Keystone logo

15 Online BSc Programi u Nauka o podacima 2024

Filteri

Filteri

  • BSc
  • Studije Tehnologije
  • Nauka o podacima
Polja studija
  • Studije Tehnologije (15)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Online BSc Programi u Nauka o podacima

Бацхелор оф Сциенце степена обично траје неколико година да заврше и може да пружи студентима са техничког знања и практичног знања у некој научној области. Онлине студијски програми нуде студентима флексибилност да заврши курсу преко интернета.

Шта је онлине Дипломирани Дата науке? Многе образовне установе нуде програм подаци науке као подскуп компјутерске науке, и то дисциплина комбинује елементе програмирања, математике, и анализе. Курсеви обично се фокусирају на коришћењу научних метода и поступака за анализу података. Студенти могу да наставу у статистици, анализу података, и информационе науке, заједно са бројним часовима информатике. Курс може да покрије информационе методологије теорија и анализа науке, као и практичне теме као што су дата мининг и развој базе података.

Зарада онлине дипл степен може да пружи многе предности за студенте.Јака анализа, компјутерско програмирање, и визуелизацију података способности имају примену у разним научним и технолошким каријере и може да помогне студентима извући смислене знања из посматраних података.

Онлине Бацхелор 'с Дегрее програми се разликују у цени у зависности од универзитета, типа курсу, и потребног времена. Контакт директно школу је обично најбољи начин да сазнате тачне финансијске детаље програма.

Подаци наука је виши поље са могућим апликацијама у различитим индустријама. Студенти могу наставити каријеру као компјутерских научника и програмера или могу наћи посао у прикупљању података, моделирање, и статистичку анализу. учење машина, информатике, и дата мининг и други могући поља за студенте са степеном података науке. Осим тога, дипломци могу да одлуче да потраже додатно образовање у области рачунарских наука, математике или информатике.

Уколико сте заинтересовани за рачунаре и анализи, заради дипломирани података науке може бити прави избор. Избор онлине степени програм вам омогућава да било где уче кроз онлине предавања и задатака. Да бисте започели, потражите за програм испод и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.