Keystone logo
Шпанија

Najbolji univerziteti za Online Programi u Шпанија 2023

Broj institucija: 270
  • Santander, Шпанија

  Vođeni intelektualnom kreativnošću i kritičkim razmišljanjem od 1932. godine, studenti na UIMP-u su proširili horizonte i doprineli pomeranju sveta napred. Naša misija je promovisanje kulture i nauke, negovanje međunarodnih i međuregionalnih odnosa, naučne i kulturne razmene, kao i vođenje naprednih i specijalizovanih istraživačkih aktivnosti. Letnji kursevi su vrhunac naših tekućih akademskih aktivnosti i čine nas pionirskim univerzitetskim centrom u Španiji. Santander je tradicionalna akademska baza, iako su mnoge druge aktivnosti organizovane i održane u našim drugim kampusima. Štaviše, univerzitet je pionir u Španiji u organizovanju kurseva španskog jezika i kulture za strance. Takođe organizujemo kurseve uranjanja engleskog jezika za studente i nastavnike jezika, u saradnji sa Ministarstvom prosvete i strukovnog obrazovanja. Pored toga, predajemo zvanične postdiplomske programe u skladu sa Evropskim prostorom visokog obrazovanja koji dovode do akreditovanih magistarskih i doktorskih studija širom Španije. Zauzvrat, nudimo akreditovane UIMP specifične postdiplomske programe.

  • Valencia, Шпанија

  ValGrai (Valensian Graduate School and Research Network of Artificial Intelligence) je neprofitna fondacija koju čine Generalitat Valenciana, pet javnih univerziteta Valensijanske regije (UV, UPV, UA, UJI i UMH) i kompanija, koordinira obuku i istraživanje AI u Comunitat Valenciana kako bi odgovorio na tehnološke potrebe kompanija i promovisao stvaranje novih talenata u veštačkoj inteligenciji (AI) da obnovi proizvodni model Valensijanskog regiona.

  • Rotterdam, Холандија
  • Bilbao, Шпанија
  • + 5 više

  Evropski univerzitet postindustrijskih gradova (UNIC) osnovan je 2020. godine sa ciljem da ponudi inkluzivno obrazovanje za novu generaciju studenata. Savez 10 evropskih univerziteta sa sedištem u postindustrijskim gradovima i finansiran od strane Evropske komisije, radi ruku pod ruku sa gradskim institucijama kako bi se osiguralo da se urbani problemi hrane u nastavi i istraživanju na način koji je dostupan i inkluzivan za sve učenike. Savez pokreće svoj prvi zajednički master stepen 2023. godine i traži studente koji će unaprediti postindustrijske transformacije svojih gradova i postati visokokvalifikovani diplomci u novim naučnim disciplinama koje odgovaraju potrebama promenljive ekonomije u Evropi i širom sveta.

  • Valencian Community, Шпанија
  • Alcoi, Шпанија
  • + 1 više

  Universitat Politècnica de València je najbolji španski tehnološki univerzitet u Španiji, pokazuje Akademska rang lista svetskih univerziteta (ARWU), poznata kao Šangajska rang lista. Trenutno ima 25.400 studenata, 3.600 nastavnika i istraživača i 1.400 profesionalaca iz administracije i službi, raspoređenih među tri kampusa koji se nalaze u gradovima Alkoju, Gandiji i Valensiji. UPV predaje 40 stepeni i 13 dvostrukih stepeni; 90 magistarskih i dvostrukih master studija univerziteta, i 30 doktorskih programa. 72 odsto studenata UPV-a već radi u roku od godinu dana od završetka studija. A to je uglavnom posledica stažiranja, koje se plaća. Institucija održava više od hiljadu sporazuma koji omogućavaju razmenu studenata sa drugim evropskim i latinoameričkim univerzitetima, Sjedinjenim Državama, Kanadom, Australijom, Kinom ili Japanom. To je šesti u Evropi u Erazmusu primljen, od ukupno 4.500 institucija koje učestvuju u programu. U svojoj nešto više od 50 godina istorije, UPV je iznedrio oko 145.000 naučnih publikacija. Ona je nacionalni lider po broju patenata i jedna od španskih akademskih institucija koja dobija najviše prihoda od svoje istraživačke aktivnosti.

