Keystone logo
Канада

Najbolji univerziteti za Online Programi u Канада 2023

Broj institucija: 295
  • Toronto, Канада

  Univerzitet u Torontu School of Continued Studies (UoFT SCS) podržava odrasle učenike sa stručno dizajniranim, ne-diplomski kursevi isporučuju u klasi i na mreži, od strane stručnih instruktora koji su priznati lideri u svojim oblastima. Kao sastavni deo univerziteta, SCS je pod naponom intelektualne vitalnosti UoFT-a i visokim standardima za nastavu i učenje.

  • Madison, Сједињене Америчке Државе
  • Teaneck, Сједињене Америчке Државе
  • + 3 više

  Највећи приватни универзитет у Њу Џерсију, ФДУ је непрофитна, несекташка институција са више кампуса. Основан 1942. године, ФДУ је постигао четворогодишњи статус 1948. и одобрење као универзитет 1956. Универзитет нуди преко 100 додипломских и постдипломских програма, укључујући докторске програме из фармације, медицинске сестре, клиничке психологије и школске психологије; и ААЦСБ-акредитована пословна школа. Програми дипломирања се нуде у два кампуса у Њу Џерсију и на две локације ФДУ ван САД: Врокстон колеџу, у Оксфордширу у Енглеској, и кампусу Ванкувера, у Британској Колумбији, Канада.

  • Olds, Канада

  Од свог почетка као пољопривредна школа и школа за кућну економију, Олдс Цоллеге је проширио своју понуду програма и нарастао је да понуди више програма фокусираних на каријеру током година. Часови кувања и шивења су еволуирали у наш познати модни програм, часови машина су прерасли у програме пољопривредне и тешке механике, а пољопривредне вештине су се развиле у наше програме управљања пољопривредом и хортикултуре.

  • Winnipeg, Канада

  Смештен у Винипегу, Манитоба, Канада, Боотх Университи Цоллеге је хришћанска институција укорењена у 156-годишњој историји Војске спаса која је задовољила потребе најугроженијих у друштву. Дубоко посвећени социјалној правди, ми спајамо хришћанску веру и ригорозну ученост са страшћу за служењем. Наш приступ учењу је усидрен у академској изврсности и заснован на визији наде, социјалне правде и милосрђа за све.

  • Toronto, Канада

  Osgoode Profesionalni razvoj je doživotno učenje ruka Osgoode Hall Lav School, jedan od vodećih pravnih fakulteta Kanade. OsGoodEPD je globalno poznat po našoj posvećenosti stalnim inovacijama u obrazovnoj tehnologiji i pedagogiji. Bili smo prvi pravni program u Kanadi koji je ponudio učenje na daljinu i radili smo na kontinuiranom poboljšanju kvaliteta, pristupačnosti i fleksibilnosti. Naša vizija je da budemo u centru inovativnog dizajna i pružanja profesionalnog pravnog obrazovanja, omogućavajući razumevanje, povezivanje i transformaciju.

  • London, Канада

  Основан 1954. године, Кинг'с Университи Цоллеге на Западном универзитету је католички колеџ либералних уметности повезан са великим универзитетом светске класе. Кингови студенти уживају у „Најбољем од оба света“ – учењу у малим одељењима које воде изванредни професори у малом, прелепом кампусу док уживају у искуствима да буду део свеобухватног универзитета. Кингови студенти имају потпун приступ свим објектима и услугама на Западном универзитету и дипломирају са западњачком дипломом.

  • Montreal, Канада

  На Kensley College , чврсто верујемо да је образовање једини кључ за откључавање врата невероватних могућности. Трудимо се да сваком студенту пружимо шансу да оствари своје снове и завлада у својој будућности. Током година, веровали смо у наше корене да дефинишемо страст ученика!

  • Toronto, Канада

  Smešten u srcu Toronta, užurbanog poslovnog kapitala Kanade, Fleming College Toronto može se pohvaliti praktičnim programima koje predaju iskusni profesionalci iz industrije, pomažući studentima da izađu iz učionice i na radno mesto odmah nakon diplomiranja.

  • St. Catharines, Канада

  На Броковом образовном факултету дајемо едукаторима алате који су им потребни да успеју стављајући учење у центар свега што радимо.

  • Toronto, Канада

  ИБУ је пословни универзитет следеће генерације дизајниран да пружи персонализовано искуство у образовању. Имаћете користи од 1-на-1 менторства и подучавања да бисте постигли своје циљеве у каријери. Ваш лични академски саветник ће вам бити ментор и подршка. Са величином одељења ограниченом на 30 ученика, имаћете прилику да се повежете са својим вршњацима и професорима.

  • Montreal, Канада

  Musitechnic је 1987. године у Монтреалу основао Гиллес Валикуетте, познати музичар, композитор и кантаутор. Био је убеђен да ће технологија (посебно компјутери) постати центар аудио продукције и музичке индустрије, све до стварања прве дипломе признате од стране Министарства просвете и високог образовања која је у потпуности посвећена компјутерском дизајну звука. Ово је било много пре него што су сви знали шта је компјутерски миш, МП3 или чак интернет.

  • Kingston, Канада

  Куеен'с Университи је високо рангиран у Канади за студентско искуство, узимајући инклузивни приступ и нуди учење изван учионице; ово искуство укључује највише клубова по глави становника на било ком канадском универзитету, као и снажан међународни програм размене са више од 220 партнера.

  • Toronto, Канада

  Студирајући у центру Торонта, живећете, учити и радити у срцу највеће и најразноврсније привреде Канаде. Нудимо више од 160 сертификата, диплома, постдипломских и дипломских програма фокусираних на каријеру - један од најширих распона редовних колеџ програма у Канади. Већина наших програма има компоненту теренског образовања која вам даје драгоцену прилику да радите и учите са индустријским партнерима који ће можда чак једног дана постати ваш будући послодавац.

  • Ottawa, Канада

  Предузећа сутрашњице треба да воде из срца, са саосећањем, маштом и сврхом. Знамо да је бољи свет онај који је праведнији и праведнији, одрживији и брижнији. Овде у Спротту, будући лидери стичу самопоуздање да постављају тешка питања, да прихвате различите перспективе и буду аутентични у свом вођству. За наше студенте, алумнисте, професоре и особље, ми смо заједница за цео живот.

  • Montreal, Канада

  Ваниер је енглески колеџ познат по изврсности у образовању са различитим академским и професионалним програмима. Ово је истински канадско искуство усредсређено на студенте засновано на две локације кампуса у близини центра Монтреала, и обе на линији метроа.