Keystone logo
Аустралија

Najbolji univerziteti za Online Programi u Аустралија 2023

Broj institucija: 273
  • Camperdown, Аустралија

  Pripremite se da započnete univerzitetske studije na mreži. Od vodiča do postavljanja vašeg studijskog prostora do internetskih klubova i programa, imamo sve što vam je potrebno da ostanete socijalni, podržani i povezani sa univerzitetskom zajednicom dok studirate od kuće.

  • Camperdown, Аустралија

  Изазивали смо традиције скоро 170 година. Чинимо животе бољим стварајући лидере друштва и опремајући наше људе лидерским квалитетима како би могли да служе нашим заједницама на сваком нивоу.

  • Melbourne, Аустралија

  На Универзитету Ла Тробе учимо вас како да се прилагодите новим ситуацијама, повежете се са другима и преузмете водећу улогу - моћни скупови вештина који вас идентификују као вођу. Овде је наставно особље посвећено изврсности. Научићете у флексибилном формату док ћете стицати вештине и знања за напредовање у каријери.

  • New York, Сједињене Америчке Државе
  • London, Уједињено Краљевство
  • + 5 više

  Оригинални графички дизајн Боотцамп. Учите код Шилингтона на мрежи или у кампусу у Њујорку, Лондону, Манчестеру, Сиднеју, Мелбурну или Бризбејну. Није потребно искуство. Наш иновативни приступ образовању за дизајн значи да студенти постижу невероватне, награђиване резултате за само 3 месеца са пуним радним временом или 9 месеци са непуним радним временом. Талентовани наставници осигуравају да ћете више времена проводити радећи оно што волите са стварним и релевантним вештинама које ћете научити - од теорије дизајна, типографије и паковања до дизајна мобилних апликација и корисничког искуства (УКС). Дипломирајте у сјајном портфељу који приказује ваше најбоље радове, спремни за почетак ваше креативне каријере.

  • Joondalup, Аустралија
  • Mount Lawley, Аустралија
  • + 1 više

  Univerzitet Edith Covan ima izuzetnu reputaciju za kvalitet naše nastave i studentskog iskustva. U ECU smo vođeni našim vrednostima integriteta, poštovanja, racionalnog istraživanja, lične izvrsnosti i hrabrosti. Ponosni smo što pružamo jedno od najboljih studentskih iskustava u Australiji. To znači da su nas naši diplomci, vaši kolege studenti, visoko ocenili za stvari kao što su kvalitet nastave, razvoj veština i podrška studentima. Stvari koje ćete zaista ceniti ako odlučite da studirate ovde. Sa preko 30.000 studenata, međunarodni studenti čine preko 18% studentske populacije iz preko 100 različitih zemalja.

  • Sydney, Аустралија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Brisbane, Аустралија
  • Kelvin Grove, Аустралија

  KUT je mladi univerzitet sa globalnim izgledima. Ambiciozni smo i spremni da preuzmemo nove izazove sa nagonom fokusiranim na budućnost. Nastojimo da povežemo naše studente sa stvarnim svetom kroz praktično praktično učenje koje priprema naše diplomce za karijere sutra i budućnosti.

  • Surry Hills, Аустралија

  Академија за музику и сценске уметности (АМПА) је једна од водећих аустралијских терцијарних установа за образовање о извођачким уметностима. Образујући и инспиришући младе уметнике више од 20 година, АМПА остаје посвећен пружању највишег квалитета на основним и постдипломским дипломама са фокусом на извођачке уметности, укључујући савремену, џез и класичну музику, плесне перформансе (модерне, балетске, џез, савремене и хип хоп). ), музичко позориште, композиција/музичка продукција и уметнички менаџмент.

  • Swansea, Уједињено Краљевство
  • Melbourne, Аустралија
  • + 2 više

  Најиновативније интернет дипломе у свету посвећене вештинама запошљивости које индустрија жели и треба. Преко 44% студената Дуцере-а добило је повећање плаће или напредовање пре дипломе. Стекните увиде од глобалног факултета од 250+ светских лидера, укључујући председнике, премијере, милијардере, филантропе, извршне директоре Фортуне 500, добитнике Нобелове награде за мир и још много тога. Нема испита. Радите на стварним пројектима са нашим индустријским партнерима као што су КПМГ, ПвЦ, Диснеи, ЛинкедИн, Кантас, Уједињене нације, Маке-А-Висх, влада Аустралије и Велике Британије и још много тога. Практични курикулум заснован на пројектима на којем ћете применити све што научите у стварним ситуацијама и решавати легитимне пословне изазове који ће трансформисати вашу каријеру.

  • Perth, Аустралија
  • Melbourne, Аустралија
  • + 1 više

  Ključni cilj Inženjerskog instituta za tehnologiju (EIT) je pružanje izvanrednog praktičnog inženjerskog i tehnološkog obrazovanja; od diploma do magistarskih studija. Najbolji inženjerski predavači i instruktori, sa bogatim stvarnim inženjerskim iskustvom u industriji, izvlače se iz celog sveta. Učenje se stiče kroz časove licem u lice, kao i sinhrone, online (eLearning) tehnologije.

  • Prahran, Аустралија

  Дуцере Глобал Бусинесс Сцхоол је признати лидер у сарадњи између универзитета и предузећа, за дизајнирање и испоруку диплома које имају стварни утицај на каријеру. Сарађујемо са великим универзитетима на 4 континента, глобалним корпорацијама, владиним одељењима и невладиним организацијама, као и да смо члан ААЦСБ-а, Клинтон фондације, Уједињених нација и разних глобалних комора, како бисмо осигурали да су наши програми актуелни, релевантни и повезани са индустријом . Ми имамо и пословну и филантропску мисију. Дуцере је финансирао и подржао активности Дуцере фондације у 27 афричких земаља у износу од милион долара.

  • Mitcham, Аустралија

  Висока школа за учење одраслих основана је као регистрована организација за обуку (РТО) 2009. године, а кроз нашу посвећеност практичним решењима за обуку усмереним на исходе са без премца подршком и флексибилношћу, направили смо стварну разлику у хиљадама живота у последњих 10 година. Наша визија на Високој школи за учење одраслих усредсређена је на стварање стварних резултата за студенте. Посвећени смо помагању студентима у постизању њихових циљева кроз прилагођена путовања, ангажоване и релевантне садржаје предмета, додатне ресурсе и алате за учење. Добијте неограничено менторство и подршку од искусних професионалаца. Верујемо да ћемо направити разлику.

  • Melbourne, Аустралија

  Добродошли у РГИТ Аустралиа, један од водећих аустралијских института за стручно образовање и обуку (ВЕТ). У РГИТ Аустралиа, наши студенти су нам приоритет и поносимо се њиховим постигнућима. Наш основни циљ је пружити студентима окружење које им омогућава да остваре свој пуни потенцијал.

  • Melbourne, Аустралија

  Руководство и особље Brighton Institute Of Technology у Бригхтону (БИТ) желе да топло поздраве све нове и студенте који се враћају. БИТ пружа широк спектар национално признатих и потпуно акредитованих курсева који студентима пружају вештине и знања за улазак у радну снагу или Pathways до даљег образовања.

  • Ipswich, Аустралија

  Ashley Institute of Training (АСХ) РТО 20749 је регистрована организација за обуку која има одобрење за пружање национално признате обуке и квалификација.