Keystone logo
Израел

Najbolji univerziteti za Online Programi u Израел 2023

Broj institucija: 24
  • Ari'el, Израел

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Jerusalem District, Израел

  Jerusalimska akademija za muziku i ples (JAMD) je najstarija i najveća akademska institucija scenskih umetnosti u Izraelu. 2023. godine proslavićemo 90. godišnjicu, a ipak se osećamo mlado i puno entuzijazma i energije. Obrazovanje oko 850 talentovanih studenata godišnje iz kontrastnim oblastima i ekonomskim sredinama u Izraelu, Jevrejima, hrišćanima i muslimanima, JAMD trenutno širi svoje strukture sa potpuno novim arhitektonskim State of the Art objekta.

  • Jerusalem, Израел

  Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities академска је институција коју је 2011. године основала међународна група научника.

  • Ramat Gan, Израел

  Истраживање израелске Националне студентске уније ЦЛБ је оценило најбољом у образовним програмима, квалитету предавача и укупном задовољству. Ово, заједно са мултикултуралним и разноликим студентским тијелом, ствара енергично и узбудљиво окружење за учење.

  • Jerusalem, Израел
  • Rehovot, Израел

  The Hebrew University of Jerusalem непрестано је рангиран као најбољи универзитет у Израелу и међу првих 100 широм света. Од свог оснивања 1921. године, универзитет комбинује пионирско истраживање, академску изврсност, богат студентски живот и приступ усмерен на каријеру.

  • Haifa, Израел

  Technion - Izraelski institut za tehnologiju je premijer centar za nauku, tehnologiju i primenjena istraživanja i jedan od vodećih univerziteta nauke i inženjerstva u svetu. Technion je javni univerzitet, osnovan 1912. godine, to je najstariji univerzitet u Izraelu. Technion kampus se nalazi na planini Karmel u Haifi, s pogledom na Sredozemno more.

  • Tel Aviv-Yafo, Израел

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ramat Gan, Израел

  Bar-Ilan University , основан 1955. године, био је један од првих свеобухватних истраживачких универзитета основаних у Израелу. Од 70 студената до 21.000, његова прекретница у природним и хуманистичким наукама оставила су неизбрисив печат на пејзажу нације. Универзитет има 8 факултета: јеврејске студије, медицина, инжењерство, право, науке о животу, егзактне науке, друштвене науке и хуманистичке науке. Ови факултети су активни партнери у националним научним и технолошким иницијативама.

  • Jerusalem, Израел

  Основан 1969. године, Јерусалимски технолошки колеџ (ЈЦТ) једна је од највећих израелских академских институција, са око 4.800 студената у три кампуса. Колеџ је специјализован за високотехнолошки инжењеринг, индустријски менаџмент, пословну администрацију и науке о животу и здрављу.

  • Jerusalem, Израел

  Основано 1999. године, Azrieli – College of Engineering Jerusalem (првобитно назван Тхе Јерусалем Цоллеге оф Енгинееринг) је непрофитна организација посвећена стварању добро образованих и високо обучених стручњака за инжењеринг. Факултет нуди четворогодишњи дипл. дипломе из неколико инжењерских дисциплина и предшколске академске припремне програме за студенте који желе да побољшају оцене да би се пријавили на Вишу школу и магистарске програме из софтверског инжењерства и технолошког предузетништва.

  • Ketura, Израел

  The Arava Institute for Environmental Studies је водећи институт за студије животне средине и истраживачки институт на Блиском истоку. У њему се налазе акредитовани академски програми, истраживачки центри и иницијативе за међународну сарадњу фокусиране на низ еколошких проблема и изазова.

  • Haifa, Израел

  ЦОЛМАН се залаже за интелектуални и професионални развој наших ученика у њиховим областима по избору. Доступна је студентима из различитих средина и посвећени смо пружању прилагођене помоћи онима којима је потребна. Чланови нашег факултета наставу замишљају и баве се њом више од професије, то је позив.

  • Kfar Giladi, Израел

  Tel-Hai College нуди академске додипломске и постдипломске програме који су у рангу са водећим универзитетима у земљи и привлачи талентоване студенте и истраживаче на северну периферију.

  • בית ברל, כפר סבא, Израел

  Beit Berl College је мултидисциплинарни колеџ фокусиран на оспособљавање наставника док предводи нова достигнућа у образовању, друштву и уметности. Образовање видимо као средство социјалне мобилности, једнакости и правде за све секторе израелског друштва.

  • Karmiel, Израел

  Од свог оснивања, Академски инжењерски колеџ ОРТ Брауде прихватио је јединствени циљ: учинити високо образовање доступним свим Израелцима, без обзира на њихово економско порекло.