  • Barcelona, Шпанија
  • Esch-sur-Alzette, Луксембург
  • + 6 više

  Konzorcijum evropskih univerziteta razvio je novi i inovativni panevropski program EUMaster4HPC koji se fokusira na rešenja visokih performansi. EUMaster4HPC okuplja glavne igrače u HPC obrazovanju u Evropi kako bi obučili sledeću generaciju visoko kvalifikovanih i talentovanih HPC stručnjaka za pokretanje evropske digitalne transformacije. EUMaster4HPC se oslanja na inovativni kurikulum i nastavne paradigme, akademsku izvrsnost, HPC stručnjake svetske klase, pristup superračunarskim centrima i snažnu podršku u industriji.

  • Barcelona, Шпанија

  Švajcarska škola menadžmenta Barselona je međunarodna poslovna škola koja nudi BBA, MBA i doktorat studije. Sa više od 20 partnerskih institucija širom sveta, SSM Barcelona omogućava svojim učenicima da putuju i provedu nekoliko meseci sa svojim partnerskim školama kao deo svog programa internacionalizacije. Studenti doživljavaju različite modalitete učenja, aktivnosti kulturnog uranjanja i direktnu interakciju sa studentima i članovima fakulteta iz različitih kulturnih sredina.

  • Barcelona, Шпанија

  LABASAD je vodeća škola za& dizajn umetnosti na mreži, smeštena u srcu Barselone, Španija. Mi isporučujemo naše master programe preko našeg revolucionarnog ONLIVE formata, tako da možete studirati kad god i gde god želite! Svi naši programi su 100% online i takođe žive, tako da smo online škola, ali sa licem u lice duše.

  • Sitges, Шпанија

  IAB je vodeća evropska institucija za scenske umetnosti koja priprema umetnike za svetsku scenu u intenzivnom okruženju za učenje zasnovano na studiju. Sva nastava je na engleskom jeziku i nudimo stručno usavršavanje najvišeg standarda u različitim oblastima, uključujući: gluma (BA Hons) Komercijalni ples (BA Hons) Dance (Fondacija, BA Hons) Muzičko pozorište (Fondacija, BA Hons) Masters (gluma, muzički teatar i koreografija specijalizma) Nalazi se u prelepom plaži strani grada Sitges, Barselona, IAB je zaista međunarodna i dinamična organizacija sa studentima iz preko 50 nacionalnosti. Svi kursevi su usmereni ka pripremi diplomiranih studenata za karijeru kao profesionalni izvođači u svojoj izabranoj oblasti i naši Bachelor i Masters kursevi su potvrđeni od strane Liverpool John Moores Universiti (LjMU) u Velikoj Britaniji koji su naši dodeljivanje telo.

  • La Rochelle, Француска
  • Athens, Грчка
  • + 4 više

  EU-CONEKSUS - Evropski univerzitet za pametnu urbanu obalnu održivost je snažno partnerstvo između devet univerziteta koji razvijaju nauku i inovacije u središte izvrsnosti za pametnu urbanu obalnu održivost (SMUC). EU-CONEKSUS - Evropski univerzitet za pametnu urbanu obalnu održivost promoviše zajedničke evropske vrednosti i ojačani evropski identitet okupljanjem nove generacije Evropljana, koji mogu da sarađuju i rade u različitim evropskim kulturama, na različitim jezicima i preko granica.

