Read the Official Description

Краљичин универзитет Белфаст је рангиран на Топ 200 универзитетима у свијету(КС Ворлд Университи Ранкингс 2019)

Као студенти краљице, придружићете се универзитету који је заиста међународни. Заправо, ми смо проглашени 24. најбољим међународним универзитетом на свијету и имамо студенте из преко 82 земаља, који помажу у стварању мултикултуралног и живог кампуса.

Ми смо члан престижне Русселл групе, који комбинује изврсност у истраживању и образовању са етосом у центру пажње ученика.


Queen's University

150,000 ДИПЛОМАЦИЈЕ КОЈИ ПРИПРЕМУЈУ ЊИХОВУ МАРКУ КРОЗ ГЛОБЕ

Наши инспиришући алумни састоје се од изузетних научника, добитника Нобелове награде - као што су Сеамус Хеанеи и Давид Тримбле - и утицајни лидери који имају утјецаја у Северној Ирској и широм свијета.

Преко 94% матураната је запослено или ради даље од шест месеци након дипломирања; наши дипломци доминирају на вишим руководећим позицијама у 80 највећих 100 компанија у Северној Ирској и чине разлику у више од 120 земаља.

Један од највећих универзитета универзитета у Великој Британији, и девети најстарији, упоређујемо наше поносно наслеђе са најсавременијим објектима за најбоље искуство универзитетског живота.

Ми смо глобални универзитет

Преко 23.000 студената живи и студира у Куеен'с. Од тога, више од 1.900 је из више од 82 земље; укључујући Малезију, Кину, Индију, Блиски исток и Сједињене Државе. Такође запошљавамо више од 600 међународних сарадника извучених из преко 70 националности.

ВАНРЕДНО УНИВЕРЗИТЕТСКО ИСКУСТВО

Нудимо мрежу услуга подршке посвећене вам помоћи да максимално искористите своје време у Куеен'с-у, пазите на своје здравље, емоционално благостање, образовање, потребе за учењем, финансијску сигурност и перспективе каријере.

ОБЈЕКТИ СВЕТСКОГ КЛАСА

Ученици светске класе захтевају водеће услове. Уложили смо 350 милиона фунти у протеклих 10 година, са новим додацима које се стално отварају.

Један од највећих универзитета универзитета у Великој Британији, и девети најстарији, упоређујемо наше поносно наслеђе са најсавременијим објектима за најбоље искуство универзитетског живота.

Queens102

БЕЛФАСТ - РЕГИЈА БРОЈ 1 У СВИЈЕТУ ПОСЕТИ 2018

(ЛОНЕЛИ ПЛАНЕТ, 2017)

Капитал са сопственом културом. Уживајте у свакодневном животу међу неким најближим људима на свету. Уроните се у најбоље савремене клубове, кухињу, културу и умјетност.

Краљица је у срцу белфастове културе, као и уметничке и друштвене сцене. Поносни смо што смо део ужурбаног, космополитског града са живим друштвеним животом и богатом културном баштином.

ГАРАНТОВАНИ СМЈЕШТАЈ

Понуди стил живота који одражава прелазак са куће на универзитетски живот. Наш сигуран, модеран смјештај такође нуди подршку, помоћ и смјернице за успостављање студентског живота у Белфасту, као и важан простор за живот у потпуности и уживати у студентском животу.

Наш Студентски смјештај и Студентска унија ће вам помоћи да се упознате и дружите са другим студентима и осетите део живота у кампусу. Преко 200 клубова и друштава је одличан начин да упознате пријатеље, откријете нове таленте и направите паузу од студирања.

Queens103a

ФАКУЛТЕТ МЕДИЦИНЕ, ЗДРАВЉЕ

К Медицински факултет, здравствене и животне науке Куеен'с испоручују висококвалитетно, најновије образовање, преко особља светске класе, фокусирано на потребе друштва. Ми пружамо едукативно искуство које води истраживање и обогаћује наше студенте интелектуално, друштвено и културно.

Наша нада је да ће се студенти из целог света придружити нама како учити, тако и донијети нове идеје и приступе који ће помоћи у промовисању наших амбиција да унаприједимо и унаприједимо живот. Његове су срца белфастске културе, као и његова умјетност и друштвене сцене. Поносни смо што смо део ужурбаног, космополитског града са живим друштвеним животом и богатом културном баштином.

АДРЕСА ГЛОБАЛНИ ИЗАЗОВИ

Кроз наше образовање и истраживање настојимо да се позабавимо неким од највећих светских изазова, наш академски кадар преузима водеће истраживање у нашим школама и глобалним истраживачким институтима у области здравствених наука и глобалне безбедности хране. То је резултирало новим третманима за пацијенте и већим нивоима заштите за храну коју једемо.

ФАКУЛТЕТСКЕ ШКОЛЕ

Школа биолошких наука

Медицински факултет, стоматологија и биомедицинске науке

Школа за медицинске сестре и акушерство

Факултет за фармацију

ФАКУЛТЕТСКИ РАНКИНГС

Теме у топ 200 у свету (КС Ворлд Ранкингс по предмету 2017)

  • Фармација и фармакологија (51-100)
  • Нега (51-100)
  • Медицина (151-200)
  • Пољопривреда и шумарство (151-200)

Предмети у УК 20 најбољих (Тимес и Сундаи Тимес Гоод Университи Гуиде 2017)

  • 2. у УК за фармакологију и фармацију
  • 2. у УК за стоматологију
  • 4. у УК за прехрамбене науке
  • 6. у УК за пољопривреду и шумарство
  • 10. у УК за анатомију и физиологију
  • 20. у УК за медицину

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MSc

Queen's University Belfast

... [+]

је потребно доказ о ИЕЛТС * оценом 6,0, са не мање од 5,5 у било коју компоненту или еквивалентне квалификације прихватљив за Универзитет (* предузети у последње 2 године).

НАПРЕДАК У КАРИЈЕРИ

Овај програм ће бити погодан за свакога ко жели да сазна више о овој све важнијој области, онима који раде у ширем сектору пољопривредне индустрије, укључујући производњу хране, прераду и малопродају, регулаторне и владине агенције за контролу и истраживачке организације.... [-]

Уједињено Краљевство Belfast
September 2019
Fleksibilno vreme
3 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom

Sertifikat za studente postdiplomskih studija

Queen's University Belfast

... [+]

УЧЕЊЕ И НАСТАВЉАЊЕ

У Квинз, циљ нам је да достави окружења за учење високог квалитета који уграђује интелектуалну радозналост, иновативност и најбоље праксе у учењу, настави и подршке студентима да омогући студенту да остваре свој пуни академски потенцијал.

Овај курс се испоручује као програм учења на даљину. Настава се испоручује на мрежи користећи погодно виртуално окружење за учење.... [-]

Уједињено Краљевство Belfast
September 2019
Fleksibilno vreme
5 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom

Why study at Queen's University Belfast?

Life in Belfast - The Ultimate Student City

Postgraduate Study in Belfast, Northern Ireland

Queen's University Belfast
Address
Queen's University Belfast University Road Northern Ireland
BT7 1NN Belfast, Northern Ireland, Уједињено Краљевство
Vebsajt
Telefon
+44 785 1880522