Pročitajte zvanični opis

Цоллеге оф Цонтрацт Манагемент у Уједињеном Краљевству је водећи онлине колеџ за инжењеринг, градњу, менаџмент, енглеску и обуку и ЦПД курсеве.

Као глобална организација, пружа студентима широм свијета курсеве Онлине Аттенданце (Ливе Онлине). Он нуди напредним курсевима курсева, курсеве стручне праксе, ЦПД и курсеве обуке за грађевинску индустрију професионалцима будућности који ће наставити да се постигну сјајне каријере и могу постати енергетски глобални лидери у грађевинарству. Поред тога, нуди и ефикасан програм на енглеском језику који се зове НЕСОЛ, који даје изворни енглески језик за говорнике других језика.

Курс за присуство на Интернету значи да вам није неопходно да напустите своје радно место, не морате нужно да напустите свој дом и породицу. Ви ћете присуствовати живим онлајн предавањима и упутствима из вашег дома или у иностраним центрима за учење. Колеџ пружа велику прилику да научи стандардно британско образовање уз приступачну цену курса. Осећат ћете се као да сте у окружењу у учионици са курсевима за онлајн учеснике.

Колеџ је поносан на успостављање Уговора и комерцијалног управљања Курсеве и из његових достигнућа кроз додану вриједност и стандардне курсеве. Квалитет и вредност курсева огледа се у успеху својих дипломаца који воде на тржиште рада.

Можда имате потешкоћа у одабиру правог курса који одговара вашим потребама и интересима, а колеџ има локалне савјетнике за каријеру или центре у јужној и источној Азији и на Блиском истоку да помогне. Цоллеге планира да прошири своју каријеру саветовање услуге у Русију и Јужну Америку у будућности. Каријере саветници су ту да вас води и помоћи вам да одаберете курс који најбоље одговара вашим интересима и каријери аспирације.

Цоллеге оф Манагемент уговора нуди признату квалификацију и сет вештина, и то може да отвори врата за будуће каријере и напредовања.

Настава и учење

Стратегије наставе и учења за сваки предмет су изведене из исхода курса. Методе учења с колаборативним приступом на Интернет користе се за постизање програмских циљева, укључујући уживо онлине предавања, биљешке курсева, вјежбе, вјежбе, групне дискусије, повратне информације о поднесцима ученика и онлине презентације.

Модел присутности на мрежи који подстиче сарадњу у интерактивном окружењу за учење има свој традиционални фокус на пружању садржаја и комуникацији, заједно са нагласком на свет технологије.

Различити ресурси онлајн учења су развијени да подрже независно учење. Белешке о предавањима, листе читања, задатке и туторијали брифинга подстичу независно учење на мрежи. Очекује се да ће ученици обимно прочитати. Читање се може користити за истраживање одређених тема у дубини, за истраживање различитих тачака гледишта, за развијање питања и за идентификацију могућих одговора. Групни рад је дизајниран тако да ученици уче да организују и структурирају колективне или кооперативне радне процесе.

Студенти се такође охрабрују да присуствују онлајн предавањима на мрежи која олакшавају аудио и видео интеракцију између предавача и студената. Колеџ је представио најефикаснију стратегију центара за присуство и учење на мрежи како би се олакшала онлине предавања, туторијали и дискусије са предавачима и ментором како би се повећала количина интеракције између ученика и предавача.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Diploma strukovnih studija

The College of Contract Management (Online)

На курсевима ћете научити најлакше начине за полагање испита, које испитивач ће потражити у својим тестовима писања и говора, зашто сте пропустили тестове, гдје имате уоб ... [+]

ИЕЛТС испит је изазов

ИЕЛТС (Међународни систем за тестирање енглеског језика) је најпопуларнији испит за оцењивање енглеског нивоа кандидата за упис на универзитетски курс у енглеским говорним земљама, миграционим и визним апликацијама.

Тренутно, ИЕЛТС тест је доступан у преко 130 земаља и може се користити до 48 пута годишње. Дакле, где год да се налазите, приступи се за следећи курс за припрему испита за ИЕЛТС.... [-]

Уједињено Краљевство UK Online
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
276 - 900 време
Online студије
Pročitajte više na srpskom
The College of Contract Management (Online)

Напредна диплома у стручној пракси у управљању уговорима ће вам пружити компетентне вештине да започнете каријеру као менаџер уговора / менаџер пројекта / администратор у ... [+]

Стручни курс за управљање уговором Укупна накнада курса £ 1,490 Укупни кредити 50 по ЕЦТС (Европски трансфери и акумулација) Број модула 8 Можете научити док радите

Акредитован од стране Цхартеред Институтион оф Сурвеиорс оф Цивил Енгинееринг, Цхартеред Институте оф Арбитраторс, Цхартеред Манагемент Институте и Куантити Сурвеиор Интернатионал

Увод

Напредна диплома у стручној пракси у управљању уговорима ће вам пружити компетентне вештине да започнете каријеру као менаџер уговора / менаџер пројекта / администратор уговора / консултант потраживања / инжењер пројекта. Курс је дизајниран за стручњаке који раде као менаџер локације / менаџер конструкције / менаџер пројекта / грађевински инжењер / количина истраживач / адвокат у индустрији грађевинарства и нафте и гаса. Ако сте завршили дипломски програм из Инжењерског или Квантитативног истраживања или Закона или Менаџмента или било ког релевантног грађевинског студија, то може довести до професионалне каријере у грађевинарству, нафтној и гасној индустрији.... [-]

Уједињено Краљевство UK Online
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
6 - 9 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom