Keystone logo

15 Online BBA Programi u Studije Marketinga 2024

Filteri

Filteri

  • BBA
  • Studije Marketinga
Polja studija
  • Studije Marketinga (15)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Online BBA Programi u Studije Marketinga

Студенти који зарађују онлине ББА испунити све захтеве и Рад током изводјења курса у вези са а дипломирао је на Бусинесс Администратион. Уместо да раде тако у кампусу, међутим, студенти зарађују своје звање кроз поставку онлине учионици.

Шта је онлине ББА у маркетинг? Онлине ББА у маркетинг упознаје студенте са основним концептима пословања, као и из области маркетинга и њених конвенција. У том циљу, Курс ће вероватно укључују такве фокуса као увод у маркетинг, потрошача науке, Принципи маркетинга и технике продаје. Ове класе развијају своје знање о маркетингу, као и своје разумевање општих принципа пословања. Поред ових основних курсева, студенти могу узети изборних у темама везаним за бизнис и маркетинг.

Зарада овај степен може да понуди студентима велики број потенцијалних користи, укључујући и развој продајних вештина и пословним способностима.Тачније, она може припремити дипломце за обећава каријеру у било продаје или послом такодје.

Трошкови таквог програма ће бити одређена оним што институт на којем сте уписа, колико бодова је захтева и низ других фактора. За најбољи преглед трошкова, треба се обратити пријемна канцеларија у школу и консултовати са њима.

Постоје многе могућности за каријеру за студенте који заврше са овим степеном. Можда нађу посао као маркетиншки извршне, директор продаје, менаџер кампање или маркетинг креативни директор. Ове позиције директно ослањају на способности развијене у онлине ББА у маркетинг програма. Јер маркетиншке способности су неопходност у многим секторима, дипломци су такође вероватно да имају избор поља у тражењу запослења. Поред пословног, сектори као што су малопродаје, технологија и образовање може имати потребу за своје маркетиншке вештине.

Можда ћете моћи да се упишу на онлине ББА у маркетинг програма кроз вашу школу.Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.