Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 8 Online BSc diplome Programi u Studije Marketinga 2023

8 Online BSc Programi u Studije Marketinga 2023

Pregled

Имајући диплому у једном од различитих дисциплина помаже студенти имају знање неопходно да тражи од каријеру. Класе које се фокусирају на одабраној области студија може да осигура да ученици имају темељ потребно изградити каријеру у индустрији су радије.

Они размишљају о каријери у маркетингу су вероватно питао, шта је онлине Дипломирани маркетинг? Овај степен траје око две до четири године да заврши и пружа студентима са јаким темељима о маркетингу и сродним пословним апликацијама. Курсеви студенти могу узети као они следе овај степен може укључити глобални маркетинг, принципе маркетинга, основе менаџмента продаје, стратешког менаџмента маркетинга, понашања потрошача, дигиталног маркетинга, истраживања тржишта, начела маркетинг и интегрисане маркетиншке комуникације.

Студенти које спроводе маркетинг може развити низ додатних вештина које би могле бити од користи када су спремни да уђу на тржиште рада.Такве вештине могу укључују побољшане математичке способности, боље управљање своје време, и побољшана самодисциплину.

Степен Ан Онлине Маркетинг бацхелор се може наћи на међународним школама и оне које се заснивају на домаћем тржишту. Студенти треба да се уверите да истражи факултете да их највише интересују и контактирати их за више информација, јер су трошкови варирају.

Следила каријеру у маркетингу може да се уради у разним како приватних тако и државних индустрије. Примери укључују финансије и бизнис, покретање предузећа, здравствену заштиту и науке, образовања и приватна консалтинг. Они који поседују диплому маркетиншки диплому може наћи у ситуацији да испуњавају услове за назива радних мјеста, као што је специјалиста за дигитални маркетинг; маркетинг операције менаџер; ангажовање сарадник у заједници; координатор за пословни развој; и догађаји, маркетинг, и директор развоја.

Међународни и домаћи факултети нуде онлајн степени у овој области да помогну студентима да стекну увид и знање потребно за рад у правцу успешне каријере. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

Filteri

  • BSc
  • Studije Marketinga
Polja studija
  • Studije Marketinga (8)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije