Keystone logo
Естонија

Najbolji univerziteti za Online Programi u Естонија 2023

Broj institucija: 14
  • Tallinn, Естонија

  Estonska akademija za muziku i pozorište (EAMT) je jedinstveni javni univerzitet koji nudi visoko obrazovanje u svim glavnim oblastima muzike i pozorišta kroz bachelor, master i doktorske programe. Smatran jednom od najfunkcionalnijih ustanova za muzičko obrazovanje u Evropi, EAMT se može pohvaliti objektom od 13 500 m2 koji se nalazi u centru Talina, glavnog grada Estonije. Estonska akademija za muziku i pozorište je 2022. treću godinu zaredom uvrštena u QS Vorld Universiti Ranking, koji je jedan od najboljih međunarodnih rang sistema merenja popularnosti i učinka univerziteta iz celog sveta. Društvo Estonije je 17. novembra 1918. glasalo za osnivanje više muzičke škole. 9. maja 1919. godine povelju škole odobrio je ministar prosvete. Škola je u početku nazvana Talinska viša muzička škola, jer osnivanje muzičkog konzervatorijuma nije bilo u nadležnosti Društva Estonije. Godine 1923. je, međutim, preimenovan u Konzervatorij u Talinu, koji je preteča današnje Estonske akademije za muziku i pozorište. Danas je akademija međunarodno priznata institucija muzičkog obrazovanja i istraživanja. Ogromna većina estonskih muzičara i pozorišnih ljudi ili je studirala ili predavala na ovoj ustanovi, čineći je stubom estonskog kulturnog života. Misija Estonske akademije za muziku i pozorište je da održava, razvija i promoviše estonsku kulturu na najvišem nivou, kroz muzičke i pozorišne studije kao i kreativne aktivnosti i istraživanja.

  • Tallinn, Естонија
  • Helsinki, Финска

  Talin Univerzitet je moderan i dinamičan istraživački univerzitet u Estoniji sa vodećom ulogom u promovisanju inteligentnog načina života kroz obrazovanje, istraživanje, i jedinstvena saradnja preko disciplina. Inteligentan način života posmatramo kao donošenje odluka zasnovanih na istraživanjima kako bismo poboljšali društvo uopšte i dobrobit njegovih građana.

  • Tartu, Естонија

  Estonski univerzitet nauka o životu je jedini univerzitet u Estoniji čiji prioriteti u akademskim i istraživačkim aktivnostima obezbeđuju održivi razvoj prirodnih resursa neophodnih za postojanje Čoveka kao i očuvanje nasleđa i staništa. Prema KS Vorld Universiti Rankings by Subject (2019), Estonski univerzitet nauka o životu jedan je od 50 najboljih univerziteta u svetu u oblasti poljoprivrede i šumarstva, rangiran 48. Univerzitet takođe spada u vrh 1% Najcitiraniji istraživački objekti u svetu, sa našim profesora biljne fiziologije Ulo Niinemets je najviše citiran Estonski istraživač uopšte.

  • Reola, Естонија

  Estonian Aviation Academy (ЕАВА), основана 1993. године, водећа је високошколска установа у балтичком региону, која образује и обучава стручњаке за ваздухопловне компаније и организације.

  • Stockholm, Шведска
  • Helsinki, Финска
  • + 5 više

  Naši programi dvostrukog stepena kombinuju odlično tehničko obrazovanje sa obukom u inovacijama i preduzetništvu, kao i stažiranje u kompanijama, industrijskim partnerima i gradovima širom Evrope.

  • Tartu, Естонија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tallinn, Естонија

  TTK University of Applied Sciences (ТТК УАС) је државна професионална високошколска установа која нуди конкурентно професионално високо образовање и примењена истраживања у технологији, производњи, грађевинарству, логистици, економији и социјалној заштити. ТТК УАС је највећи универзитет примењених наука у Естонији, тренутно образује више од 3000 студената, што ТТК УАС чини четвртом највећом високошколском институцијом у Естонији.

  • Tartu, Естонија

  Kaitseväe Akadeemia (у даљем тексту Академија) је високошколска установа примењена у одбрани у смислу Закона о институцијама професионалног високог образовања. Естонска скраћеница Академије је „КВА“. Академија је структурна јединица одбрамбених снага под директним надзором команданта одбрамбених снага. У обављању својих дужности Академија представља државу и одбрамбене снаге.

  • Budapest, Мађарска
  • Espoo, Финска
  • + 13 više

  EIT Digital Master School je ekskluzivna zajednička inicijativa vodećih tehničkih univerziteta i poslovnih škola u Evropi sa dodatnim mentorstvom i partnerstvom iz odličnih evropskih istraživačkih organizacija i vodećih poslovnih partnera. EIT Digital nudi dvogodišnje programe koji vam omogućavaju da studirate na dva univerziteta svetske klase koja se nalaze u dve različite evropske zemlje. Štaviše, možete izgraditi prilagođeni nastavni plan i program zasnovan na vašim jedinstvenim veštinama i interesima. Nudimo dvostruke diplome, od kojih svaka kombinuje tehničke kompetencije sa praktičnim veštinama u inovacijama i preduzetništvu.

  • Tallinn, Естонија

  Estonska akademija umetnosti, osnovana 1914, jedini je javni univerzitet u Estoniji koji nudi visoko obrazovanje u likovnoj umetnosti, dizajn, arhitektura, mediji, vizuelne studije, umetnička kultura, kulturno nasleđe i očuvanje. Smešten u glavnom gradu Talinu, aktivna je studija i istraživačka institucija i vodeći nacionalni centar inovacija u vizuelnoj kulturi. Studije se odvijaju u našoj novoj zgradi sa inovativnim i inspirativnim okruženjem. EKA je 2022. godine uvrštena među 200 najboljih univerziteta za arhitekturu i dizajn u svetu od KS Vorld Universiti Rankings.

  • Tallinn, Естонија

  Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) је високо признати приватни универзитет у Естонији, смештен у вишеструко награђиваном Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) граду званом Улемисте Цити. Кључне теме које повезују наше наставне планове и програме су предузетништво и креативност. Циљ нам је да нашим студентима пружимо вештине, мреже и начин размишљања који ће променити њихов живот и утицати на свет! Поздрављамо студенте из целог света да студирају додипломске и мастер програме који се могу похађати на енглеском, руском и естонском језику. Наши студијски програми подржани су ИТ инфраструктуром прилагођеном потребама редовног, ванредног и учења на даљину.

  • Tallinn, Естонија

  Vizija današnjeg društva je inovativna, preduzetnička, tehnološki napredna i otvorena za svet, a za to se prijavljuje Talin Unversiti of Technologi (TalTech) kroz međunarodno studije i istraživanja na visokom nivou.

  • Tartu, Естонија
  • Tallinn, Естонија
  • + 3 više

  Univerzitet u Tartu (UT) je vodeći centar za istraživanje i obuku u Estoniji. To je jedini univerzitet na Baltiku rangiran u prvih 1,2% najboljih svetskih univerziteta (KS Vorld Universiti Rankings 2021). Osnovan 1632. godine, UT je jedini klasični univerzitet u Estoniji. Postoji više od 13 000 studenti studiraju na UT (uklj. 1800 međunarodnih studenata) i UT ima 3800 zaposlenih (uklj. 1800 akademskih zaposlenih (190 profesora)). Da bi podržao i razvio profesionalnu kompetenciju svojih studenata i akademskog osoblja, univerzitet ima 71 partnerski univerzitet u 27 zemalja.

  • Tallinn, Естонија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...