  • Madrid, Шпанија
  • Barcelona, Шпанија
  • + 1 više

  ESERP, sa više od trideset pet godina iskustva, karakteriše izuzetna metodologija i stalne inovacije. Pozicioniran kao jedna od pet najboljih poslovnih škola u zemlji, sa sedištem u Barseloni, Madridu i Majorci, nudi niz kurseva koji uključuju Masters& MBAs u oblastima marketinga, menadžmenta, luksuza, ljudskih resursa, korporativne komunikacije, finansija i međunarodnih odnosa. ESERP je postao mesto susreta domaćih i međunarodnih studenata koji je omogućio više od 41.000 studenata da razviju svoj talenat u poslovnom svetu. - Glavni govornici Učite od onih sa iskustvom. eserpovi zvučnici imaju solidnu evidenciju koja ih čini dosadašnjim rezultatima što ih čini referentnim profesionalcima u svojoj oblasti specijalizacije. - Tečno učenje Impresivno iskustvo treninga. Istražuje stvarne poslovne slučajeve korišćenjem tehnologija i simulacija, kombinujući tehnologije i simulacije, kombinujući online i offline okruženja. Fleksibilna obuka za razvoj vaših e-veština - Soft veštine Prilagođavanje promenama, liderstvo, strateška vizija. Neke od mekih veština koje Svetski ekonomski forum smatra neophodnim, mi ih ugrađujemo u naše programe u okviru metodologije slaganja veština. - Profesionalni razvoj Koji su vaši profesionalni ciljevi? Kroz mentorske i trenerske sesije pratimo i savetujemo vam da dizajnirate svoj plan karijere ili ga preusmerite. Ili čak da počnete da gradite svoj lični brend. Umrežavanje: Izgradite vrednu mrežu kontakata. Prilika da stupite u kontakt sa profesionalcima iz drugih sektora, ali koji su povezani sa vašim profesionalnim područjem.

  • Madrid, Шпанија
  • Amsterdam, Холандија
  • + 8 više

  IE Univerzitet je vrhunski međunarodni univerzitet u Španiji sa kampusima u Madridu i Segoviji. Prepoznat kao jedna od vodećih visokoškolskih ustanova u svetu, IE oblikuje lidere koji pokreću inovacije i promene u organizacijama, pružajući okruženje za učenje u kojem tehnologije i raznolikost igraju ključnu ulogu u negovanju globalne vizije, preduzetničkog načina razmišljanja i humanističkog pristupa.

  • Vitoria-Gasteiz, Шпанија
  • Leioa, Шпанија
  • + 1 više

  Naša misija je da negujemo prosvetljenu populaciju pružanjem kvalitetnog obrazovanja i obuke zasnovane na znanju, inovacijama i pravičnosti. Kao javna ustanova finansiramo zajednicu, a i naknade i usluge se u maloj meri oslanjaju na studente: naš univerzitet je u vlasništvu svih, otvoren za sve. Podržavamo prihvatanje alternativnosti i uključivanje svih članova izvan odstupanja bilo koje vrste.

  • Las Palmas de Gran Canaria, Шпанија

  Univerzitet Las Palmas de Gran Canaria je javni univerzitet koji ima širok spektar stepeni u svim glavnim oblastima znanja i na svim nivoima (stepeni, magistarski stepeni i doktorati). Naša strategija se fokusira na inovacije, kvalitet i internacionalizaciju, što nas blisko uključuje sa lokalnim društvom.

  • Barcelona, Шпанија

  Univerzitetski koledž EUROAULA je institucija osnovana 1987. godine i specijalizovana za obuku u turizmu. Od KSNUMKS-a, EUROAULA je povezana sa Univerzitetom u Đironi, nudeći diplomu iz turizma, dvostruku diplomu u turizmu i međunarodnom ugostiteljstvu i turizmu, kao i magistarske i postdiplomske diplome. Stoga su te univerzitetske studije u potpunosti zvanične i priznate.

  • Barcelona, Шпанија

  Tokom naše 20-godišnje istorije kao obrazovne ustanove, svaki korak koji smo preduzeli na Zigurat Global Institute of Technologi bio je evoluirati. Zigurat je bio jedna od prvih mezopotamskih konstrukcija i simbolizuje bolje od bilo čega drugog istoriju inženjerstva, arhitekture, znanja i tehnološke transformacije koja nas predstavlja.