Keystone logo

2 Online BSc Programi u Studije Tehnologije Informaciona Tehnologija Bezbednost u informatici 2024

Filteri

Filteri

  • BSc
  • Studije Tehnologije
  • Informaciona Tehnologija
  • Bezbednost u informatici
Polja studija
  • Studije Tehnologije (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Online BSc Programi u Studije Tehnologije Informaciona Tehnologija Bezbednost u informatici

Обично се узима непосредно након завршетка средње школе, дипломирани науке, такође назива дипл, је диплому програма. Области истраживања разликују се у зависности од установе, али обично више фокусирају на научним или техничким аспектима поља него у либералних уметности. Овај степен траје око четири године да заврши у просеку.

Шта је онлине дипломирани ИТ безбедност? Нежења 'а у ИТ безбедност припрема дипломце у разумевању и раде са заштитом дигиталних информација и системима да обезбеде рачунарских мрежа и уређаја. Курсеви студентима пружи основу у Цомпутер Сциенце, програмирања и мрежа. Они уче о сајбер криминалу, хаковања и дигиталних напада, и како их спречити. Многи програми кулминирати у пројекту који показује практична знања о концептима научила. Овај програм обично траје око три до четири године да заврши и може да садржи професионалну праксу.

Дипломирани дипломира у ИТ безбедности су ефикасни у решавању проблема и решавању проблема, који су вештине које су веома пожељно у поставкама на радном месту, као иу свакодневном животу. Стичу вештине критичког размишљања који им помажу да процени како да приђу широк спектар изазова.

Трошкови нежења 'с дипломом ИТ безбедности у многоме зависи од институција изабраног и дужине програма. Да бисте сазнали специфичне трошкове као потенцијални студенти треба да се обратите Адмиссионс Оффице школа 'с, која може да пружи информације прилагођене за појединца.

Са Дипломирани ИТ безбедност, дипломци могу да настави каријеру у умрежавање рачунара или система управљања. Ове позиције су доступни на мала и средња предузећа, као и велике корпорације. Њихове квалификације може им омогућити да обезбеде безбедност мреже консалтинг, управе или анализе система услуга на основу слободни или ради у оквиру компаније.

Онлине дипл је добар избор за студенте који желе да студирају у којима тренутно живе и на флексибилно радно време. Онлине програми су доступни на међународном нивоу и често имају пуно радно вријеме и могућности ванредних. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.