна установа високог и високог образовања, наследник хуманизма Васца де Куироге, идеала Мигуела Хидалга, Јосе Мариа Морелоса, Мелцхор Оцампа; на иницијативу Пасцуал Ортиз Рубио, Првог аутономног универзитета у Америци, чија је мисија: Допринети друштвеном, економском, политичком, научном, технолошком, уметничком и културном развоју Мичоакана, Мексика и света, формирајући усправне, компетентне, и водећа људска бића која генеришу промене у свом окружењу, вођена етичким вредностима нашег Универзитета, кроз релевантне и квалитетне образовне програме; спровођење истраживања повезаних са друштвеним потребама, које промовише научно -технолошки напредак и уметничко стваралаштво; успостављање активности које спасавају, чувају, повећавају и шире универзалне вредности, демократску праксу и одрживи развој путем ширења и проширења универзитета.

  • Acapulco

  Универзитет Лоиола дел Пацифицо је образовна установа вишег нивоа која је рођена у Ацапулцу 1992. Године 2008. виши средњи ниво је почео отварањем универзитетске матуре Лоиола дел Пацифицо Университи: Препа Лоиола. Десет година касније, 2018. године, започео је основни ниво у средњој школи Лоиола. Данас његова понуда студија вишег нивоа износи 9 семестра и 3 семестра. Овако је са ширењем своје академске понуде конституисан као образовни систем Лоиола дел Пацифицо.